Söka ledig lägenhet i Göteborg? Debatt om bostadsmarknaden i Göteborg? Skriv – du väljer!

 • From Anna Tomine May Griffin on Bostjärnan Bygg AB

  Hej,

  Jag undrar om ni har möjlighet att skicka mig en ansökningsblankett med posten? Vi söker för tillfället lägenhet på grund av förändrade familjeförhållanden. Jag bor nu växelvis tillsammans med min sambo och bonusson i Gråbo och växelvis i min lägenhet i Kortedala. Vi har idag 2 ROK i Kortedala, Göteborg. Den är dock på tok för liten för vår lilla familj och ligger i helt fel område då Alex mamma bor i Frölunda (han är 4 år gammal). Vår största önskan är nu att få bo tillsammans och att ge min bonus son en fast punkt i tillvaron. För att kunna se till att skolgång och dagis kan hanteras så smidigt som möjlig vill vi därför flytta till en större lägenhet. Någonstans i Göteborg där sträckan mellan oss och hans mamma kortas. Både jag och min sambo är uppvuxna utanför Göteborg. Patrik växte upp i Gråbo och jag ute på Onsala. Vi har kikat på avstånd och i dagsläget tar det ca 1 h 15 minuter från min lägenhet till hans mamma. Skulle vi istället bo i Mölndal, Eketrä (på hisingen) eller i Frölunda så skulle sträckan mellan oss kortas väsentligt. Vi har stått i kö hos boplats i 2 år och sätter därför hoppet just nu till både lägenhetsbyte.se och privata hyresvärdar så som er.
  Håller tummarna på snabbt svar.

  Med vänlig hälsning
  Tomine och Patrik

  Ha en fin vecka!

  Go to comment
  • From Hyresratt.nu on Bostjärnan Bygg AB

   Hej Tomine,
   Tack för ditt inlägg och trevligt att du använder vår webbplats! Vi hoppas att du kommer ha nytta av den samt att du och din familj finner den lägenhet som ni önskar och verkligen behöver!

   Hyresratt.nu (samlingsplatsen för privata hyresvärdar i Göteborg) kan tyvärr inte skicka dig en ansökningsblankett för en enskild hyresvärd.

   Om du i det här fallet vill komma i kontakt med Bostjärnan Bygg rekommenderar vi dig att kontakta dem direkt. Här ovanför finner du Bostjärnans kontaktuppgifter. Förutom adress, telefon och e-postadress finns även länk till Bostjärnans egna webbplats, där du kan läsa mer.

   Vårt råd är att du kontaktar Bostjärnan direkt (såvida de har lägenheter i de bostadsområden i Göteborg som intresserar er) samt kontakta övriga privata fastighetsägare som vi här på hyresratt.nu presenterar.

   Om det är något annat i kan hjälpa till dem, om följdfrågor uppstår eller dylikt så hör självklart av dig till oss igen!

   I annat fall önskar vi er varmt lycka till!

   Med vänlig hälsning,
   Hyresratt.nu

   Go to comment
 • From Hyresratt.nu on Carl Dahlberg Fastighetsförvaltning

  Hej Ann-Christine,
  Trevligt att du fann vår webbplats och att du intresserar dig för bland annat hyresvärden Carl Dahlberg – som bla har hyreslägenheter på Hisingen, som du just söker efter.

  Vårt tips är att du vänder dig direkt till Carl Dahlberg (se deras kontaktuppgifter längre upp på sidan) och övriga fastighetsägare här på Hyresratt.nu som har lägenheter på Hisingen. Du finner dem på www.hyresratt.nu/goteborg/omrade/hisingen.

  Vi på Hyresratt.nu önskar dig lycka till i ditt sökande efter lägenhet på Hisingen och hoppas du får hjälp av de hyresvärdar vi här på webbplatsen presenterar!

  Med vänlig hälsning,
  Hyresratt.nu

  Go to comment
 • From Ann-Christine Gerdin on Carl Dahlberg Fastighetsförvaltning

  Söker en lägenhet i centrala Hisingen tillsammans med min dotter.

  Go to comment
 • From Mackan on Kastellet Fastighetsförvaltning HB

  Otrevligaste personalen i hela Göteborg

  Go to comment
 • From Hyresratt.nu on Kasernen Fastighets AB

  Tack för din upplysning Jenny!

  Med vänlig hälsning,
  Hyresratt.nu

  Go to comment
 • From Jenny on Kasernen Fastighets AB

  Sålde sina lägenheter på Heden till Wallenstam för 4 år sedan. Detta stämmer inte

  Go to comment

Privata hyresvärdar i Göteborg Hyresrätt och hyreslägenheter

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng