Procedo

Procedo har uthyrning av lägenheter i Göteborg. Om du är intresserad  av Procedos hyreslägenheter i Göteborg är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till dem. Det gör du via deras webbplats och genom att ladda ner deras blankett för intresseanmälan.

Intresseanmälan

 • Webbplats

Adress

Procedo Bygg & Fastighets AB
Energigatan 12
434 37  Kungsbacka

Telefon

0300 -140 40

E-post

info@procedo.se

Webbplats

www.procedo.se

15 reaktioner på ”Procedo”

 1. Hej!
  Jag är en lugn kvinna på 46 år gammal. Jag arbetar inom i Göteborgs stad, är rökfri, skötsam person och har stabil ekonomi. Söker tvåa eller trea.

  Einas Aly Nagy
  einas.alynagy@comhen.se

 2. Hej,

  Jag söker bostad i Göteborg för mig och mitt barn (hon är 22 år gammal, studerar ekonomi). Jag har ett tillsvidare jobb med 22000kr/månad och läser SAS1 gymnasienivå. Just nu bor jag hos mina vänner och vill gärna ha en bostad i första eller andra hand.
  Med vänlig hälsning
  Dragana Ljubisavljevic

 3. Hej,

  Jag heter Pawel, jag jobbar som undersköterska på Landala Älderboende. Jag har stabil ekonomi, är skötsam, djurfri och röktfri. Jag har inga betalningsbemärkningar.
  Jag var intresserad av en etta eller en tvåa. Jag vill hälst hyra någonting över en längre periord då jag kommer inte flytta någonstans i närmaste 5 åren.

  Ni kan maila mig på pawelsliwa92@gmail.com
  MVH Pawel

  1. Hej !
   Jag läser en utbildning måltidsbiträde (Kök) och min fru studerar också.
   Jag söker bostad i Göteborg. Jag bor nu i Göteborg på andra hand kontrakt. Men lägenheten är mycket liten för oss, då jag och min fru har ett barn och 14/4/2021 får vi tvillingar. Vi vill gärna ha ett förstahands eller andrahandskontrakt.

   MVH
   Mulu
   muluebeyene18@gmail.com

 4. Tjenare
  Jim Glimvik 43 fast jobb. Söker lgh runt Hisingen. Framförallt Wiselgrensplatsten, Kvillebäcken, Vågmästareplatsen, Lundby, Hisingsbacka, Bjurslättstorg. Max hyra 6000.

 5. Hej.
  Jag är en lugn tjej på 28. Jag söker en 2:a i eller nära göteborg. Jag jobbar som elektriker och har en årsinkomst på 392400. Jag känner att jag har bott hemma på tok förlänge och vill gärna starta mitt egna liv.

  Tack på förhand
  Mvh Malin Jansson
  el-malin@hotmail.se

 6. Hej!
  Mitt namn är Malwina Sowinska och jag är 26 år gammal. Jag har bott i Sverige 6år. Jag har polsk medborgarskap samt väntar jag på beslut från Migrationsverket då anökte jag för svensk medborgarskap i februari 2019.
  Just nu läser jag Barn och Fritid program på ABF i 3 terminer samt jobbar som vikarie om möjligheten finns. Jag jobbade på förskolor som vikarie innan jag började studera.

  Sedan januari 2018 bor jag som inneboende i en andrahands lägenhet. Kontraktet kommer sägas upp om av lägenhets ägaren och jag måste flytta ut innom 3 månader.

  Jag är i ett stort behov av en bostad. Jag har inget krav på bostaden kvalité dvs ålder, storlek, läge m.m.

  Jag är singel och väldigt skötsam person. Jag har inga ekonomiska problem men har ett maxbelopp på 6500 kronor. Jag har inga anmärkningar.

  Jag är väldigt tacksam för svar om möjligheten finns att få en bostad hos er.

  Med vänliga hälsningar
  Malwina Sowinska
  malwinasowinska1993@gmail.com

 7. Hej,
  Är fastanställd och arbetar fulltid som fotoassistent på Nudie Jeans.

  Anledningen till att jag söker boende är för att jag och min dåvarande sambo har valt att separera. Bor just nu i mitt föräldrahem i Lindome. Jag söker en lägenhet i centrala Göteborg som har 1-2 rum. Max hyra 7100 kronor.

  Jag är rökfri, inga djur och har inga betalningsanmärkningar.

  Om ni har fler frågor är det bara att höra av sig till mig.

  Med vänliga hälsningar,
  Julia Andersson
  cholantalingonberg@gmail.com

 8. Hej
  Jag är 22 år gammal. Idag är jag utbildad och jobbar heltid som stödassistent i Östra göteborg. Jag har en tillsvidare tjänst. Jag har jobbat i cirka 4 år med detta yrket och stor trivs med det. Men eftersom att det är det stressigt och tungt jobb så behöver jag en lugnt miljö efter jobbet samt på mina lediga dagar. Men idag är det svårt och få det då jag kommer från en familj som består utav 7 personer. Det är väldigt jobbigt för mig och komma hem efter jobbet eftersom det är högljud samt ingen lugnt och ro då alla har olika yrken och vissa går i skolan så är det alltid vissa dom är vaken till sent på kvällen och andra vaknar tidigt. Detta medför att jag vaknar tidigt när jag egentligen inte behöver då det finns dagar jag jobbar kväll och börjar därför senare. Men det finns också dagar jag kommer hem sent på kvällen och ska börja tidigt nästa dag. Men då kan jag inte sova eftersom att familjen är vaken så är tv på och det är alltid prat och ljud. Jag är väldigt känslig mot ljud när jag ska sova. Idag söker jag egen bostad så att jag kan få det lugnet jag behöver. Jag kommer att bo själv dvs ingen partner. I och med att jag har fastjäns och bra inkomst så står jag på egna ben och klarar därför att bo själv också. Jag är en skötsam samt rök ochdjur fri person. Jag vill hyra en tvåa. Tack för att du tog dig tid till att läsa mitt brev.
  Hoppas att vi hörs inom snar framtid.

  Med vänliga hälsningar
  Lavia
  Naavia@hotmail.com

 9. Hej!
  Mitt namn är Yulia och jag letar efter ett boende för mig och mina två barn som är 17 och 3 år. Vårt förra kontrakt om hyran är snart slut därför letar vi efter nytt hem. Jag har stabil inkomst och ett fast jobb och inga lån. Vi är en glad social och djurfri familj. Vi älskar att spendera tid tillsammans så som vara ute i naturen och ha mysiga familjekvällar. Vi ser emot för att träffa er! T. 0793397433

  Med vänliga hälsningar Yulia

 10. Hej!
  Mitt namn är Yulia och jag letar efter ett boende för mig och mina två barn som är 17 och 3 år. Vårt förra kontrakt om hyran är snart slut därför letar vi efter nytt hem. Jag har stabil inkomst och ett fast jobb och inga lån. Vi är en glad social och djurfri familj. Vi älskar att spendera tid tillsammans så som vara ute i naturen och ha mysiga familjekvällar. Vi ser emot för att träffa er! T. 0793397433

  Med vänliga hälsningar Yulia

 11. Hej! Jag heter Indira och är 30 år gammal. Jag har bott 2 år i en andrahandslägenhet i Majorna och nu är det dax för att flytta. Jag är därför intresserad av en lägenhet i Göteborgsområdet. Jag har fast inkomst och jobbar som fritidspedagog. Jag är även djurfri, rökfri och en trevlig granne!

  Jag svarar gärna på frågor, hör gärna av er!
  Indira Clemente
  indiraclementevargas@gmail.com

 12. Hej,

  Mitt namn är William Persson.
  Jag mejlar för att jag är intresserad av att hyra en lägenhet hos Er. Jag är en lugn och skötsam kille på 31 år. Har varken djur eller röker. Under våren har jag studerat och nu ska jag påbörja en praktik till hösten. Jag har ordnat ekonomi. På fritiden tycker jag mycket om att vara ute i naturen och röra på mig och är gärna ute på havet så mycket jag kan under sommarsäsongen.

  Kontakta mig gärna om jag låter som någon ni skulle vilja hyra ut till.

  Vänlig hälsning
  William
  persson.william119@gmail.com

 13. Hej,
  Jag heter Anab ADen. Vi är en familj med pappa, mamma och 6 barn.

  Vi har bott i Sverige nästan sju år och vi bor i Mölndals kommun just nu. Vi har problem med bostad under tiden. Vi bodde tidigare i Kungsbacka kommun, men vi fick ingen hjälp att få bostad. Nu jag letar efter en bostad med minst 5 och max 6 rum samt en hyra på max 16 000 kr.

  Jag vill gärna att ni hjälper mig med första eller andra hand. Kållered, Mölndal eller Göteborg.

  MVH Anab
  kalgacallazio099@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *