Fredriksborgs Fastighets AB

Fredriksborgs Fastighets AB är ett privatägt fastighetsbolag bestående av bostadsfastigheter med hyresrätter i bland annat centrala Göteborg.

Du anmäler ditt intresse av att hyra lägenhet genom att ringa dem eller skicka dem ett e-post.

Intresseanmälan

 • Telefon
 • E-post

Områden

 • Centrum

Adress

Fredriksborgs Fastighets AB
Klippan 1 J
414 51 Göteborg

Telefon

031-42 89 60

E-post

fborg@telia.com

Webbplats

www.fredriksborgsfastighetsab.se

30 reaktioner på ”Fredriksborgs Fastighets AB”

 1. Hej,
  Är en 26 årig lugn tjej, jobbar som IT-konsult och hyr för närvarande boende ute i Kärna av en kollega. Pendlar med bil, färja (Kornhalls), buss och spårvagn varje dag till och från jobbet. Söker därför en central tvåa. Har goda referenser.

  Mvh.
  Marina Malaty
  marina.malaty@advectas.se

 2. Finns det någon som vill byta en hyresrätt i centrala Halmstad mot en likvärdig i centrala Göteborg eller i skärgården? Jag har en 3-rumslägenhet i ett 50-tals hus, 74 kvm, balkong, 3:e våningen (av 4).

  Kristina Nygård
  kristina.nygard@live.se

 3. Hej!
  Är en 33-årig kille som jobbar på Sahlgrenska. Jag har nu bott 6 år i Sverige, utan att jag någon gång har haft en egen lägenhet. Men jag behöver verkligen ett eget boende, om det finns möjlighet att få? Jag bor som inneboende. Jag har bra och stabil ekonomi, rök- och alkoholfri samt inga husdjur.

  Med vänlig hälsning,
  Mosleh Abdullah
  mslihcnn@yahoo.com

 4. Hej!
  Jag är en kvinna, 26 år gammal. Fastanställd på Klipplust i Vasastaden. Flyttade upp till Göteborg 2011 och har sedan dess stått i bostadskön. Söker ett förstahandskontrakt på en 2-3a hyresrätt med maxhyra 7000 kr. Inga betalningsanmärkningar, är djur och rökfri. Goda referenser finns. Bor i andra hand i dagsläget och kontraktet löper ut den 30 juni.
  Ni kan nå mig dygnet runt på: 070-1467566

  Med vänlig hälsning
  Sandra Sok
  sok.sandra@outlook.com

 5. Hej!
  Mitt namn är Jasmina och jag är en 19 årig student som nu söker akutboende.
  Jag är för nuvarande inneboende hos en vän, men önskar nu eget. Jag önskar helst bo i Göteborg tack vare mina studier. Jag är främst intresserad av att hitta något att hyra i minst 6 månader, 1 år eller mer.

  Jag studerar till barnskötare och på helgerna är jag ofta barnvakt eller hundvakt. Jag har inga husdjur själv, röker inte och är skötsam. På min fritid brukar jag umgås med vänner, gymma, dansa eller underhålla mitt musikintresse. Jag är social, glad och lätt att ha att göra med.

  Jag söker både första- och andrahandskontrakt i Göteborg med omnejd. Jag är flexibel med vilka områden jag kan bo i och jag kan flytta in med kort varsel.

  Boendet jag söker kan ha en maxhyra på 5500 kr.
  Referenser finns.

  Vet du något, har tips eller är intresserad av att hyra ut till mig?
  Jag nås på telefon 0760162178.
  Eller mail – Jasmina-756@hotmail.com

  Mvh Jasmina

 6. Hej!
  Jag och min flickvän letar efter ett boende tillsammans. Jag är 27 år och arbetar på Securitas. Min flickvän är 23 år och hon arbetar på SEB. Vi båda arbetar mycket, väldigt lugna och ordningsamma personer. Vi har inga djur och ingen av oss röker heller.
  Söker främst en 2a eller 3a. Vi berättar gärna mer om oss över ett personligt möte eller över telefon. Önskas referenser finns det.

  Mvh. Alen Kifahwadia
  alen.kifahwadia@gmail.com

 7. Hej!
  Jag är en man, 24 år gammal. Fastanställd på Volvo lastvagnar. Flyttade upp till Göteborg 2015 och har sedan dess stått i bostadskön. Söker ett förstahandskontrakt på en 1-2a hyresrätt med maxhyra 7000 kr. Inga betalningsanmärkningar, är djur och rökfri. Goda referenser finns. Bor för tillfället på en soffa och är akut behov av en lägenhet.
  Ni kan nå mig dygnet runt på: 0722378002

  Med vänlig hälsning
  William gradling
  William.gradling@gmail.com

 8. Hej!
  Jag och min pojkvän letar efter ett boende tillsammans..Vi är ett glatt och trevligt par, jag är 24 år och min pojkvän är 31 år. Jag är heltidsanställd och min pojkvän studerar på heltid. Vi söker nu nytt boende på grund av att vår nuvarande hyresvärd ska sälja sin lägenhet. Nu bor vi i Kortedala och trivs otroligt bra här. Därför söker vi främst här men andra platser i Göteborgsområdet.Vi Söker ett förstahandskontrakt på en 2a hyresrätt med maxhyra 7500 kr. Inga betalningsanmärkningar, är djur och rökfri. Vi berättar gärna mer om oss över ett personligt möte eller över telefon. Önskas referenser finns det.
  Jag nås på telefon 0707832054.
  Vänliga hälsningar,
  Mahmoud & Fatma

 9. Hej!
  Jag är en ensamstående 59 årig kvinna som är i behov av en förstahands kontrakt.
  Har god ekonomi, ickerökare, inga husdjur.
  Söker en lägenhet (1-2 rum) med maxhyra 7500kr. Referenser lämnas vid förfrågan.
  Jag nås på 0763-918311

 10. Hi,

  I am IT Consultant with stable income, interested to rent place.
  We are a sober and decent family of four. We maintain the apartment/house really well. It’s second year coming to an end in the property we are living in. The condition of this property is still the same as it was on the first day. We really take care of neighbourhood, reference can be taken upon request.

  We keep the house clean and non-smoking, free of pets.

  Regards,
  Ahmad
  0720214552
  Email: Ahmednaw@gmail.com

 11. Hej!

  Vi är ett ungt par som studerar biologi, och vi letar efter lägenhet eller rum i Göteborg med omnejd. Vi söker boende från och med maj eller början av juni, helst ett långtidskontrakt. Vi flyttade till Göteborg eftersom min fästman ska påbörja sin PhD vid Göteborgs Universitet. Vi är djur- och rökfria och har inga betalningsanmärkningar. Vi är glada, sociala och ordningsamma personer som tycker om att vara ute i naturen, fixa med växter och laga god mat. Om det känns som att vi skulle kunna komma överens om något kring boende så hör gärna av dig!

  Ha det gott så länge, så hoppas jag du hör av dig!

  Stanislav Andres och Patricia Derer

  Dear,
  we are a Ukrainian-Hungarian couple in a need of an apartment for the summer and on – 11 months in total starting as soon as possible!
  I am recent graduate (MSc at the University of Tartu, Estonia 2016), who got a research job, one-year contract (though considered student), at the University of Gothenburg. This research will lead to a PhD position and 4-years education at this university. I am granted residence of Sweden for the period of stay and have all the necessary coverage and stable income to cover the cost of renting your property.
  As I travel with my fiance, we are interested in possibility to leave together. We are engaged, but not married yet. She is currently searching for job in her field, plant ecology and nature conservation, around Gothenburg.
  We were traveling around South America, and therefore were not able to search for place beforehand. We both are used to live in dormitories with strict rules (i.e. in Konstanz, Germany or Tartu, Estonia) and had Private Accommodation for half a year in Hungary. We are clean, tidy, easy-going, positive, friendly and will try to solve any misunderstandings with the least problems (Hope There Will Be no necessity). Of cause – non-smokers and do not have pets. My directing professor can be my reference. Here are our Facebook pages: https://www.facebook.com/NeroRulz and https://www.facebook.com/szuros.csodabogyo

  We are interested in any kind of property for up to 7000-7500 SEK.
  Any advices or help is also very welcome!
  Stanislav Andres and Patricia Derer

 12. Hej,

  Jag heter Gabriele Lombardo och jag kommer från Italien. Jag är 26 år gammal och jag jobbar på Chalmers, där jag genomför ett projekt i samarbete med Volvo.

  Nu bor jag i Landala med min flickvän, som heter Alice och som är 28 år gammal. Hon jobbar som konsulent hydrogeolog på COWI AB i Majorna. Båda jag och min flickvän har en lön av 30000 SEK per månad, vi röker inte och vi har inga husdjur eller barn.

  Vi har hållit ihop i 10 år och på fritiden gillar vi att motionera, cykla i parken, titta på TV, gå på bio eller laga mat.

  Vi har bott i Göteborg i ett och halv år och vi söker efter en lägenhet nära Centrum.
  Vi söker efter en ganska stor lägenhet, särskilt en 3:a, med balkong, maximum hyra 12500 SEK och kontrakt längre än ett år.

  Vi pratar på engelska och min flickvän också på svenska eftersom hon studerade svenska på SFI och hon talar svenska på arbetsplats.

  Med vänliga hälsningar
  Gabriele och Alice

 13. Hej!
  Mitt namn är Mohamed och jag har barnfamilj och vi söker nu akutboende.
  Jag är för nuvarande inneboende hos en vän, men önskar nu eget. Jag önskar helst bo i Göteborg. Jag är främst intresserad av att hitta något att hyra i minst 6 månader, 1 år eller mer.

  Jag studerar till ingenjör på YrkesAkademin och min fru praktiserar hos Apoteksgruppen på Vallhamra torget. Vi har inga husdjur, röker inte och är skötsam. På min fritid umgås vi med våra barn. Vi är sociala, glada och lätt att ha att göra med.

  Jag söker både första- och andrahandskontrakt i Göteborg. Jag är flexibel med vilka områden jag kan bo i och jag kan flytta in med kort varsel.

  Boendet jag söker kan ha en maxhyra på 8000 kr.
  Referenser finns.
  Jag nås på telefon 0760994077.

 14. Hej.
  Sedan två år bor jag ensam här i Sverige. Mitt önskemål är att jag, min fru och vår lilla dotter kan bo tillsammans. Det kan vi inte nu på grund av att jag inte har lägenhet. Så snälla jag behöver en 2:a eller 3:a.

  Tack
  marjanspasovski83@yahoo.com

 15. Hej,
  Jag är en tjej på 50 år som söker akut boende, främst förstahandskontrakt inom Göteborg, men annat funkar också. Har bott inneboende sen 1½ år tillbaka på olika ställen, men vill nu ha ett eget boende. Jag jobbar som receptionist och har fast inkomst. Står i bostadskö på div olika sidor. Behövs referens finns det att få. Berättar gärna mer över ett personligt möte eller över telefon.

  Mvh
  Mariette Hjärpe
  mariette.hjerpe32@hotmail.com

 16. Hej,
  Är en mamma på 40 år, lugn tjej som har en dotter på 14 år och hyr för närvarande boende ute i Stenkullen i andrahand av en vän.J ag arbetar inom Göteborgs Kommun som kock i stadsdelen Askim.

  Vi pendlar med buss och pendeltåg varje dag till jobbet och min dotter går i skolan som ligger i Vasastan. Söker därför en lägenhet närmare stan. Har goda referenser.

  Bästa Hälsningar

  Charoula Tasopoulou
  fisika3@gmail.com
  mobil: 0768788777

 17. Hejsan!
  Jag heter Alexandra Olofsson, 29 år gammal.

  Kommer från Göteborg men har bott i Oslo de senaste 7 åren men har nu bestämt mig för att flytta tillbaka och behöver då någonstans att bo.

  Jag tar med mig min fästman som är 31 och jobbar som kock. Jag jobbar som servitris. Vi är ordningssamma och ingen av oss röker eller har husdjur.

  Vi letar efter en 3a men även 2a eller 4a funkar, maxhyra 10.000.

  Presenterar oss gärna närmare i ett möte eller per telefon.

  På förhand tack!

  Mvh Alexandra
  aalleexxoo@outlook.com

 18. Hej
  Mitt namn är Daniel och jag är en kille från Eritrea. Jag har bott 4 år i Sverige och jag jobbar som byggarbetare i Göteborg. Nu önskar jag hyra en 1:a eller 2:a rum. Om ni har någon sådan lägenhet ledig hade jag verkligen uppskattat om ni kontaktar mig.

  Daniel
  danielwoldemariam@hotmail.com

 19. Hej,
  Jag heter Natalia och är 23 år gammal. Jag söker en stor etta eller tvårumslägenhet. Jag är fastanställd på Nk i Göteborg. I nuläget bor jag i föräldrahemmet. Jag är rökfri samt har inga djur.

  Hör gärna av er om ni undrar över något mer.

  Med vänliga hälsningar,
  Natalia
  natalia.sountsova@gmail.com

 20. Hejsan.
  Jag är en lugn och skötsam tjej på 35 år som är i behov av en lägenhet till mig och mina två barn som kommer bo halvtid hos mig. Jag bor sedan 5 år tillbaka i en 4:a i Lundby men är mitt uppe i en separation från min sambo så nu är jag i behov av en egen lägenhet. Jag söker minst en 2:a och maxhyra kring 6500:-/månaden. Så nära Lundby som möjligt (upp till 35 minuter med kollektivtrafiken fungerar) då barnen har sin skola och dagmamma här.

  Referens från nuvarande hyresvärd finnes.

  Ann-Louise Medander
  anni__84@hotmail.com

 21. Hej eftersom det är väldigt svårt med lägenhet i Göteborg, dels då de flesta har bostadskö. Jag o min flickvän söker lägenhet i Göteborg då jag dels fått jobb där, samt att min flickvän bor i Göteborg, fast hemma hos sina föräldrar. Vi söker både första- och andrahandskontrakt i centrala Göteborg. Vi kan flytta in med kort varsel. Boendet jag söker kan ha en maxhyra på 8000 kr.

  Jonathan Hernström 23år och Maria 23år. Maria jobbar på ett vaktbolag där hon har fast tjänst. Jonathan har fast tjänst på Riksbyggen. Vi är ordningsamma, sociala, glada och positiva. På fritiden tränar Maria crossfit och jag tränar gym, löpning och fotboll. Annars så umgås vi med familj och vänner.

  Arbetsintyg/referens lämnas på begäran
  Mvh: Jonathan o Maria

  Nås på mejl! jonte_hernstrom@hotmail.com

 22. Hej, mitt namn är Samantha och är 22år.
  Jag är ensamstående mamma till mina 5 barn. Jag har ett stort behov av bostad eftersom jag idag bor på hotell. Jag hoppas ni har någon lägenhet som jag kan få möjlighet att hyra. Jag kan betala en hyra upp till 15.000 kr.

  Mvh Samantha Eriksson
  samantha-romani@hotmail.com

 23. Hej!
  Jag och min man samt våra son söker efter ett lägenhet i Göteborg. Min man har fast anställning och jag studerar. Vi bor nu utanför Göteborg och det skulle underlätta för oss att kunna bo i Göteborg eftersom min man jobbar där och jag studerar där. Vi har ordnat ekonomi och är skötsamma.

  Mvh. Nikita och Raineri

 24. Hej!
  Jag och min pojkvän söker en lägenhet i Göteborg.

  Vi har just nu ett förstahandskontrakt i Stockholm (20 min med pendeln in till city), men känner att vi har gjort Stockholm nu i 23 år och att det är dags att flytta till någon annan stad. Vi söker främst en 1a eller en 2a, har inga husdjur och vi röker inte.

  Hojta gärna till om ni har något.

  Ni kan nå mig på sarahholgersson@hotmail.com

  Vänligen,
  Sarah

 25. Hej!
  Jag är en 27 årige tjej som letar efter ett 1:a eller ett rum i Göteborg. Efter att ha bott 3 år utomlands, ska jag flytta tillbaka till Sverige för att fortsätta mina studier på master på Chalmers universitet. Max hyra 5 000 :-.

  Med vänliga hälsningar
  Pegah Jahankhah
  pegahjahankhah71@gmail.com

 26. Hej
  Jag bor just nu i andrahand pga av separation.
  Innan har jag bott hos Familjebostäder i 15 år utan problem. Fast inkomst. Söker helst en tvåa då jag har ett barn som behöver eget rum. Ej djur och är rökfri

  Greta Sommar
  gretchensommar@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *