Fredriksborgs Fastighets AB

Fredriksborgs Fastighets AB är ett privatägt fastighetsbolag bestående av bostadsfastigheter med hyresrätter i bland annat centrala Göteborg.

Du anmäler ditt intresse av att hyra lägenhet genom att ringa dem eller skicka dem ett e-post.

Intresseanmälan

 • Telefon
 • E-post

Områden

 • Centrum

Adress

Fredriksborgs Fastighets AB
Klippan 1 J
414 51 Göteborg

Telefon

031-42 89 60

E-post

fborg@telia.com

Webbplats

www.fredriksborgsfastighetsab.se

8 reaktion på “Fredriksborgs Fastighets AB”

 1. Hej,
  Är en 26 årig lugn tjej, jobbar som IT-konsult och hyr för närvarande boende ute i Kärna av en kollega. Pendlar med bil, färja (Kornhalls), buss och spårvagn varje dag till och från jobbet. Söker därför en central tvåa. Har goda referenser.

  Mvh.
  Marina Malaty
  marina.malaty@advectas.se

 2. Finns det någon som vill byta en hyresrätt i centrala Halmstad mot en likvärdig i centrala Göteborg eller i skärgården? Jag har en 3-rumslägenhet i ett 50-tals hus, 74 kvm, balkong, 3:e våningen (av 4).

  Kristina Nygård
  kristina.nygard@live.se

 3. Hej!
  Är en 33-årig kille som jobbar på Sahlgrenska. Jag har nu bott 6 år i Sverige, utan att jag någon gång har haft en egen lägenhet. Men jag behöver verkligen ett eget boende, om det finns möjlighet att få? Jag bor som inneboende. Jag har bra och stabil ekonomi, rök- och alkoholfri samt inga husdjur.

  Med vänlig hälsning,
  Mosleh Abdullah
  mslihcnn@yahoo.com

 4. Hej!
  Jag är en kvinna, 26 år gammal. Fastanställd på Klipplust i Vasastaden. Flyttade upp till Göteborg 2011 och har sedan dess stått i bostadskön. Söker ett förstahandskontrakt på en 2-3a hyresrätt med maxhyra 7000 kr. Inga betalningsanmärkningar, är djur och rökfri. Goda referenser finns. Bor i andra hand i dagsläget och kontraktet löper ut den 30 juni.
  Ni kan nå mig dygnet runt på: 070-1467566

  Med vänlig hälsning
  Sandra Sok
  sok.sandra@outlook.com

 5. Hej!
  Mitt namn är Jasmina och jag är en 19 årig student som nu söker akutboende.
  Jag är för nuvarande inneboende hos en vän, men önskar nu eget. Jag önskar helst bo i Göteborg tack vare mina studier. Jag är främst intresserad av att hitta något att hyra i minst 6 månader, 1 år eller mer.

  Jag studerar till barnskötare och på helgerna är jag ofta barnvakt eller hundvakt. Jag har inga husdjur själv, röker inte och är skötsam. På min fritid brukar jag umgås med vänner, gymma, dansa eller underhålla mitt musikintresse. Jag är social, glad och lätt att ha att göra med.

  Jag söker både första- och andrahandskontrakt i Göteborg med omnejd. Jag är flexibel med vilka områden jag kan bo i och jag kan flytta in med kort varsel.

  Boendet jag söker kan ha en maxhyra på 5500 kr.
  Referenser finns.

  Vet du något, har tips eller är intresserad av att hyra ut till mig?
  Jag nås på telefon 0760162178.
  Eller mail – Jasmina-756@hotmail.com

  Mvh Jasmina

 6. Hej!
  Jag och min flickvän letar efter ett boende tillsammans. Jag är 27 år och arbetar på Securitas. Min flickvän är 23 år och hon arbetar på SEB. Vi båda arbetar mycket, väldigt lugna och ordningsamma personer. Vi har inga djur och ingen av oss röker heller.
  Söker främst en 2a eller 3a. Vi berättar gärna mer om oss över ett personligt möte eller över telefon. Önskas referenser finns det.

  Mvh. Alen Kifahwadia
  alen.kifahwadia@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *