Fredriksborgs Fastighets AB

Fredriksborgs Fastighets AB är ett privatägt fastighetsbolag bestående av bostadsfastigheter med hyresrätter i bland annat centrala Göteborg.

Du anmäler ditt intresse av att hyra lägenhet genom att ringa dem eller skicka dem ett e-post.

Intresseanmälan

 • Telefon
 • E-post

Områden

 • Centrum

Adress

Fredriksborgs Fastighets AB
Klippan 1 J
414 51 Göteborg

Telefon

031-42 89 60

E-post

fborg@telia.com

Webbplats

www.fredriksborgsfastighetsab.se

46 reaktioner på ”Fredriksborgs Fastighets AB”

 1. Hej,
  Är en 26 årig lugn tjej, jobbar som IT-konsult och hyr för närvarande boende ute i Kärna av en kollega. Pendlar med bil, färja (Kornhalls), buss och spårvagn varje dag till och från jobbet. Söker därför en central tvåa. Har goda referenser.

  Mvh.
  Marina Malaty
  marina.malaty@advectas.se

 2. Finns det någon som vill byta en hyresrätt i centrala Halmstad mot en likvärdig i centrala Göteborg eller i skärgården? Jag har en 3-rumslägenhet i ett 50-tals hus, 74 kvm, balkong, 3:e våningen (av 4).

  Kristina Nygård
  kristina.nygard@live.se

 3. Hej!
  Är en 33-årig kille som jobbar på Sahlgrenska. Jag har nu bott 6 år i Sverige, utan att jag någon gång har haft en egen lägenhet. Men jag behöver verkligen ett eget boende, om det finns möjlighet att få? Jag bor som inneboende. Jag har bra och stabil ekonomi, rök- och alkoholfri samt inga husdjur.

  Med vänlig hälsning,
  Mosleh Abdullah
  mslihcnn@yahoo.com

 4. Hej!
  Jag är en kvinna, 26 år gammal. Fastanställd på Klipplust i Vasastaden. Flyttade upp till Göteborg 2011 och har sedan dess stått i bostadskön. Söker ett förstahandskontrakt på en 2-3a hyresrätt med maxhyra 7000 kr. Inga betalningsanmärkningar, är djur och rökfri. Goda referenser finns. Bor i andra hand i dagsläget och kontraktet löper ut den 30 juni.
  Ni kan nå mig dygnet runt på: 070-1467566

  Med vänlig hälsning
  Sandra Sok
  sok.sandra@outlook.com

 5. Hej!
  Mitt namn är Jasmina och jag är en 19 årig student som nu söker akutboende.
  Jag är för nuvarande inneboende hos en vän, men önskar nu eget. Jag önskar helst bo i Göteborg tack vare mina studier. Jag är främst intresserad av att hitta något att hyra i minst 6 månader, 1 år eller mer.

  Jag studerar till barnskötare och på helgerna är jag ofta barnvakt eller hundvakt. Jag har inga husdjur själv, röker inte och är skötsam. På min fritid brukar jag umgås med vänner, gymma, dansa eller underhålla mitt musikintresse. Jag är social, glad och lätt att ha att göra med.

  Jag söker både första- och andrahandskontrakt i Göteborg med omnejd. Jag är flexibel med vilka områden jag kan bo i och jag kan flytta in med kort varsel.

  Boendet jag söker kan ha en maxhyra på 5500 kr.
  Referenser finns.

  Vet du något, har tips eller är intresserad av att hyra ut till mig?
  Jag nås på telefon 0760162178.
  Eller mail – Jasmina-756@hotmail.com

  Mvh Jasmina

 6. Hej!
  Jag och min flickvän letar efter ett boende tillsammans. Jag är 27 år och arbetar på Securitas. Min flickvän är 23 år och hon arbetar på SEB. Vi båda arbetar mycket, väldigt lugna och ordningsamma personer. Vi har inga djur och ingen av oss röker heller.
  Söker främst en 2a eller 3a. Vi berättar gärna mer om oss över ett personligt möte eller över telefon. Önskas referenser finns det.

  Mvh. Alen Kifahwadia
  alen.kifahwadia@gmail.com

 7. Hej!
  Jag är en man, 24 år gammal. Fastanställd på Volvo lastvagnar. Flyttade upp till Göteborg 2015 och har sedan dess stått i bostadskön. Söker ett förstahandskontrakt på en 1-2a hyresrätt med maxhyra 7000 kr. Inga betalningsanmärkningar, är djur och rökfri. Goda referenser finns. Bor för tillfället på en soffa och är akut behov av en lägenhet.
  Ni kan nå mig dygnet runt på: 0722378002

  Med vänlig hälsning
  William gradling
  William.gradling@gmail.com

 8. Hej!
  Jag och min pojkvän letar efter ett boende tillsammans..Vi är ett glatt och trevligt par, jag är 24 år och min pojkvän är 31 år. Jag är heltidsanställd och min pojkvän studerar på heltid. Vi söker nu nytt boende på grund av att vår nuvarande hyresvärd ska sälja sin lägenhet. Nu bor vi i Kortedala och trivs otroligt bra här. Därför söker vi främst här men andra platser i Göteborgsområdet.Vi Söker ett förstahandskontrakt på en 2a hyresrätt med maxhyra 7500 kr. Inga betalningsanmärkningar, är djur och rökfri. Vi berättar gärna mer om oss över ett personligt möte eller över telefon. Önskas referenser finns det.
  Jag nås på telefon 0707832054.
  Vänliga hälsningar,
  Mahmoud & Fatma

 9. Hej!
  Jag är en ensamstående 59 årig kvinna som är i behov av en förstahands kontrakt.
  Har god ekonomi, ickerökare, inga husdjur.
  Söker en lägenhet (1-2 rum) med maxhyra 7500kr. Referenser lämnas vid förfrågan.
  Jag nås på 0763-918311

 10. Hi,

  I am IT Consultant with stable income, interested to rent place.
  We are a sober and decent family of four. We maintain the apartment/house really well. It’s second year coming to an end in the property we are living in. The condition of this property is still the same as it was on the first day. We really take care of neighbourhood, reference can be taken upon request.

  We keep the house clean and non-smoking, free of pets.

  Regards,
  Ahmad
  0720214552
  Email: Ahmednaw@gmail.com

 11. Hej!

  Vi är ett ungt par som studerar biologi, och vi letar efter lägenhet eller rum i Göteborg med omnejd. Vi söker boende från och med maj eller början av juni, helst ett långtidskontrakt. Vi flyttade till Göteborg eftersom min fästman ska påbörja sin PhD vid Göteborgs Universitet. Vi är djur- och rökfria och har inga betalningsanmärkningar. Vi är glada, sociala och ordningsamma personer som tycker om att vara ute i naturen, fixa med växter och laga god mat. Om det känns som att vi skulle kunna komma överens om något kring boende så hör gärna av dig!

  Ha det gott så länge, så hoppas jag du hör av dig!

  Stanislav Andres och Patricia Derer

  Dear,
  we are a Ukrainian-Hungarian couple in a need of an apartment for the summer and on – 11 months in total starting as soon as possible!
  I am recent graduate (MSc at the University of Tartu, Estonia 2016), who got a research job, one-year contract (though considered student), at the University of Gothenburg. This research will lead to a PhD position and 4-years education at this university. I am granted residence of Sweden for the period of stay and have all the necessary coverage and stable income to cover the cost of renting your property.
  As I travel with my fiance, we are interested in possibility to leave together. We are engaged, but not married yet. She is currently searching for job in her field, plant ecology and nature conservation, around Gothenburg.
  We were traveling around South America, and therefore were not able to search for place beforehand. We both are used to live in dormitories with strict rules (i.e. in Konstanz, Germany or Tartu, Estonia) and had Private Accommodation for half a year in Hungary. We are clean, tidy, easy-going, positive, friendly and will try to solve any misunderstandings with the least problems (Hope There Will Be no necessity). Of cause – non-smokers and do not have pets. My directing professor can be my reference. Here are our Facebook pages: https://www.facebook.com/NeroRulz and https://www.facebook.com/szuros.csodabogyo

  We are interested in any kind of property for up to 7000-7500 SEK.
  Any advices or help is also very welcome!
  Stanislav Andres and Patricia Derer

 12. Hej,

  Jag heter Gabriele Lombardo och jag kommer från Italien. Jag är 26 år gammal och jag jobbar på Chalmers, där jag genomför ett projekt i samarbete med Volvo.

  Nu bor jag i Landala med min flickvän, som heter Alice och som är 28 år gammal. Hon jobbar som konsulent hydrogeolog på COWI AB i Majorna. Båda jag och min flickvän har en lön av 30000 SEK per månad, vi röker inte och vi har inga husdjur eller barn.

  Vi har hållit ihop i 10 år och på fritiden gillar vi att motionera, cykla i parken, titta på TV, gå på bio eller laga mat.

  Vi har bott i Göteborg i ett och halv år och vi söker efter en lägenhet nära Centrum.
  Vi söker efter en ganska stor lägenhet, särskilt en 3:a, med balkong, maximum hyra 12500 SEK och kontrakt längre än ett år.

  Vi pratar på engelska och min flickvän också på svenska eftersom hon studerade svenska på SFI och hon talar svenska på arbetsplats.

  Med vänliga hälsningar
  Gabriele och Alice

 13. Hej!
  Mitt namn är Mohamed och jag har barnfamilj och vi söker nu akutboende.
  Jag är för nuvarande inneboende hos en vän, men önskar nu eget. Jag önskar helst bo i Göteborg. Jag är främst intresserad av att hitta något att hyra i minst 6 månader, 1 år eller mer.

  Jag studerar till ingenjör på YrkesAkademin och min fru praktiserar hos Apoteksgruppen på Vallhamra torget. Vi har inga husdjur, röker inte och är skötsam. På min fritid umgås vi med våra barn. Vi är sociala, glada och lätt att ha att göra med.

  Jag söker både första- och andrahandskontrakt i Göteborg. Jag är flexibel med vilka områden jag kan bo i och jag kan flytta in med kort varsel.

  Boendet jag söker kan ha en maxhyra på 8000 kr.
  Referenser finns.
  Jag nås på telefon 0760994077.

 14. Hej, Det är så att mitt andrahandskontrakt går ut i augusti/september.
  Är en skötsam kille på 22 år som har flyttat till Göteborg för snart ett års sen. Stor trivs verkligen!
  Har två jobb, inga betalningsanmärkelser, rök/djurfri.
  Jobbar på Park Lane och restaurang Market vid Rosenlund.
  Tack på förhand, Ludwig.
  0765729999
  Ludwigberndtsson123@hotmail.com

 15. Hej.
  Sedan två år bor jag ensam här i Sverige. Mitt önskemål är att jag, min fru och vår lilla dotter kan bo tillsammans. Det kan vi inte nu på grund av att jag inte har lägenhet. Så snälla jag behöver en 2:a eller 3:a.

  Tack
  marjanspasovski83@yahoo.com

 16. Hej,
  Antonija här, 26 år gammal och nyinflyttad till Göteborg. Jobbet förde mig hit :) Fastanställning, goda referenser, djur-och rökfri. Är ute efter en 1,5 – 2.
  Uppskattar alla tips!

 17. Hej! Jag är 40år, fast anställning sedan 11år på Östra sjukhuset och har två tonårskillar på 13 och 15. Nu ligger jag i skilsmässa och barnens pappa har köpt ut mig från vår gemensamma bostadsrätt. Läget är rätt akut för mig att hitta ett fungerande boende för mig och mina barn. Så att jag kan ha dom varannan vecka och de får ett hem även tillsammans med mig! Djupt tacksam om ni kunde hjälpa mig med detta!

 18. Hej. Jag och min sambo söker boende omkring Göteborg då jag jobbar i Arendal och Han jobbar i Landvetter. Vi båda jobbar mycket och han kommer få fast i januari och jag har fast anställning. Vi har goda referenser och behöver minst 70 kvadrat och 2 p-platser. Vi måste flytta från Orust då pendlingen är extremt dyr. Någon som känner någon?
  Byte är även intressant då vi har en 3a 72kvadtat, privat hyresvärd, nyrenoverat, tvättmaskin torktumlare diskmaskin egen uteplats strax utanför Henån. Mvh Linette

 19. Hej!
  Jag har korttidskontrakt hos Balder som gick ut 31 oktober förra året men som nu förlängs månad för månad tills dess att min tillfälliga lägenhet ska renoveras.

  Jag har fast heltids anställning sedan april 2016. Min flickvän kommer börja studera på Göteborgs Universitet till våren.

  Vi är ett mycket skötsammt par. Med många goda referenser både från hyresvärdar och arbetsgivare. Vi har inga husdjur och inga betalningsanmärkningar. Vi är dessutom självklart rökfria. Vår ekonomi är god, trygg och stabil!

  Vi söker nu med ljus och lyckta efter en bostad i Göteborg. Kan ni hjälpa oss.

 20. Jag har ett stort behov av boende.
  36 år gammal, arbetar som konsult på SKF inom Supply Chain. Jag är ordningsam, lugn, barn och rökfri. Tränar mycket. Söker boende pga jag är nyskild.
  MVH
  Alina

 21. Hej! Jag heter Mathilda. Jag och min familj bor ett stenkast från Slottsskogen. Vi önskar att främst byta boende. Har varit i kö länge på en del betalande webbsidor, som vi anser är blufföretag. Testar andra möjligheter för byten eller möjligheter till andra lägenheter/radhus.

  Vi har en fyra på Marklandsgatan. Stora rum med lite mindre kök och badrum Tvättmaskin finns. Vi har katt, inget som har förstört lägenheten, bra bara att veta för de med allergier.

  Bostaden ligger nära Ica Nära Högsbo, Slottskogen, Axel Dahlströms Torg. Alla spårvagnar ligger en halv minut från bostaden. Nummer 1,2,3,7 och 8 samt en del bussar som 16 och 45 mm. Vi har en bra hyresvärd.

  Vi önskar antingen en etta och en trea, alltså tv lägenheter för vår fyra eller en trea. Lägenheterna ska vara i Centrum, Majorna, Högsbo, allt annat är ointressant.

  Ha det fint/Mathilda

 22. Hej.
  Jag heter Mika.K och söker en mindre lägenhet i storleksklass 1-3.
  Är inneboende nu pga skilsmässa.
  Jag har bra ekonomi och fast anställning sedan 2003.
  Sund och hälsosam.
  Inga betalningsanmärkningar.

  Mvh
  Mika.K
  Mika_74@fastmail.com

 23. Hej San!
  Mitt namn Mohamed och jag har barn familj som består av jag och min fru och tre söta barn .
  Jag söker efter jobb just nu därför min utbildningslutad och min fru studerat på Folkuniversitetet (korta vägen) Legtimationsyrke som Apotekare med pratikant på Apoteket . Jag intresserad att bor hos er för 3:an eller 4:an .

  Referenser : efter frågan

  Min kontaktuppgifter :
  0760994077
  numanalolabi@outlook.sa
  Med Vänlig Hälsning
  Mohamed Numan Alolabi

 24. Hej
  jag & min sambo och våran 2 åriga son söker nu akut boende då vi i nuläget är inneboende.
  jag är 24år gammal och jobbar för Mylift Sweden AB, min sambo är 25år och är studerande, vi har stadig inkomst och är en skötsam familj, alla förslag är uppskattade !
  för mer information kontakta gärna mig på

  tel: 0735228213
  Mail: fredrik.blom66@hotmail.com

  Mvh Fredrik

 25. Hej,
  Jag är en tjej på 50 år som söker akut boende, främst förstahandskontrakt inom Göteborg, men annat funkar också. Har bott inneboende sen 1½ år tillbaka på olika ställen, men vill nu ha ett eget boende. Jag jobbar som receptionist och har fast inkomst. Står i bostadskö på div olika sidor. Behövs referens finns det att få. Berättar gärna mer över ett personligt möte eller över telefon.

  Mvh
  Mariette Hjärpe
  mariette.hjerpe32@hotmail.com

 26. Hej,
  Är en mamma på 40 år, lugn tjej som har en dotter på 14 år och hyr för närvarande boende ute i Stenkullen i andrahand av en vän.J ag arbetar inom Göteborgs Kommun som kock i stadsdelen Askim.

  Vi pendlar med buss och pendeltåg varje dag till jobbet och min dotter går i skolan som ligger i Vasastan. Söker därför en lägenhet närmare stan. Har goda referenser.

  Bästa Hälsningar

  Charoula Tasopoulou
  fisika3@gmail.com
  mobil: 0768788777

 27. Hejsan!
  Jag heter Alexandra Olofsson, 29 år gammal.

  Kommer från Göteborg men har bott i Oslo de senaste 7 åren men har nu bestämt mig för att flytta tillbaka och behöver då någonstans att bo.

  Jag tar med mig min fästman som är 31 och jobbar som kock. Jag jobbar som servitris. Vi är ordningssamma och ingen av oss röker eller har husdjur.

  Vi letar efter en 3a men även 2a eller 4a funkar, maxhyra 10.000.

  Presenterar oss gärna närmare i ett möte eller per telefon.

  På förhand tack!

  Mvh Alexandra
  aalleexxoo@outlook.com

 28. Hej
  Mitt namn är Daniel och jag är en kille från Eritrea. Jag har bott 4 år i Sverige och jag jobbar som byggarbetare i Göteborg. Nu önskar jag hyra en 1:a eller 2:a rum. Om ni har någon sådan lägenhet ledig hade jag verkligen uppskattat om ni kontaktar mig.

  Daniel
  danielwoldemariam@hotmail.com

 29. Hej !
  jah heter Mazen och jag är 45 år gammal och har varet i Sverige för 3 år sen ,jag har familj som består av 5 personer ,3 pojker ,17 ,15 ,10 år
  jag har fast jobb som mätningsingenjör för 2 år sedan . jag bor nu i 41 kvadrat ,hoppas att jag kan hitta en store

 30. Jag heter Louise och arbetar inom Liseberg AB. Jag söker lägenhet i Göteborg. Jag har en etta i Skövde i AB Skövdebostäder som jag vill byta till en lägenhet i Göteborg.

 31. Hej!

  Matilda heter jag och är 22 år. Jobbar som flygvärdinna (bas på landvetters flygplats) och behöver en lägenhet i göteborgsområdet då jag fortfarande bor hemma hos mina föräldrar en bra bit utanför Göteborg.
  Jag söker en 1:a eller 2:a (jag bor själv), har inga djur och är rökfri.

  Hör gärna av er om ni vill veta mer om mig!

 32. Hej
  Jag är en 55 år gammal kvinna bor tillsammas med min son och jag sök en bosta mist 3;a i Göteborg betalningsanmärkningar, är djur och rökfri. Goda referenser finns. Bor i andra hand i Frölunda just nu fram till dec .
  MVH
  Sia

 33. Hej,
  Jag heter Natalia och är 23 år gammal. Jag söker en stor etta eller tvårumslägenhet. Jag är fastanställd på Nk i Göteborg. I nuläget bor jag i föräldrahemmet. Jag är rökfri samt har inga djur.

  Hör gärna av er om ni undrar över något mer.

  Med vänliga hälsningar,
  Natalia
  natalia.sountsova@gmail.com

 34. Hejsan.
  Jag är en lugn och skötsam tjej på 35 år som är i behov av en lägenhet till mig och mina två barn som kommer bo halvtid hos mig. Jag bor sedan 5 år tillbaka i en 4:a i Lundby men är mitt uppe i en separation från min sambo så nu är jag i behov av en egen lägenhet. Jag söker minst en 2:a och maxhyra kring 6500:-/månaden. Så nära Lundby som möjligt (upp till 35 minuter med kollektivtrafiken fungerar) då barnen har sin skola och dagmamma här.

  Referens från nuvarande hyresvärd finnes.

  Ann-Louise Medander
  anni__84@hotmail.com

 35. Hej eftersom det är väldigt svårt med lägenhet i Göteborg, dels då de flesta har bostadskö. Jag o min flickvän söker lägenhet i Göteborg då jag dels fått jobb där, samt att min flickvän bor i Göteborg, fast hemma hos sina föräldrar. Vi söker både första- och andrahandskontrakt i centrala Göteborg. Vi kan flytta in med kort varsel. Boendet jag söker kan ha en maxhyra på 8000 kr.

  Jonathan Hernström 23år och Maria 23år. Maria jobbar på ett vaktbolag där hon har fast tjänst. Jonathan har fast tjänst på Riksbyggen. Vi är ordningsamma, sociala, glada och positiva. På fritiden tränar Maria crossfit och jag tränar gym, löpning och fotboll. Annars så umgås vi med familj och vänner.

  Arbetsintyg/referens lämnas på begäran
  Mvh: Jonathan o Maria

  Nås på mejl! jonte_hernstrom@hotmail.com

 36. Hej, mitt namn är Samantha och är 22år.
  Jag är ensamstående mamma till mina 5 barn. Jag har ett stort behov av bostad eftersom jag idag bor på hotell. Jag hoppas ni har någon lägenhet som jag kan få möjlighet att hyra. Jag kan betala en hyra upp till 15.000 kr.

  Mvh Samantha Eriksson
  samantha-romani@hotmail.com

 37. Hej!
  Jag och min man samt våra son söker efter ett lägenhet i Göteborg. Min man har fast anställning och jag studerar. Vi bor nu utanför Göteborg och det skulle underlätta för oss att kunna bo i Göteborg eftersom min man jobbar där och jag studerar där. Vi har ordnat ekonomi och är skötsamma.

  Mvh. Nikita och Raineri

 38. Hej!
  Jag och min pojkvän söker en lägenhet i Göteborg.

  Vi har just nu ett förstahandskontrakt i Stockholm (20 min med pendeln in till city), men känner att vi har gjort Stockholm nu i 23 år och att det är dags att flytta till någon annan stad. Vi söker främst en 1a eller en 2a, har inga husdjur och vi röker inte.

  Hojta gärna till om ni har något.

  Ni kan nå mig på sarahholgersson@hotmail.com

  Vänligen,
  Sarah

 39. Hej!
  Jag är en 27 årige tjej som letar efter ett 1:a eller ett rum i Göteborg. Efter att ha bott 3 år utomlands, ska jag flytta tillbaka till Sverige för att fortsätta mina studier på master på Chalmers universitet. Max hyra 5 000 :-.

  Med vänliga hälsningar
  Pegah Jahankhah
  pegahjahankhah71@gmail.com

 40. Hej
  Jag bor just nu i andrahand pga av separation.
  Innan har jag bott hos Familjebostäder i 15 år utan problem. Fast inkomst. Söker helst en tvåa då jag har ett barn som behöver eget rum. Ej djur och är rökfri

  Greta Sommar
  gretchensommar@hotmail.com

 41. Hej!!

  Jag är en ung dam på 30 år, driver mitt egna företag, har man och två små katter hemma. Jag ska driva eget i Göteborg också, men då behövs självklart ett boende också. Ska lämna Örebro för gott och vill flytta till Göteborg på heltid.

  Jag vill ha en 2a eller 3a! det spelar egentligen ingen roll, bara det är tak över huvudet. Maxhyra 8000.

  Mvh Patricia

 42. Hej!

  Jag är en 29 årig kvinna med en 8 årig dotter från Norrköping och har sedan många år tillbaka velat flytta till Göteborg då jag/vi har besökt er fantastiska stad flera gånger om året och nu har vi bestämt oss att flytta dit.
  Jag jobbar nu inom handeln men är även utbildad undersköterska så det ska inte finnas några svårigheter att utöva mina yrken där, jag behöver bara ett boende först då det annars blir väldigt långt att pendla.

  Jag är ute efter en hyresrätt och undrar om ni har några lediga hyresrätter i Vasastaden eller centralt? Skriver jag till rätt person eller är det en någon annan jag ska kontakta?

  Vänligen Emmy Sarberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *