Söka ledig lägenhet i Göteborg? Debatt om bostadsmarknaden i Göteborg? Skriv – du väljer!

 • From Kimmie Mordza & Lois Andersson on Akelius Fastigheter AB

  Hej!
  Vi är på desperat jakt efter lägenhet då vi är bostadslösa eftersom vår tänkta nya hyresvärd har gått bort.

  Vi har tyvärr för få dagar på Boplats.se för att ha någon chans att få boende där så vi försöker på alla möjliga sätt att hitta något.

  Jag (27 år) jobbar som undersköterska och har fast heltidstjänst och min pojkvän (28 år) jobbar som låssmed, så vi har stabil inkomst, så hyran alltid kommer in i tid. Vi är djur-, rök- och barnfria. Vi är lugna och skötsamma, och vi gillar att ha det rent och städat runt omkring oss.

  Vi önskar att hyra boende i Västra Göteborg, Mölndal, Kållered, Lindome, Anneberg eller Kungsbacka.

  Vi hoppas verkligen ni kan hjälpa oss!!!

  Med vänlig hälsning
  Lois & Kimmie
  kimmie.mordza@gmail.com

 • From Jimmy Glimvik on Procedo

  Tjenare
  Jim Glimvik 43 fast jobb. Söker lgh runt Hisingen. Framförallt Wiselgrensplatsten, Kvillebäcken, Vågmästareplatsen, Lundby, Hisingsbacka, Bjurslättstorg. Max hyra 6000.

 • From Adam Carlsson on Lewerth Fastigheter

  Hej!
  Adam Carlsson heter jag och är intresserad av att hitta en lägenhet närmare Göteborg, förhoppningsvis en längre period. 

  Jag är 22 år gammal och bor nu med min mor i villa i Åsa. Jag har inga barn, är djur- och rökfri och är väldigt simpel och lugn som person rent generellt. Jag för inte mycket väsen av mig och spenderar långt ifrån all min tid hemma då jag med jämna mellanrum jobbar på resande fot. 

  Jag är nyss hemkommen från en turné med Joe Labero som kallades ”Labero In Flame” i samarbete med rackartygarna. Den typen av showjobb är något jag hållit på med länge via min idrott som parkouratlet/akrobat och troligtvis något som kommer fortgå. 

  Utöver detta jobbar jag även på gokartcentralen i centrala Göteborg där jag gör allt från att laga gokarts till laga mat. Detta ger mig även en stabil inkomst och ett aktivt liv i samband med min idrott.

  För att gå vidare till vad jag söker i lägenhetsväg.

  Område är inte speciellt viktigt men jag försöker att hålla min maxhyra under 6500kr/månad. Storlek är inte speciellt noga heller då det kommer vara jag som bor i lägenheten ensam, men en större lägenhet med chans för att ha inneboende kan också vara relevant. 

  Jag har goda referenser från tidigare och nuvarande arbetsplatser och chefer, dessa lämnar jag med glädje vid behov.

  Kontakt:
  Adam Carlsson
  adamcarlson365051625@outlook.com
  073-979 19 63

  Hoppas vi hörs av snart!

  Mvh, Adam.

 • From Mazen Abou Jahjah on Alfhild Johanson AB

  Hej!
  Jag heter Mazen, 46 år gammal. Fastanställd på Metria AB som mätningsingenjör. Min familj är 5 personer, 3 pojkar på 17, 15, 11 år samt min fru som är nära att slutföra sin lantmätareutbildning. Flyttade upp till Göteborg 2017 och har sedan dess stått i bostadskö. Söker ett förstahandskontrakt på en 3-4a med maxhyra 11 000 kr. Inga betalningsanmärkningar, är djur och rökfria. Goda referenser finns. Vi bor nu i andrahand på 42 kvm i Högsbo.

  Ni kan nå mig dygnet runt på 0721417781, 010-121 80 68 och mazen.abou.jahjah@metria.se

  Med vänlig hälsning,
  Mazen Abou Jahjah

 • From Jessica on Akelius Fastigheter AB

  Hej.
  Jag heter Jessica och bor tillsammans med min man och 4 barn. Vi behöver ett boende då vårt andrahandskontrakt går ut början av 2020.

  Vi söker en 3-5:a. Vi vill ha ett stabilt hem där vi inte behöver tänka att vi kan eller kommer var utan boende. Vi har fast jobb båda två och driver även vår egna firma utöver det.

  Kontakta mig gärna på mail fermdaljessica@hotmail.com

  Mvh Jessica

 • From Roger Magnusson on Lewerth Fastigheter

  Hejsan
  jag söker en lägenhet i Flatås. Har en god vän som bor i er fastighet på Armlängdsgatan.

  Har tidigare hyrt av er på Tuppfjätsgatan. Familjen blev större och vi fick chansen på ett radhus på Antenngatan där vi har bott i 20 år. Har blivit ensamstående pensionär. Har god ekonomi utan betalningsanmärkningar. Har arbetat som snickare utomlands och i Sverige.

  Söker en 2a alternativ en 1a i området. Bor tillfället i ett rum i radhus.

  Hoppas på svar

  Mvh Roger Magnusson
  magnusson_031@hotmail.com

 • From Jan Olsson on O Bohlin Byggnads AB

  Hej
  Vill gärna göra intresseanmälan hos er. Jag arbetar på Göteborgs kommun, fast jobb.

  Jan Olsson
  jani.olsson60@bredband.net

 • From Kurt Olsson on GLG-fastigheter

  Hej,
  Mitt namn är Kurt Olsson och är 54 år. Jag bor idag i en bostadsrätt med adressen Gryningsvägen 35A, 43348 Partille. Denna ämnar jag sälja för att kunna tillbringa lite mer tid i min lägenhet i Alicante/Spanien. Därför söker jag lägenhet hos Er.

  Jag har fast jobb i Kungälvs Kommun sedan 930104 som ungdomsarbetare inom Trygga ungdomsmiljöer. Jag innehar halvtids pension. Jag har en mycket bra ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Jag har ingenting i belastningsregistret, och är en mycket stabil och skötsam man.

  Genom min yrkeskompetens som ungdomsarbetare i socialt arbete kan jag också till er erbjuda mina tjänster i ert boende utefter min tid och era behov.

  Med förhoppning om ett positivt svar och ett framtida samarbete.

  Med vänliga hälsningar
  Kurt Olsson
  Gryningsvägen 35A
  433 48 Partille
  070-675 34 35
  kurtolsson45@live.se

 • From Nathalie on Akelius Fastigheter AB

  Hej,
  jag är en tjej på 33 år. Jag söker en lägenhet i Kungsbacka centrum. Gärna en 1a eller 2a.

  Jag nås bara på tel 076-574 17 14.
  Mvh Nathalie

 • From Divya Geejesh on Carl Dahlberg Fastighetsförvaltning

  Hej
  Looking for long term apartment for family (3 people). 2 or 3 ROK required. I’m working with SKF AB, we are very calm and friendly. Keep the place very tidy and clean. We have no pets and non smokers.

  Regards
  Divya
  divya.geejesh@gmail.com

 • From Sarah on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej!
  Jag och min pojkvän söker en lägenhet i Göteborg.

  Vi har just nu ett förstahandskontrakt i Stockholm (20 min med pendeln in till city), men känner att vi har gjort Stockholm nu i 23 år och att det är dags att flytta till någon annan stad. Vi söker främst en 1a eller en 2a, har inga husdjur och vi röker inte.

  Hojta gärna till om ni har något.

  Ni kan nå mig på sarahholgersson@hotmail.com

  Vänligen,
  Sarah

 • From Nikita Berg on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej!
  Jag och min man samt våra son söker efter ett lägenhet i Göteborg. Min man har fast anställning och jag studerar. Vi bor nu utanför Göteborg och det skulle underlätta för oss att kunna bo i Göteborg eftersom min man jobbar där och jag studerar där. Vi har ordnat ekonomi och är skötsamma.

  Mvh. Nikita och Raineri

 • From Wali on Göteborgs Hyreshus AB

  Hej
  Vi är familj på 7 personer. Tre vuxna och fyra barn. Vi blev bostadslösa och sedan tre månader bor nu på vandrarhem.

  Vi är djur- och rökfria, lugna samt har inte ofta gäster på besök. Mina syskon och jag studerar. Mina syskon går på Utmarksskolan i Bergsjön. Min mamma jobbar och pappa har ersättning från A-kassan. Vi söker en lägenhet akut men hittar ingen. Snälla hjälp oss!

  Wali
  walirana60@gmail.com

 • From Mohamed Ahmed Hassan on Gösta Andersson Byggnadsfirma AB

  Hejsan,
  jag later efter en lägenhet som har minst två eller tre rum. Vänligen kontakta mig på 0762-66 57 55.

  Mohamed Ahmed Hassan
  marracade10@gmail.com

 • From Samantha Eriksson on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej, mitt namn är Samantha och är 22år.
  Jag är ensamstående mamma till mina 5 barn. Jag har ett stort behov av bostad eftersom jag idag bor på hotell. Jag hoppas ni har någon lägenhet som jag kan få möjlighet att hyra. Jag kan betala en hyra upp till 15.000 kr.

  Mvh Samantha Eriksson
  samantha-romani@hotmail.com

 • From Divya Geejesh on Gösta Andersson Byggnadsfirma AB

  Hey!
  I’m currently looking for apartment which suits for a family.
  In live near Vagmastreplatsen currently and soon my contract will end. I work at SKF AB and has permanent employee. I have no payment remarks. I wish to have 1 or 2 room. If any reference needed in can provide. Looking forward for your reply.

  Regards
  Divya Geejesh
  0769513603
  divya.geejesh@gmail.com

 • From Abraham Ketto on Örgryte Bostads AB

  Hej!
  Jag heter Abraham Ketto, 24 år och inom kort utexaminerad läkare. Jag har fått fast anställning på medicinkliniken i Borås, men då jag önskar bo i närhet till min familj och vänner, önskar jag en lägenhet så nära Korsvägen som möjlighet, för att således ta buss till Borås.

  Lägenheten bör vara 35-40 m2, 1a eller 2a, med hyra 6000-7000kr, beroende på hur fräsch lägenhet är såklart.

  Abraham Ketto
  youngabraham94@gmail.com

 • From Maja Johansson on Ekebo Fastighets AB

  Hej!
  Mitt namn är Maja och jag är 24 år gammal. Jag är i stort behov av en lägenhet och jag söker främst förstahandskontrakt då jag fått flytta runt på en hel del kortare andrahandsuthyrningar i jakten på ett förstahands här i Göteborg de senaste två åren.

  Jag jobbar heltid på IT-avdelningen för ett stort företag och har stabil ekonomi. Jag är glad, lugn och ordningsam av mig, klagomål lär inte vara något problem. På fritiden gillar jag att läsa, vara i naturen, laga mat och att umgås med vänner och familj, det prioriterar jag stort i livet.

  Maxhyran för mig ligger på ca 7000:- och jag hade varit så enormt tacksam om ni kunde hjälpa mig. Jag är flexibel gällande inflytt och önskas referenser så finns det också.

  Jag hoppas att jag verkar vara rätt hyresgäst för dig. Jag nås här: majajjohansson@hotmail.com

  Med vänliga hälsningar,
  Maja Johansson

 • From Jonathan Hernström on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej eftersom det är väldigt svårt med lägenhet i Göteborg, dels då de flesta har bostadskö. Jag o min flickvän söker lägenhet i Göteborg då jag dels fått jobb där, samt att min flickvän bor i Göteborg, fast hemma hos sina föräldrar. Vi söker både första- och andrahandskontrakt i centrala Göteborg. Vi kan flytta in med kort varsel. Boendet jag söker kan ha en maxhyra på 8000 kr.

  Jonathan Hernström 23år och Maria 23år. Maria jobbar på ett vaktbolag där hon har fast tjänst. Jonathan har fast tjänst på Riksbyggen. Vi är ordningsamma, sociala, glada och positiva. På fritiden tränar Maria crossfit och jag tränar gym, löpning och fotboll. Annars så umgås vi med familj och vänner.

  Arbetsintyg/referens lämnas på begäran
  Mvh: Jonathan o Maria

  Nås på mejl! jonte_hernstrom@hotmail.com

 • From Filip Tollbo on Skanses Fastigheter

  Hej!
  Vi är ett lugnt, nyktert par som är i behov av större boende. Vi har en önskan om att bilda familj och skapa en fin framtid tillsammans. Men då krävs en större lägenhet. Vi bor idag i en 3a, i Gamlestaden, i hyresrätt på 52 kvadrat.

  Filip jobbar heltid som kock på Engelska Skolan i Göteborg. Och jag Amanda är sjukskriven för tillfället, men arbetstränar deltid på ett hotell i Göteborg och kommer snart börja jobba som anställd (i mars).

  Vi ser gärna att vår framtida lägenhet ska ha balkong. För det har vi ingen idag. Vi är båda två lugna, trygga individer och ser gärna att vårt framtida boende även är på en sådan plats. Vi kan även tänka oss bo något utanför Göteborg.

  Tack på förhand och nu hoppas vi att snart får napp!

  Varma hälsningar
  Amanda och Filip
  filip.tollbo@gmail.com

 • From Natasha & Dexter on Kasernen Fastighets AB

  Vi är en familj på tre vuxna. Jag, min man och en av våra två döttrar (21). Vi bor i en andrahandslägenhet i Partille och letar efter ett fast, långsiktigt kontrakt helst i central Göteborg, med 3-4 ROK.

  Jag arbetar som barnläkare i Alingsås och min man arbetar som lärare i en Montessori-skola i Varberg. Så centrala Göteborg är perfekt pendelavstånd.

  Vi är båda över 55 år, har en stabil familjeinkomst. Vi har stabila, fast anställningar och har båda arbetat på samma ställe i över 4 år. Vi flyttade från USA 2009 och har blivit svenska medborgare.

  Tidigare bodde vi i Linnéområdet från 2014 till 2018. I juli 2018 flyttade vi då ägaren planerar renovera fastigheten. Vi vill nu tillbaka till Göteborg.

  Vi röker inte, vi har inga husdjur. Vi är en mycket tyst familj och kommer att ta väldigt bra hand om din lägenhet. Vi har utmärkta referenser.

  Med vänliga hälsningar,
  Natasha & Dexter
  nlougheide@gmail.com

 • From Mathias Rystedt on Fredrikssons Förvaltnings AB

  Hej!
  Mathias här. Jag är en trevlig 47årig pappa, som förvisso inte har några hemmavarande barn, men nu finns det barnbarn, så ett extra sovrum är att önska när man får besök. Jag tycker mycket om utförsåkning och semester till värmen.

  Jag jobbar i byggbranchen som tung platschef och bygger just nu Geely Innovation Center på Lindholmen. Mycket spännande projekt.

  Träffar gärna er för en intervju om det skulle passa .

  Mathias Rystedt
  mr.rystedt@gmail.com

 • From Ann-Louise Medander on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hejsan.
  Jag är en lugn och skötsam tjej på 35 år som är i behov av en lägenhet till mig och mina två barn som kommer bo halvtid hos mig. Jag bor sedan 5 år tillbaka i en 4:a i Lundby men är mitt uppe i en separation från min sambo så nu är jag i behov av en egen lägenhet. Jag söker minst en 2:a och maxhyra kring 6500:-/månaden. Så nära Lundby som möjligt (upp till 35 minuter med kollektivtrafiken fungerar) då barnen har sin skola och dagmamma här.

  Referens från nuvarande hyresvärd finnes.

  Ann-Louise Medander
  anni__84@hotmail.com

 • From Melker Hemgren on Gunnar Zetterberg Byggnads AB

  Hej!

  Jag heter Melker Hemgren och är 26 år, singel. Jag har heltidsanställd som resande arbetsledare på Wästbygg Gruppen.

  Jag bor i Borås just nu och vill flytta tillbaka till min hemstad p.g.a att komma närmare mina nära och kära som befinner sig i Göteborgsregionen. Är mest ute i tjänst någonstans i Sverige/Norge/Danmark, 5 dar i veckan. Och att pendla mellan Borås och Göteborg hela tiden fungerar inte längre.

  Jag söker nu en 2:a, 2,5:a i Göteborgsregionen. Har inga betalningsanmärkningar. Rök/djur fri. Välvårdad och föredrar lugn kvällar.

  Hälsningar Melker
  melker.hemgren@hotmail.com

 • From Jesper Skager on Lewerth Fastigheter

  Hej!
  Jag är jätteintresserad av att hyra lägenhet hos er. Bor för tillfället i ett hus i Askim som jag hyr men vill gärna bo i en etta eller tvåa då jag inte vill lägga så mycket pengar på hyran som nu. Har fast jobb på Willys i Sisjön och när jag inte jobbar tränar jag eller håller på med musik, ni behöver inte vara orolig för ljud då jag alltid har hörlurar när jag sysslar med musik. I övrigt är jag lugn och kan flytta in när som.

  Tel: 0763097323

  Jesper Skager
  skagern@hotmail.com

 • From Mickel Li on Robert Dicksons Stiftelse

  Hejsan!
  Vi är intresserad av att söka en lägenhet i Göteborg. Inom kort kommer vi bli bostadslös och vi behöver verkligen hjälp att hitta en ny bostad. Snälla kontakta mig så fort som möjligt!

  Mickel Li
  li.ruiqi12@hotmail.com

 • From Natasha Babic on Sahlin Fastigheter AB

  Hej!
  Projektledarstudent från Stockholm som tar examen i maj 2019. Bor idag i Göteborg och genomför en LIA-period på ett företag.

  Arbetar i butik som parfymförsäljare vid sidan av studierna 28h per vecka. Jag är driven, målinriktad och ansvarstagande. Ung, utan barn, rökfri, djurfri och stabil ekonomi.

  Jag söker boende då jag för tillfället är inneboende. Jag vill ha mer lugn och ro i vardagen.

  Öppen för alla förslag ni kan ge.

  Ser fram emot att få höra från er!

  Natasha Babic
  natashababic95@gmail.com

 • From Natalia Sountsova on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej,
  Jag heter Natalia och är 23 år gammal. Jag söker en stor etta eller tvårumslägenhet. Jag är fastanställd på Nk i Göteborg. I nuläget bor jag i föräldrahemmet. Jag är rökfri samt har inga djur.

  Hör gärna av er om ni undrar över något mer.

  Med vänliga hälsningar,
  Natalia
  natalia.sountsova@gmail.com

 • From Kenan Sadik Sulejmanovic on Ekebo Fastighets AB

  Hej!
  Är 26 år gammal och har civilingenjörsexamen i elektroteknik från Lunds Tekniska Högskola. Fast inkomst sedan 2 år, jobbar som konsult. Rökfri, djurfri, etc. Inga barn. Bosatt i Sverige hela mitt liv, dvs talar svenska, engelska flytande, etc.

  Söker akut lägenhet, 1-2 ROK, max hyra på 7500 SEK.

  Tack i förhand!

  Med vänliga hälsningar,
  Kenan Sulejmanovic

  Mejl; kenan_sulejmanovic@outlook.com
  Mob; 073 786 44 79

 • From Roland Ryden on Procedo

  Hejsan,
  Mitt namn är Roland Ryden.Är en skötsam lugn man med ordnad ekonomi o jobb .är rökfri utan husdjur söker en lägenhet 1-3 rum.

  tel 0708849332 mail ryden79@msn.com

 • From Pierre Österberg on Västerstaden

  Hej!
  Jag är en snäll, ordningsam och trevlig kille som är 30 år. Jag bor nu inneboende hos en kompis på Sten Sturegatan. Han ska nu flytta och jag behöver snarast något eget då jag behöver flytta. Annars blir jag hemlös.

  Jag söker helst lägenhet i centrala Göteborg, då jag arbetar fulltid på Smaka som kock. Dessutom har jag två extrajobb nattetid på Scandinavium respektive Gothia Towers. Därmed uppskattat med central boende, för att undvika pendling mellan mina tre arbeten.

  En 1a helst 2a skulle passa mig. Jag betalar alltid mina räkningar och har inga betalningsanmärkningar samt inga lån.

  Tacksam för en ljus framtid!
  Jobbavtal och lönespec kan skickas om ni vill ha det.

  Tack på förhand!

  Med vänliga hälsningar,
  Pierre Österberg
  0732-034558
  j.pierreosterberg@gmail.com

 • From Jaleh Khalilian on GLG-fastigheter

  Hej
  Jag är i akut behov av boende och jag har blivit ombedd av min handläggare på socialkontoret att också själv söka aktivt.

  Jag bor just nu i en tillfällig lägenhet som socialen har hjälpt mig med. Men kontraktet gäller bara en månad. Det ger mig tillräcklig tid att försöka hitta en lägenhet på egen hand. Jag söker främst bostad i Göteborg, en hyreslägenhet. Ett eller två rum och kök.

  Tacksam för svar om ni har möjlighet att hjälpa mig?

  Vänliga hälsningar
  Jaleh khalilian
  zhaleh80@gmail.com

 • From Nathalie on Örgryte Bostads AB

  Hej
  Mitt namn är Nathalie och jag söker en etta hos er efter en separation. För närvarande pluggar jag på högskolan och jag har även fast arbete.

  Med vänlig hälsning
  Nathalie
  sedgwickbarbara@hotmail.com

 • From Solveig Svensson on Örgryte Bostads AB

  Hej,
  Jag heter Solveig Svensson och jag söker ett förstahandskontrakt.

  59 år, skötsam, fast jobb, inga anmärkningar. Söker en lägenhet på cirka 35-50 kvadrat. Gärna balkong. Gärna en hyra på högst 7000 kr.

  Solveig Svensson
  solveigborge4@hotmail.com

 • From Caroline on Derome Förvaltning

  Hej!
  Jag och min pojkvän söker en 2 eller 3 omgående. Vi har båda fast inkomst och fasta jobb.

  caroline_skogsberg@hotmail.com
  0736-241170

  Mvh Caroline Skogsberg

 • From Marielle Nanderöd on ByggVesta

  Hej!
  Vi är en lugn och skötsam familj på två vuxna och 3 barn. Vi har just nu en villa ca 10 mil norr om Göteborg, men jag jobbar i centrala Göteborg som redovisningskonsult och min man jobbar som snickare.

  Vi söker en lägenhet i ett område som passar barnfamiljer och minst 4 rok. Vi har såklart inga betalningsanmärkningar, ingen av oss är rökare och vi har fast inkomst med god ekonomi. Tillträde kan ske när än ni önskar.

  Varma hälsningar
  Marielle Nanderöd
  mariellenanderod@hotmail.com

 • From Ida on Gesang Fastighets AB

  Hej,
  jag och min bästa kompis söker boende i Göteborg. Vi letar i första hand efter 2:or eller 3:or. Vi har bott här i fem år och trivs jättebra! Vi har båda fasta inkomster och goda referenser från tidigare boenden. Vi är lugna och skötsamma och hoppas höra från er!

  Mvh Ida
  ida.gruffman@gmail.com

 • From Rebecka on Ivar Kjellberg Fastighets AB

  Hej
  Jag söker en trerumslägenhet i Lunden eller Olskroken, då det är nära till min arbetsplats.

  Vänliga hälsningar
  Rebecka
  avin.saidi@gmail.com

 • From Margareta Svalander on Akelius Fastigheter AB

  Hej!
  Jag, Margareta 60 år, är i stort behov av att snarast få hyra en förstahandslägenhet. En 2-3:a på minst 50 kvm, med en maxhyra på 9.000kr/mån.

  Jag har nu i höst separerat från min sambo och jag bor kvar i en för stor och dyr lägenhet. Min nuvarande adress är Prinsgatan i Linné (hyresvärd Almgren). Jag trivs fantastiskt bra i området, vill väldigt gärna bo kvar i Annedal, Vasa eller Johanneberg. Har inga betalningsanmärkningar och inga djur.

  Jag hoppas att ni snarast hör av Er!

  Tack!
  Med vänlig hälsning,
  Margareta Svalander
  0708456757
  margareta.svalander@gmail.com

 • From Huixia Zhao on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej
  Jag är en 55 år gammal kvinna bor tillsammas med min son och jag sök en bosta mist 3;a i Göteborg betalningsanmärkningar, är djur och rökfri. Goda referenser finns. Bor i andra hand i Frölunda just nu fram till dec .
  MVH
  Sia

 • From Kennedy on Gunnar Zetterberg Byggnads AB

  Hej

  Anledningen till att ni sitter och läser detta brev är att jag och min fru nyligen har separerat och eftersom hon står på kontraktet till vår bostad har jag tvingats flytta. Jag är just nu inneboende men  jag stått uppskriven på boplats under en period får jag inga erbjudanden vilket innebär att jag just nu söker boende med ljus och lykta. Därför vänder jag mig ödmjukast till er för hjälp att hitta någonstans att bo.

  Mitt namn är Kennedy Wandera, jag är 36 år gammal, talar både svenska och engelska och har Kenyansk bakgrund. Just nu jobbar jag på Sahlgrenska sjukhus där jag varit anställd i snart tre år. Min fritid går huvudsakligen till mitt engagemang i idrottsföreningar och ungdomsverksamhet. Jag brinner för att hjälpa barn och är just nu boxningstränare samt tränar barn- och ungdomslag i hockey. I övrigt har jag en 13-årig son som, på grund av min bostadssituation, inte kan bo med mig vilket gör det ännu viktigare för mig att hitta ett långsiktigt boende. Jag kan självklart flytta in omgående även om omgående innebär att jag flyttar in idag!

  Övrigt om mig: Jag är en person som tycker om ordning och reda samt lugn och ro. Eftersom min fritid huvudsakligen går åt till olika ungdomsföreningar samt att träna själv innebär det att jag är en lugn hyresgäst och skötsam hyresgäst. Jag varken dricker, festar eller röker vilket innebär att jag inte kommer att störa grannar på varken vardagar eller helger.  Det finns heller inga djur i mitt hushåll och jag har självklart inga betalningsanmärkningar, which means Im clean as cotton.

   

  Önskas referenser till arbete, tidigare hyresvärdar eller någon av de olika idrottsföreningarna jag engagerar mig i ifall detta önskas.

   

  Tack för er tid,

  Med vänlig hälsningar
  Kennedy Herbert Wandera

 • From Anne-Marie Westman on Växa Förvaltning AB

  Önskar sätta upp oss i bostadskö hos er!
  Vi är ett gift par en är pendinär en arbetar än så länge
  Vi önskar en stor 2a alternativt 3a med balkong o hiss. Helst centralt
  Vi är rökfria o har inga djur

 • From Belen on Örgryte Bostads AB

  Hej! :)
  Mitt namn är Belen och är 35 år gammal. Mina nära och kära, samt arbetskollegor ser mig som en trevlig, lugn, positiv, kreativ och glad tjej som gillar att kommunicera och träffa nya människor. Är en väldigt ansvarsfull och välorganiserad person som gillar att ha det rent omkring mig och på arbetsplatsen. Jag arbetar som postdoc inom biomedicin på Göteborg Universitet, är fastanställd med stabil kontrakt och inkomst. På fritiden reser jag gärna, men ägnar mig även väldigt mycket åt att måla, läsa och spela brädspel tillsammans med mina vänner. För vidare referenser från min nuvarande hyresvärd, chef, arbetskollegor och vänner kan ges om det så önskas för mer information. Ser fram emot att höra från er. :)
  Belen (0737661703)

 • From Matilda on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej!

  Matilda heter jag och är 22 år. Jobbar som flygvärdinna (bas på landvetters flygplats) och behöver en lägenhet i göteborgsområdet då jag fortfarande bor hemma hos mina föräldrar en bra bit utanför Göteborg.
  Jag söker en 1:a eller 2:a (jag bor själv), har inga djur och är rökfri.

  Hör gärna av er om ni vill veta mer om mig!

 • From Louise Furhoff on Fredriksborgs Fastighets AB

  Jag heter Louise och arbetar inom Liseberg AB. Jag söker lägenhet i Göteborg. Jag har en etta i Skövde i AB Skövdebostäder som jag vill byta till en lägenhet i Göteborg.

 • From Aleksandra on Kållereds Fastighets AB

  Hej! Min syster dotter söker lägenhet, har fast jobb och stabil ekonomi. Rök och djurfri. Just nu bor vi trångt. Hon bor hemma hos oss och delar rum med våra soner. Undrar om ninjan hjälpa oss???

  Med vänlig hälsning, Aleksandra

 • From Chris on Jungmark & Co AB

  Hej!

  Mitt namn är Christopher Fraser och jag är 33 år. Är ursprungligen ifrån Mellbourne, Australien men har but i Sverige sedan 7år tillbaka. För närvarande bor jag i en sommarstuga utanför Uddevalla men då jag både har arbete och vänner i Göteborg gör att jag söker boende i Göteborg. Har möjlighet att flytta in med kort varsel och är intresserad av både ettor, tvåor och treor.

  Jag och min bror startade tillsamans vårt egna byggnadsbolag Australianbygg AB år 2013. Vi har idag 26 anställda. Vi är ett nytänkande bolag som arbetar mot entreprenad , nybyggnation av hus och mot den privata sektorn. Vi gjorde även ett stort projekt tillsammans med produktionsbolaget Stockholm Köpenhamn under 2016-2017, där jag jobbade som ledande snickare i Tv programmet Arga Snickaren med Adam Alsing.

  Jag är en lugn person som älskar att resa och umgås med mina vänner och familj.
  Min bror Simon bor också i Göteborg med sin fästmö Ida och de väntar sitt första barn i Augusti.

  Detta var litegrann om mig. Har ni några frågor får ni jättegärna höra av er.

  Christopher Fraser
  Ha det gott

 • From Simon Berglund on Gösta Andersson Byggnadsfirma AB

  Hej!

  Jag heter Simon (22år) och är intresserad av att hyra en lägenhet av er. Jag är intresserad av en etta eller tvåa.

  Jag har givetvis skötsam ekonomi och pluggar entreprenadingenjör just nu, jobbar även extra på Lidl så jag får ut omkring 15 000kr/mån med CSN samt lön.

  Har aldrig haft några problem med tidigare hyresvärdar eller liknande, bor för tillfället hos min bror på stampen. Dock är det bara en etta så är lite panik.

  Ni når mig här (på mailen) eller på min telefon på nr : 0768662984

  Mvh Simon

 • From jonas on Kållereds Fastighets AB

  Hej, Jonas Nielsen, angenämt.

  Är en man vid 26 år, har fast anställning och bor i Munkebäck för tillfället, men letar eget då jag hyr rum.

  Mvh Jonas Nielsen
  jonason92@hotmail.com

 • From Kennedy wandera on Göteborgs Hyreshus AB

  Hej,

  Mitt namn är Kennedy Wandera, jag är 36 år och har fast arbete på Sahlgrenska. Jag bor just nu som inneboende i en lägenhet men önskar ett mera privat boende. Jag är en mycket skötsam person som varken dricker eller röker och min nuvarande hyresvärd har tyvärr inte samma uppfattning som jag gällande att visa hänsyn. Jag har bott i Sverige i ca 4 år och har precis skilt mig och söker därför efter ett eget boende. Referenser finns. Förutom mitt arbete tränar jag mycket och är personlig tränare och har tränat ungdomar i bl.a boxning. Jag hoppas jag får möjlighet att träffas och titta på lägenheten.

  Vänliga hälsningar

  Kennedy

Privata hyresvärdar i Göteborg Hyresrätt och hyreslägenheter

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng