Ekebo Fastighets AB

Ekebo Fastighets AB har bostadslägenheter för uthyrning i Göteborg. De har fyra hyresfastigheter i Lundby på Hisingen och en hyresfastighet i Majorna.

Du söker ledig bostadslägenhet hos Ekebo Fastighets AB genom att skicka ett e-post till dem. Observera – läs först på deras webbplats till vilken e-postadress du skickar din intresseanmälan och vilken information de vill att du lämnar till dem.

Intresseanmälan

 • E-post

Områden

 • Lundby
 • Majorna

Adress

Ekebo Fastighets AB
Ridhusvägen 1
433 49  Partille

Telefon

070-644 50 46

Webbplats

www.ekebofastighet.se

20 reaktioner på ”Ekebo Fastighets AB”

 1. Hej jag vill härmed anmäla mitt intresse för att hyra en lägenhet av Er och önskar att ställa mig i Er bostadskö. Vänligen hälsningar Reine Oscarsson

 2. Hej.
  Jag är i storbehov att hitta en tvåa för mig och min 6 åring son. Jag jobbar i centrala stan på ett hotell. Ingen anmärkningen. Hyra helst runt 5000-6000kr.
  Med vänliga hälsningar
  M.M

 3. Hej! jag har ett stort behov av ett förstahands kontrakt.. Jag är inneboende för tillfället och mår väldigt dåligt av det och av att flytta runt, Behöver mitt eget en trygghet.

 4. Hej!
  Jag är en kille på 28 år som är utbildad i Media och Kommunikation, och snart är jag även färdig med min lärarexamen. Jag har ett eget företag och jobbar parallellt för ett till företag, eventuellt startar jag en till affärsrörelse runt årsskiftet. Jag har en stabil ekonomi, och för att visa att jag är seriös och pålitlig kan jag lägga 3 månadshyror i förskott. Jag röker inte och äger inga husdjur. Jag är ödmjuk och omtänksam och bryr mig om att folk i min närhet ska ha det bra, det innefattar även grannar. Ni får gärna ringa mig om ni vill ha mer info. 073-652 72 00.

 5. Hej.
  Jag är en skötsam man på 37 år som har separerat från barnens mamma. Hon har flyttat till en lägenhet i Lundby, så nu är jag kvar i en aldeles för dyr bostad, som vi håller på att sälja.
  Söker en bostad nära mamman då vi har delad vårdnad om våra 2 små söner.
  Jag har fast jobb, inga betalnings anmärkningar!
  Önskar att få höra ifrån er.
  Med bästa hälsning Örjan.
  0704-415961

 6. Hej,

  Vi heter Hicham och Ilham, 30 resp 20 år gamla och är gifta, letar vi en lägenhet i Göteborg då jag jobbar som kock på en mysig restaurang i centrum och har heltid med fast inkomst .

  Vi bor i kollektiv med en svensk familj nu i centrum det har fungerat jättebra men nu känner vi att vi vill ha något eget.

  Vi är lugna och trevliga, vi gillar att leva i en ren och städad miljö.
  Vi är kreditfria och vi har fast inkomst.
  Vi är rök- och husdjurfria.

  På fritiden tycker vi om att träna och vara ute i naturen.

  Vi söker en 2:a eller 3:a i hela Göteborg. Referens från jobb eller tidigare hyresvärd kan ges. Inflyttning kan ske snarast.

  Ring eller maila oss om ni har något som passar!

  Med vänliga hälsningar
  Hicham och Ilham
  rakibhicham@hotmail.it

 7. Hej
  Jag vill härmed anmäla mitt intresse för att hyra en lägenhet av Er och önskar att ställa mig i Er bostadskö. Jag har fast inkomst och ingen betalning anmärkning. En tvåa eller trea är min önskan.

  Mvh
  Ali Reza Tarokh

 8. Hej!
  Jag är i behov av ett förstahandskontrakt. För tillfället är jag inneboende, jag är gift och vi har en dotter som snart är 1 år.

  Det börjar bli jobbigt att bo tre personer i ett litet rum. Söker en 2:a eller 3:a.

  Jag är snart 28 år och min man är 32 år.
  Ingen av oss röker, vi är trevliga och skötsamma.

  Ni får jättegärna mejla mig för mer info.

  Med vänliga hälsningar,
  Teuta

 9. Hej
  Jag heter Kristina och är 46 år. Jag bor tillsammans med min 16-årige son i en andrahandslägenhet på Skånegatan. Vårt kontrakt går tyvärr inte att förlänga därför söker vi med ljus och lykta efter nytt boende. Allt av intresse. God ekonomi och goda referenser. Mobilnummer 070 266 17 96.

  Med vänlig hälsning
  Kristina Lundsgård

 10. Jag och min man med mina 3 små barn skulle vilja hyra en lägenhet i Lundby området! Där jag hör hemma, vi bor just nu i backa men vill komma närmare mitt jobb ( undersköterska i svartedalen) och komma närmare min familj. Gubben jobbar som smed/ svetsare.
  Sonen spelar också i bk häcken så de blir närmare för honom att åka till träningen.
  Vi har god inkomst! Fast anställda båda två. Vill verkligen tillbaka till Lundby!
  Mvh Camilla och Jimmy

 11. Hej,
  Jag söker lägenhet i Lundby området på grund av ändrade familjeförhållanden jag bor nu i hus i Hisings Backa. Har fast inkomst och inga hemmavarande barn.
  Hälsningar Anki

 12. Hejsan!
  Jag heter Maria och är i stort behov att hitta en 3a eller stor 2a för mig, min man och våra lilla dotter.
  Jag arbetar vid Linneplatsen. Min man arbetar i Mölndal och vi bor just nu i en 2a utanför Alingsås. Det är jobbigt för oss att jobba i Göteborg och bo här. Så om möjligt vänligen kontakta mig.

  Tack för hand!

  Med vänliga hälsningar
  Maria ☺️
  0728749267
  Maria_darman930404@live.com

 13. Hej
  Söker akut lägenhet till min dotter som snart är färdig sjuksköterska. Hon är 28 år och skötsam. För tillfället har hon inget boende då hennes förlovning bröts. 1:a eller 2:a med kök sökes. Max hyra på 6 500 kronor. Jag är hennes mor och bor i villa. Jag går i god för henne ekonomiskt, kan stötta med pengar, kan vara kontraktsinnehavare eller gå i borgen för henne. Detta är AKUT. Kan ni hjälpa henne?

  Med vänlig hälsning
  Ann-Cathrine Valberg
  anncathrine55@hotmail.com

 14. Hejsan!
  Evelina heter jag, kommer från Mariestad och är 22 år gammal. Jag vill härmed lämna en intresseanmälan för att stå med i bostadskön. Jag har precis fått jobb som lärare på en mellanstadieskola och söker nu en egen bostad. Just nu bor jag som inneboende hos en gammal bekant, men skulle gärna vilja hitta något eget. Vore så tacksam om ni kunde höra av er.

  Tack på förhand!

  Med vänliga hälsningar,
  Evelina Lam
  evelina_lam_95@hotmail.com

 15. Hej
  Jag heter Maria Johansson 54 år och har nu en stor trea på Hisingen. Börjar nytt arbete som platschef på ett stort säkerhetsföretag. Söker en tvåa mer centralt maxhyra 6000.
  Rökfri och inga husdjur.
  maria.johansson@hotmail.com

 16. Hej
  Denna familj önskar att få ställa oss i eran bostadskö.
  Vi söker en 3a men helst en 4a. Vi har har båda stadig ekonomi.
  Vi vill flytta till Gbg för att de ska bli närmare för min man till jobbet, och att jag har ett jobb pågång i Gbg.

  Mvh rebecca

 17. Hej!
  Jag är en kvinna på 26 år och är i behov av lägenhet då nuvarande boendeförhållanden är ohållbara. Jag jobbar inom IT i centrala Göteborg med fast inkomst och är en skötsam, djur- och rökfri person.

  Skulle vara oerhört tacksam om ni hade möjligheten att hjälpa mig. Tveka inte att ta kontakt för mer information.

  Tack på förhand.

  Awather Fendi
  awe.fendi@gmail.com

 18. Hej!
  Är 26 år gammal och har civilingenjörsexamen i elektroteknik från Lunds Tekniska Högskola. Fast inkomst sedan 2 år, jobbar som konsult. Rökfri, djurfri, etc. Inga barn. Bosatt i Sverige hela mitt liv, dvs talar svenska, engelska flytande, etc.

  Söker akut lägenhet, 1-2 ROK, max hyra på 7500 SEK.

  Tack i förhand!

  Med vänliga hälsningar,
  Kenan Sulejmanovic

  Mejl; kenan_sulejmanovic@outlook.com
  Mob; 073 786 44 79

 19. Hej!
  Mitt namn är Maja och jag är 24 år gammal. Jag är i stort behov av en lägenhet och jag söker främst förstahandskontrakt då jag fått flytta runt på en hel del kortare andrahandsuthyrningar i jakten på ett förstahands här i Göteborg de senaste två åren.

  Jag jobbar heltid på IT-avdelningen för ett stort företag och har stabil ekonomi. Jag är glad, lugn och ordningsam av mig, klagomål lär inte vara något problem. På fritiden gillar jag att läsa, vara i naturen, laga mat och att umgås med vänner och familj, det prioriterar jag stort i livet.

  Maxhyran för mig ligger på ca 7000:- och jag hade varit så enormt tacksam om ni kunde hjälpa mig. Jag är flexibel gällande inflytt och önskas referenser så finns det också.

  Jag hoppas att jag verkar vara rätt hyresgäst för dig. Jag nås här: majajjohansson@hotmail.com

  Med vänliga hälsningar,
  Maja Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *