Söka ledig lägenhet i Göteborg? Debatt om bostadsmarknaden i Göteborg? Skriv – du väljer!

 • From Robert on Örgryte Bostads AB

  Hej!
  Jag är en 23-årig kille som söker lägenhet då att jag är utan bostad. Inga önskemål. Som person är jag skötsam med fast ekonomi. Ring mig på 076-075 27 56.

  Mvh Robert

 • From Marjan on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej.
  Sedan två år bor jag ensam här i Sverige. Mitt önskemål är att jag, min fru och vår lilla dotter kan bo tillsammans. Det kan vi inte nu på grund av att jag inte har lägenhet. Så snälla jag behöver en 2:a eller 3:a.

  Tack
  marjanspasovski83@yahoo.com

 • From Atiaf on Kasernen Fastighets AB

  Hej!
  Söker lägenhet/rum ganska AKUT!!!

  Jag heter Atiaf och är 23år. I höst ska jag börja studera på Göteborgs uni. Nu söker jag lägenhet/rum från mitten av augusti och framåt. Jag är både rök och djurfri. Jag är lugn tjej som gillar ordning och reda.

  Mvh Atiaf Sultan
  0761131946
  atiafsultan@hotmail.com

 • From Josefin Wieslander on Lewerth Fastigheter

  Hej,
  Jag heter Josefin Wieslander och skulle vilja skriva upp mig i er bostadskö tillsammans med min sambo, Marcus Magnusson. Vi siktar på att flytta hem till Göteborg i höst och hoppas ni har något! Jag har fått jobb på Volvo Cars. Marcus pluggar Maskinteknik och har 1 år kvar.

  Vi är mest ute efter en trea eller en tvåa, gärna på första plan om det finns möjlighet.

  MVH

  Josefin & Marcus
  josefin.wieslander@gmail.com

 • From Linnea Schmeling on Ernst Rosén AB

  Hej,
  Vi är ett par som söker lägenhet i Göteborg då vårt nuvarande andrahandskontrakt snart går ut. Vi önskar hyra en 2:a eller 3:a med en maxhyra på 8500 kr och vill gärna hyra minst ett år. Jag (Linnea) jobbar som förskolelärare och min sambo David jobbar på flyttfirma. Vi är rökfria, djurfria och ordningsamma. Dessutom är vi trevliga grannar och tar väl hand om lägenheten vi bor i. Vi betalar alltid hyran i tid. Inga betalningsanmärkningar.

  Goda referenser från nuvarande hyresvärd kan ges om så önskas.

  Hör gärna av er om vi låter som potentiella hyresgäster!

  Vänliga hälsningar
  Linnea och David

  Tel: 0768-680929
  Mail: linnea.schmeling@gmail.com

 • From Miran on Växa Förvaltning AB

  Hej!
  Jag är en kille på 34år som jobbar som tandläkare i Oslo i dagsläget. Jag bor med min flickvän som är på sitt andra år på sin master-utbildning. Nu har jag fått ny jobb i Göteborg som jag ska starta med från och med 1 september 2017. Därför letar min flickvän och jag efter en 2a eller 3a, helst i centrala Göteborg men andra områden fungerar fint med. Vi har en stabil ekonomi, är skötsamma, rök och djurfria.

  Vänligen kontakta oss på miran.karim58@gmail.com

  Med vänliga hälsningar
  Miran K. & Amalie A.

 • From Jovan on Pamero Estates

  Hej.
  Vi är två personer som söker lägenhet. Jag heter Jovan och min partner heter Marko. Vi har bra inkomst. Jag är sjuksköterska och Marko är kock på restaurang. Vi är ickerökare, inga djur. Vi pendlar till arbetet mellan Borås och Göteborg. Sedan 2010 bor vi i hyresrättslägenhet i Borås.

  Mvh Jovan Vuckovic
  joki2460@gmail.com

 • From Razjan on Ernst Mårtensson Byggnadsaktiebolag

  Hejsan! Mitt namn är Razjan, jag är 21 år och bor just nu i Bjuv som ligger ca 14km utanför Helsingborg. Jag har sen länge försökt hitta en lägenhet i Göteborg men tyvärr har jag inte lyckats få något. Jag är inskriven via boplats men mina dagar gick bort på grund av att jag hade bytt nummer och fick inget meddelande om att jag skulle förnya det. Så nu måste jag börja om från början igen. Jag har jobb här i Helsingborg men blivit erbjuden att få komma upp till Göteborg och börja jobba där nu, drömmen om att få flytta tillbaka till Göteborg vill jag uppnå men de verkar som att det verkligen är nästan omöjligt nu eftersom jag tappade alla mina dagar hos boplats. Jag är väldigt ordningsam är djur och rökfri jobbar nästan varje dag jag jobbar alltid extra när dem behöver det. Jag har god ekonomi, inga betalningsanmärkningar och har inga som helst problem med med att betala hyra i tid. Siktar på ett längre kontrakt 1år- tillsvidare

  Mvh, Razjan

  072-982 82 87

 • From Cassandra Höglind on Lewerth Fastigheter

  Hej,

  Cassandra heter jag och är 23år och kommer från Kungsbacka, bor nu över sommaren i Stockholm där jag arbetar som servitris och kommer att arbeta där fram tills September/Oktober. Jag bor just nu i en villa i Sundbyberg där jag är inneboende med två andra tjejer vilket funkar super bra, men jag vill nu ha något eget och tanken är att flytta till Göteborg. Där har jag tänkt att arbeta och plugga en kurs i illustration, vilket är det jag vill jobba med i framtiden. Jag vill flytta till Göteborg då jag vill bo nära mig familj vilket är mycket viktigt för mig.
  Jag önskar en lägenhet med ett långsiktigt kontrakt minst 1-2år, gärna förstahandskontrakt men andrahandskontrakt går också bra.
  En maxhyra på 5500kr och jag skulle vilja hyra från och med September/Oktober.

  Cassandra Caroline Lisa Christina Höglind
  940429

  0763111244

  Referenser skickar jag gärna om det är intressant!
  Mvh
  Cassandra Höglind

 • From Mohamed Numan on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej!
  Mitt namn är Mohamed och jag har barnfamilj och vi söker nu akutboende.
  Jag är för nuvarande inneboende hos en vän, men önskar nu eget. Jag önskar helst bo i Göteborg. Jag är främst intresserad av att hitta något att hyra i minst 6 månader, 1 år eller mer.

  Jag studerar till ingenjör på YrkesAkademin och min fru praktiserar hos Apoteksgruppen på Vallhamra torget. Vi har inga husdjur, röker inte och är skötsam. På min fritid umgås vi med våra barn. Vi är sociala, glada och lätt att ha att göra med.

  Jag söker både första- och andrahandskontrakt i Göteborg. Jag är flexibel med vilka områden jag kan bo i och jag kan flytta in med kort varsel.

  Boendet jag söker kan ha en maxhyra på 8000 kr.
  Referenser finns.
  Jag nås på telefon 0760994077.

 • From Lisa Wischermann on O Bohlin Byggnads AB

  Hey,

  First I’d like to apologize for writing in English but I have just started learning Swedish. My name is Lisa Wischermann and I am looking for a long-term apartment in Gothenburg or surroundings for me and my fiancé Christian. The apartment should be unfurnished and at least a 3-room apartment with 70qm (rent max. 15000 SEK).
  Christian is employed as a fulltime PhD student at Chalmers University since June 2017 and I am a studied architect currently in an application process at several architecture offices in Gothenburg. We are originally from Aachen in Germany and we have moved here in May so that he can start his PhD. We are both 26 years old and have been living together for the past five years now.
  At the moment we are staying with an ”andrahand” contract, but the circumstances are very suspicious. We are not allowed to register with the apartment’s address because apparently the landlord is not informed about us. We didn’t know about that in advance but don’t have any possibility now to move somewhere else.
  As far as I know it is a very common thing in Sweden to ask for references when checking for candidates. Christian’s superior at Chalmers is willing to give her contact details as reference as well as the contact details of the professor of his research group.
  If you are interested and if you have any requests, please let me know. I would be delighted to hear from you soon.

  Best regards
  Lisa
  the-lisa-wischemann@web.de

 • From Pawel on Procedo

  Hej,

  Jag heter Pawel, jag jobbar som undersköterska på Landala Älderboende. Jag har stabil ekonomi, är skötsam, djurfri och röktfri. Jag har inga betalningsbemärkningar.
  Jag var intresserad av en etta eller en tvåa. Jag vill hälst hyra någonting över en längre periord då jag kommer inte flytta någonstans i närmaste 5 åren.

  Ni kan maila mig på pawelsliwa92@gmail.com
  MVH Pawel

  • From Mulu on Procedo

   Hej !
   Jag läser en utbildning måltidsbiträde (Kök) och min fru studerar också.
   Jag söker bostad i Göteborg. Jag bor nu i Göteborg på andra hand kontrakt. Men lägenheten är mycket liten för oss, då jag och min fru har ett barn och 14/4/2021 får vi tvillingar. Vi vill gärna ha ett förstahands eller andrahandskontrakt.

   MVH
   Mulu
   muluebeyene18@gmail.com

 • From Gabriele Lombardo on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej,

  Jag heter Gabriele Lombardo och jag kommer från Italien. Jag är 26 år gammal och jag jobbar på Chalmers, där jag genomför ett projekt i samarbete med Volvo.

  Nu bor jag i Landala med min flickvän, som heter Alice och som är 28 år gammal. Hon jobbar som konsulent hydrogeolog på COWI AB i Majorna. Båda jag och min flickvän har en lön av 30000 SEK per månad, vi röker inte och vi har inga husdjur eller barn.

  Vi har hållit ihop i 10 år och på fritiden gillar vi att motionera, cykla i parken, titta på TV, gå på bio eller laga mat.

  Vi har bott i Göteborg i ett och halv år och vi söker efter en lägenhet nära Centrum.
  Vi söker efter en ganska stor lägenhet, särskilt en 3:a, med balkong, maximum hyra 12500 SEK och kontrakt längre än ett år.

  Vi pratar på engelska och min flickvän också på svenska eftersom hon studerade svenska på SFI och hon talar svenska på arbetsplats.

  Med vänliga hälsningar
  Gabriele och Alice

 • From Johan on Alfhild Johanson AB

  Det finns ingen värre hyresvärd än Alfhild Johansson M FL.

  Kassa lägenheter, dålig kommunikation. Ingen dialog!

 • From Mosleh on Skanses Fastigheter

  Hej mitt namn är mosleh och jag jobbar på Sahlgrenska , jag behöver en två rums lägenhet i Gbg , jag är gift och just nu bor jag som inneboende, men min hyres kontrakt är nästan slut, det är akut situation. Jag bor i Sverige nästan 7 år utan att jag har egen lgh, jag har ingen batalsngsanmärkningen Med vänlig hälsning, mosleh mitt nummer är 0793268700
  Email mslihcnn@yahoo.com

 • From Louise sjöberg on Gunnar Zetterberg Byggnads AB

  Hej hej

  Louise heter jag.

  Jag söker lägenhet i Göteborg  (centrum) gärna 3.a men 2.a funkar. 

  Jag vill flytta tillbaka till stan med min son Triton på 8 år.

   

  Jag har god ekonomi och referenser från tidigare bostadsbolag. Har idag förstahandskontrakt genom familjebostäder.

  Just nu bor vi i en 3.a på donsö  (Göteborgs skärgård) jätte fint, men tröttnat på att passa färjor. 

  Jag driver skönhetssalong i Mölndal, salong fröken Buddha.

  Hoppas på positivt svar 

  Mvh Louise och Triton 

 • From Sabina elm on Robert Dicksons Stiftelse

  Hej ! Är såååå intresserad av att ställa mig i kö hos er !

  Vet inte hur man går till väga hoppas detta är rätt .

  Mvh Sabina Elm
  0760592902

  Elm.sabina@gmail.com

 • From Tiberiu on Westic Fastigheter

  Hej jag heter tibi och min fru är gravid och snart vi har ingenstans att bo.Vi är fyra pers mama tata och tibi lina snälla hjälpa oss 0728798929

 • From Elizabeth Ribic on Kasernen Fastighets AB

  Hej,

  Jag vill med detta mail anmäla oss till er bostadskö.

  Jag söker lägenheter om 2-3 rum helst 75 kvadrat och större.

  Vi är två unga akademiker 25år med fasta jobb hos stabila arbetsgivare.
  Vår ekonomi är mycket god, med en total årslön på 850-900 tusen kr och ett relativt välfyllt sparkonto. Vi lever en komfortabel, lugn livsstil.
  Vi är både rökfria och husdjursfria, men har ingenting emot andras husdjur. Vi är enkla och vänliga med god social kompetens.

  Vårt hem ser vi som en lugn oas och vi njuter av att ha god ordning.
  Jag (Elizabeth) har bott i Göteborg i hela mitt liv och har alltid varit skötsam och arbetssam. Min sambo Julien flyttade nyligen till Sverige och stortrivs i Göteborg.
  På fritiden ägnar vi oss år CrossFit och njuter av allmänt strosande och mys i Göteborg. Vi älskar vår stad i all dess litenhet.

  Vi tycker om sport och kultur. Vi ser gärna Göteborgs stoltheter göra upp med övrig elit i Scandinavium och Ullevi, eller går på konserter och museum.
  Sanna lokalpatrioter. På en perfekt dag latar vi oss på en av Trädgårdsföreningens gräsmattor med en bra bok och lite fika.
  Toppar sedan med en räkmacka och ett glas vitt på Bee Bar, medan vi ser på förbipasserande flanörer.

  Med en lägenhet i stan skulle vi få en fantastisk nystart. En energikick som hade gett oss fantastisk glädje över tiden.

  Stort tack för uppmärksamheten!

  Elizabeth Ribic

  eribic@lear.com
  (0760-345452)

 • From Hanan on Alfhild Johanson AB

  Hello,
  This is Hanan Iam looking for apartment contains of 3 or 2,5 rooms. I will start my PhD study in Gothenburg University. I am planing to move at June 2017 with my family I have 2 kids one 7 years old and 4 years old. And I need your help and guide regarding rent first hand or underhand contract if you have available flat.

  Regard

 • From Stanisalv Andres on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej!

  Vi är ett ungt par som studerar biologi, och vi letar efter lägenhet eller rum i Göteborg med omnejd. Vi söker boende från och med maj eller början av juni, helst ett långtidskontrakt. Vi flyttade till Göteborg eftersom min fästman ska påbörja sin PhD vid Göteborgs Universitet. Vi är djur- och rökfria och har inga betalningsanmärkningar. Vi är glada, sociala och ordningsamma personer som tycker om att vara ute i naturen, fixa med växter och laga god mat. Om det känns som att vi skulle kunna komma överens om något kring boende så hör gärna av dig!

  Ha det gott så länge, så hoppas jag du hör av dig!

  Stanislav Andres och Patricia Derer

  Dear,
  we are a Ukrainian-Hungarian couple in a need of an apartment for the summer and on – 11 months in total starting as soon as possible!
  I am recent graduate (MSc at the University of Tartu, Estonia 2016), who got a research job, one-year contract (though considered student), at the University of Gothenburg. This research will lead to a PhD position and 4-years education at this university. I am granted residence of Sweden for the period of stay and have all the necessary coverage and stable income to cover the cost of renting your property.
  As I travel with my fiance, we are interested in possibility to leave together. We are engaged, but not married yet. She is currently searching for job in her field, plant ecology and nature conservation, around Gothenburg.
  We were traveling around South America, and therefore were not able to search for place beforehand. We both are used to live in dormitories with strict rules (i.e. in Konstanz, Germany or Tartu, Estonia) and had Private Accommodation for half a year in Hungary. We are clean, tidy, easy-going, positive, friendly and will try to solve any misunderstandings with the least problems (Hope There Will Be no necessity). Of cause – non-smokers and do not have pets. My directing professor can be my reference. Here are our Facebook pages: https://www.facebook.com/NeroRulz and https://www.facebook.com/szuros.csodabogyo

  We are interested in any kind of property for up to 7000-7500 SEK.
  Any advices or help is also very welcome!
  Stanislav Andres and Patricia Derer

 • From Carin Tällberg on Ernst Rosén AB

  Hej!
  Jag heter Carin, är 25 år och kommer från Bollnäs. Jag bor just nu i andra hand och lägenheten som jag bor i ska säljas till sommaren och därför söker jag ett nytt boende. Jag arbetar som guldsmed och har fast tjänst. Jag är en lugn person som är rökfri, djurfri och barnfri. Referenser lämnas på begäran. Har bott i andra hand hos Ernst Rosén tidigare och trivdes väldigt bra.
  Hör gärna av er!
  073-0809622
  MVH Carin Tällberg

 • From Ahmad on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hi,

  I am IT Consultant with stable income, interested to rent place.
  We are a sober and decent family of four. We maintain the apartment/house really well. It’s second year coming to an end in the property we are living in. The condition of this property is still the same as it was on the first day. We really take care of neighbourhood, reference can be taken upon request.

  We keep the house clean and non-smoking, free of pets.

  Regards,
  Ahmad
  0720214552
  Email: Ahmednaw@gmail.com

 • From Calle Dahlander on Lewerth Fastigheter

  Hej!
  Mitt namn är Calle Dahlander, är 30år gammal och är för närvarande bosatt på Prästgårdsängen i Örgryte.
  Jag och min sambo Cecilia sitter för närvarade på ett rivningskontrakt som strax löper ut.
  Vi är intresserade av att få hyra en 4a, alternativt en 3a av er.
  Vi som vill flytta in är jag, Calle. Som sagt ovan är jag 30 år, jobbar som tillvalsansvarig på ett byggföretag, och har dessförinnan jobbat som snickare.
  Cecilia, 28år jobbar som 5s coach på Volvo personvagnar
  Thea strax 4år och Alve strax 3år.
  Vi är ett skötsamt par med god ekonomi. Självklart finns inga betalningsanmärkningar.

  Med min långa bakgrund som snickare har jag gjort en herrans massa renoveringar och ser därför inget hinder att renovera upp en ev. lägenhet åt er/oss utan tanke på ersättning.
  På så vis skulle ni äga en lägenhet som kanske i nuläget är sliten och nött men som jag som skrivet ovan, utan ersättning skulle rusta upp till toppskick.
  Självklart är vi intresserade av en i nuläget fin lägenhet med.

  Vore jättetacksam för svar

 • From Madeleine Hedman on Ernst Mårtensson Byggnadsaktiebolag

  Hejsan
  Jag undrar om det finns möjlighet att kunna få hyra en lägenhet hos er igen? Letar efter en en etta eller tvåa pga ändrade levnadsförhållanden.
  Tack på förhand

  Madeleine

 • From Lamieh Soheyli on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej!
  Jag är en ensamstående 59 årig kvinna som är i behov av en förstahands kontrakt.
  Har god ekonomi, ickerökare, inga husdjur.
  Söker en lägenhet (1-2 rum) med maxhyra 7500kr. Referenser lämnas vid förfrågan.
  Jag nås på 0763-918311

 • From Dragana Ljubisavljevic on Procedo

  Hej,

  Jag söker bostad i Göteborg för mig och mitt barn (hon är 22 år gammal, studerar ekonomi). Jag har ett tillsvidare jobb med 22000kr/månad och läser SAS1 gymnasienivå. Just nu bor jag hos mina vänner och vill gärna ha en bostad i första eller andra hand.
  Med vänlig hälsning
  Dragana Ljubisavljevic

 • From Joel Lorenzo Knight on Örgryte Bostads AB

  Hej mitt namn är Joel Och jag är 32 år gammal. Jag har en 6 årig son och söker boende omgående då mitt tidigare andrahandskontrakt går ut i Juni. Jag har min son på halv tid och för övrig inga tidigare anmärkningar. Är rök och djurfri. Jag har fast inkomst och stabil ekonomi. Jag skriver till er då jag via en vän blivit rekommenderad att söka lägenhet hos er. Jag söker i förs hand en tvåa men är öppen för förslag.
  Jag är medlem i boplats.
  Referenser finns från tidigare hyresvärd. Ser fram emot att få svar ifrån er.

  Mvh: Joel Lorenzo Knight
  joellorenzo.k@gmail.com

 • From Laura Nicoline Wulffsberg on Gesang Fastighets AB

  Hej!

  Mitt namn är Laura Nicoline Wulffsberg och kommer från Danmark. Jag flyttade upp till Göteborg, till min pöjkvän Peter Conradi, som kommer från Göteborg och är uppvuxen på Erik Dahlbergsgatan. Vi är båda 32 år gamla.

  Jag är arkitekt och arbetar för White Arkitekter i Göteborg. Just nu är jag en av huvudarkitekterna för transformationen av ”Vita Huset” bakom Göteborgs centralstation. Peter är fast anställd på Volvo Cars, där han arbetar med HR och vidareutbildar sig parallellt till psykoterapeut.

  Till september venter vi os vores første barn och letar därför efter en større lägenhet att hyra.

  Vi hade önskat oss en 3-4 rums lägenhet i centrala Gäteborg.

  Vänlig hälsning

  Laura Nicoline Wulffsberg och Peter Conradi

  Laura: 072-17 33 111
  lauranicolinewulffsberg@gmail.com

 • From Fatma on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej!
  Jag och min pojkvän letar efter ett boende tillsammans..Vi är ett glatt och trevligt par, jag är 24 år och min pojkvän är 31 år. Jag är heltidsanställd och min pojkvän studerar på heltid. Vi söker nu nytt boende på grund av att vår nuvarande hyresvärd ska sälja sin lägenhet. Nu bor vi i Kortedala och trivs otroligt bra här. Därför söker vi främst här men andra platser i Göteborgsområdet.Vi Söker ett förstahandskontrakt på en 2a hyresrätt med maxhyra 7500 kr. Inga betalningsanmärkningar, är djur och rökfri. Vi berättar gärna mer om oss över ett personligt möte eller över telefon. Önskas referenser finns det.
  Jag nås på telefon 0707832054.
  Vänliga hälsningar,
  Mahmoud & Fatma

 • From William Gradling on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej!
  Jag är en man, 24 år gammal. Fastanställd på Volvo lastvagnar. Flyttade upp till Göteborg 2015 och har sedan dess stått i bostadskön. Söker ett förstahandskontrakt på en 1-2a hyresrätt med maxhyra 7000 kr. Inga betalningsanmärkningar, är djur och rökfri. Goda referenser finns. Bor för tillfället på en soffa och är akut behov av en lägenhet.
  Ni kan nå mig dygnet runt på: 0722378002

  Med vänlig hälsning
  William gradling
  William.gradling@gmail.com

 • From Pernilla Lakso on Örgryte Bostads AB

  Hej!
  Jag heter Pernilla Lakso och är 22 år gammal. Jag ska påbörja mina studier på Performing arts school till hösten samt jobba under sommaren på Liseberg så jag letar efter boende i Göteborg.
  Jag undrar om ni har några hyresrätter tillgängliga. Antingen till sommaren eller till hösten. Jag söker en lägenhet med maxhyra på 4000 kr men annars har jag inga önskemål.

  Pernilla Lakso
  pernilla.lakso@gmail.com

 • From Ajla Murguz on Pamero Estates

  Hej!
  Jag är en lugn och skötsam tjej på 25 år som är på jakt efter en bostad. Jag är intresserad av att hyra en bostad i Göteborg. Idag bor jag i Trollhättan i en bostadsrätt och pendlar till jobbet varje dag. Jag jobbar på en bank i Göteborgs kommun och har inga betalningsanmärkningar. Jag har fast anställning och god ekonomi.

  Jag önskar hyra en 2a eller 3a.
  Jag berättar gärna mer om mig själv och referenser kan fås om så önskas.

  Jag hoppas att jag får höra från er!

  Med vänlig hälsning
  Ajla Murguz
  ajla_murguz@hotmail.se

 • From Sebastian Karlsson on Gösta Andersson Byggnadsfirma AB

  Hej.
  Jag och min sambo söker en hyresrätt i Göteborg stad. Jag är 28 år, nyexaminerad energiingenjör och min sambo är 30 år, distrikschef över en restaurangkedja i Göteborgsområdet. Vi har stabil ekonomi, inga djur och röker inte. Vi söker efter en tvåa eller en trea på 50-80 m2. Vill ni veta mer om oss eller ha referenser är det bara att höra av sig :)

  Sebastian Karlsson
  Sebastian.Karlsson@hotmail.com

 • From Evelina Lam on Ekebo Fastighets AB

  Hejsan!
  Evelina heter jag, kommer från Mariestad och är 22 år gammal. Jag vill härmed lämna en intresseanmälan för att stå med i bostadskön. Jag har precis fått jobb som lärare på en mellanstadieskola och söker nu en egen bostad. Just nu bor jag som inneboende hos en gammal bekant, men skulle gärna vilja hitta något eget. Vore så tacksam om ni kunde höra av er.

  Tack på förhand!

  Med vänliga hälsningar,
  Evelina Lam
  evelina_lam_95@hotmail.com

 • From Kami Youssefi on Line Zandén hjälper nätets besökare att svara på frågor kring boende

  Finns det möjlighet att byta till sig en hyresrätt när man bor i en bostadsrätt.
  Kan man ha det som villkor när man säljer?
  Hur ställer sig fastighetsägaren till hyresrätten??
  Kan han neka???

  Kami Youssefi
  kamiyoussefi@gmail.com

 • From Stanislaus Egbe on Akelius Fastigheter AB

  Hej,
  Jag heter Stanislaus Egbe, jobbar som undersköterska i Göteborg och har fast anställning. Min fru och våra två barn ska nu flytta till mig. Jag önskar 3 rum och kök i Mölndal eller Göteborg.

  Stanislaus Egbe
  egbe20022005@yahoo.com

 • From Alen Kifahwadia on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej!
  Jag och min flickvän letar efter ett boende tillsammans. Jag är 27 år och arbetar på Securitas. Min flickvän är 23 år och hon arbetar på SEB. Vi båda arbetar mycket, väldigt lugna och ordningsamma personer. Vi har inga djur och ingen av oss röker heller.
  Söker främst en 2a eller 3a. Vi berättar gärna mer om oss över ett personligt möte eller över telefon. Önskas referenser finns det.

  Mvh. Alen Kifahwadia
  alen.kifahwadia@gmail.com

 • From Hussein Haitham on Jungmark & Co AB

  Greetings,
  Hope this message find you well.

  My name is Haitham, 32 years old IT Consultant working at SQS AB Gothenburg.
  I finished my Masters Degree in Information Systems at Lund University last December.
  Quite, clean, organized, and always busy. I have a stable monthly income, clean credit history and I never fail to pay my bills on time.

  Currently I am eagerly looking to rent a first-hand contract apartment in Gothenburg or vicinity.
  For peace of mind! Work and landlord Swedish References are always available upon request
  Trusting to hearing back from you on any available apartments, and wishing you a pleasant evening. I can be reached on the mobile below.

  Best,
  Hussein Haitham
  Mobile: 073-661 40 06
  Email: hussein.haitham@sqs.com

 • From Robert Edin on Lewerth Fastigheter

  Namn: Robert Edin
  Födelsedatum: 19940722
  Mobil nummer: 0734239242
  Email: edin.robert@hotmail.com
  Tele arbete: 0313601470
  Nuvarande bostad: föräldrarnas boende
  Marks kommun
  Rådmansgatan 22 51162 Skene
  Kontaktperson: Göran Edin på telefonnummer 0703687206

  Hej!
  Mitt namn är Robert och är 22 år och söker mig en lägenhet i Göteborg. Min situation är att jag bor hos mina föräldrar för tillfället efter att jag har flyttat tillbaka från utlandet. Jag jobbar från Göteborg som fartygselektriker på Stena Line Scandinavia och är ute på båten 2 veckor och 2 veckor ledig. Jag har en lugn och stillsam hobby då jag löder samtidigt som jag studerar fysik och matte. Jag söker en lägenhet från och med idag för att komma ut ur föräldrarnas boende.

  Vad jag söker för lägenhet är:
  Göteborg
  Storlek: ca 30-70 kvm
  Hyra: 6 500 kr/mån
  Rum: 1-3
  Inflyttningsdatum: Från och med nu den 170306

  Med vänliga hälsningar Robert Edin

 • From Jasmina on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej!
  Mitt namn är Jasmina och jag är en 19 årig student som nu söker akutboende.
  Jag är för nuvarande inneboende hos en vän, men önskar nu eget. Jag önskar helst bo i Göteborg tack vare mina studier. Jag är främst intresserad av att hitta något att hyra i minst 6 månader, 1 år eller mer.

  Jag studerar till barnskötare och på helgerna är jag ofta barnvakt eller hundvakt. Jag har inga husdjur själv, röker inte och är skötsam. På min fritid brukar jag umgås med vänner, gymma, dansa eller underhålla mitt musikintresse. Jag är social, glad och lätt att ha att göra med.

  Jag söker både första- och andrahandskontrakt i Göteborg med omnejd. Jag är flexibel med vilka områden jag kan bo i och jag kan flytta in med kort varsel.

  Boendet jag söker kan ha en maxhyra på 5500 kr.
  Referenser finns.

  Vet du något, har tips eller är intresserad av att hyra ut till mig?
  Jag nås på telefon 0760162178.
  Eller mail – Jasmina-756@hotmail.com

  Mvh Jasmina

 • From Sabine Lindström on Fredriksborgs Fastighets AB

  Efter 2 år utlandsuppehåll återvänder jag nu till Sverige. Söker bostad för mig och min son på 15 år. Maxhyra 10.000 SEK.

  Sabine Lindström
  sabine.lindstrom@gmail.com

 • From Mikaela Thorelli on Skanses Fastigheter

  Hej. Mitt namn är Mikaela. Jag är 32 år och arbetar heltid som socialsekreterare på Mölndals stad. Min sambo Erik arbetar heltid som forskare på Göteborgs universitet. Vi söker efter en trea att hyra, i juni eller juli månad.
  För mer uppgifter kring årsinkomst eller övrigt kontakta mig på min emailadress nedan.

  Mvh
  Mikaela Thorelli
  miksve85@gmail.com

 • From Yvonne Söderberg on ByggVesta

  Hej,
  Pga skilsmässa söker jag och mina två tjejer (8+12 år) omgående lägenhet. Helst i området Kyrkbyn, dvs från Eketrägatan och ner till Eriksberg och Sannegården. Detta för att de går i skola här, samt fritidsaktiviteter och vi inte har någon bil. Vi trivs jättebra i området och jag vill helst inte att barnen byter skola.

  Önskar i första hand en trea, men även en tvåa eller eventuellt en fyra ör intressant. Max runt 9.000 kr, men kan diskuteras.
  Första eller andra hand spelar ingen roll, bara det blir så snart som möjligt! Ingen av oss mår särskilt bra med situationen som den är idag.

  Jag har fast inkomst, inga betalningsanmärkningar. Röker inte. Vi har en liten, skötsam hund som önskar få bo med oss.

  Hälsningar,
  Yvonne Söderberg
  soderbergskan@gmail.com

 • From Pelle Bo Öqvist on Fredrikssons Förvaltnings AB

  Hej Pelle Öqvist här!

  Ni ska veta att jag älskar min moder med hela mitt hjärta men det är dags för mig att lämna mitt föräldrar hem.
  Jag har ingen ”snyft historia” efter som jag har tak över huvudet.
  Jag har fast anställning med en bra lön och har inga betalningsanmärkningar.
  Jag är väldigt händig så fastighetsskötaren kommer inte behöva komma springande så fort något är fel.

  Jag har lite önskemål om det skulle gå för sig.
  Önskar helst att bo i stadsdelen Lundby/Kville/Brämaregården/Eriksberg m.m. Är inte intresserad utav Biskop/Länsman m.m. Storleken är allt från en stor etta upp till en trea. Max hyra på 7000 kr.

  Vill ni ha boendereferenser, får ni ringa modern min och ni förstår väl vad hon kommer att säga…
  Jag har haft en lägenhet som jag delade med min ex-sambo på Hällskriftsgatan. Men då vi separerade fick hon ta över kontraktet för vid den tiden (2015) hade jag inte fast anställning.

  Jag går alltid att nå på både 0706132992 eller på min pellebooqvist@gmail.com

  Ha det riktigt gött så hoppas jag att höra från er!
  Pelle Bo Öqvist

 • From Sandra Sok on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej!
  Jag är en kvinna, 26 år gammal. Fastanställd på Klipplust i Vasastaden. Flyttade upp till Göteborg 2011 och har sedan dess stått i bostadskön. Söker ett förstahandskontrakt på en 2-3a hyresrätt med maxhyra 7000 kr. Inga betalningsanmärkningar, är djur och rökfri. Goda referenser finns. Bor i andra hand i dagsläget och kontraktet löper ut den 30 juni.
  Ni kan nå mig dygnet runt på: 070-1467566

  Med vänlig hälsning
  Sandra Sok
  sok.sandra@outlook.com

 • From Mosleh Abdullah on Fredriksborgs Fastighets AB

  Hej!
  Är en 33-årig kille som jobbar på Sahlgrenska. Jag har nu bott 6 år i Sverige, utan att jag någon gång har haft en egen lägenhet. Men jag behöver verkligen ett eget boende, om det finns möjlighet att få? Jag bor som inneboende. Jag har bra och stabil ekonomi, rök- och alkoholfri samt inga husdjur.

  Med vänlig hälsning,
  Mosleh Abdullah
  mslihcnn@yahoo.com

 • From Einas Aly Nagy on Procedo

  Hej!
  Jag är en lugn kvinna på 46 år gammal. Jag arbetar inom i Göteborgs stad, är rökfri, skötsam person och har stabil ekonomi. Söker tvåa eller trea.

  Einas Aly Nagy
  einas.alynagy@comhen.se

 • From Anthony Harvey on Sahlin Fastigheter AB

  Mitt namn är Anthony Harvey och jag söker en etta eller en tvåa att hyra. Gärna i bostadsområdena runt Marklandsgatan, då jag arbetar i Billdal.

  Jag är väldigt lugn och skötsam av mig. En trevlig och skötsam kille på 28 år som har hyrt ett rum i andra hand hos en familj i Änggården de senaste 5 åren men behöver hitta ett nytt boende under våren. Längtar efter att få hyra en egen lägenhet!
  Jag har en fast anställning som lagerarbetare och på fritiden gillar jag bl.a. att teckna och kolla på film.
  Har goda referenser, inga betalningsanmärkningar och är rök/drog fri.

  Hoppas vi hörs!

  Med vänlig hälsning
  Anthony Harvey
  anthonyharvey88@live.com

 • From Rickard Gustavsson on Skanses Fastigheter

  Hej!
  Bor i bostadsrätt i Varberg som skall säljas, är intresserad av att prova på att bo i Göteborg. Hoppas ni kan hjälpa mig med detta.
  Har fast anställning på Södra Cell i Värö, där jag har jobbat i 11 år. Är intresserad av en 2, 2,5 eller 3 till och med beroende på pris.
  Är djur/rökfri + nästa helnykterist. Så jag är en lugn skötsam kille.

  Mvh
  Rickard Gustavsson
  RicGu87@hotmail.com

Privata hyresvärdar i Göteborg Hyresrätt och hyreslägenheter

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng