Kasernen Fastighets AB

[Informationen om Kasernen Fastighets AB är inaktuell. Se kommentar längre ner på sidan]

Kasernen Fastighets AB har nyrenoverade hyreslägenheter vid Heden i centrala Göteborg. För att ställa dig i kö till dessa lägenheter skickar du dem en intresseanmälan.

Intresseanmälan

 • Skicka intresseanmälan

Områden

 • Heden

Adress

Kasernen Fastighets AB
Gustav Adolfs gata 49
541 45  Skövde

Telefon

0500-41 08 05

9 reaktion på “Kasernen Fastighets AB”

 1. Hej mitt namn är Amanda! Jag och min sambo söker en större lägenhet i Centrala Göteborg (2:a på mins 50 kvm) jag fick tipset av en väninna som har en kompis som bor i lunden, hon tipsade om att ringa till dig eller skriva :) så jag tänkte börja med att skriva! Är tacksam för svar!
  Med vänlig hälsning,
  Amanda & Alexander

 2. Hyresbostad sökes

  Vi är ett äldre par, Gunilla Ohlson (75) och Rolf Magnusson (74), som söker hyresbostad (förstahandskontrakt) i centrala Göteborg. Vi har varit sammanboende i 24 år.
  Båda är vi efterlämnade (änka/änkling), sedan 1988 respekt 1991. Idag bor vi i ”villabostadsrätt” på Näset i närheten av Smithska udden.
  Vi söker en välutrustad bostad på omkring 90-120 kvm, med ca 3-4 rum och kök samt med balkong/altan. Dessutom relativt högt upp i fastigheten (ej gatunivå)

  Vi söker hyresboende i de centrala eller västra delarna av Göteborg.
  Områden vi är speciellt intresserade av är Avenyn, Lorensberg, Vasastan, Linné, Annedal, Johanneberg, inom Vallgravarna samt i viss mån Västra Frölunda, Näset och Askim.

  Önskemål är:

  • Badrum med dusch, samt gärna gästtoalett.
  • Finns tvättmaskin och torktumlare i bostaden, är detta positivt.
  • Finns öppen spis, är detta positivt.

  Våra bostadsadresser har under åren varit;

  • Kungsgatan 6A (bostadsrätt, år 1991-1997)
  • Eklandagatan 1 (hyresrätt och sedermera bostadsrätt, år 1997-2004)
  • Därefter, villabostadsrätt, sedan år 2004, intill dags dato.

  Vår nuvarande bostad

  • Vår bostadsrättsförening heter Brf Möttvik på Näset där vi har bott sedan år 2004 då fastigheterna var nybyggda.
  • Föreningen består av två parhus, med två bostadsrätter i varje hus. Varje bostadsrätt förfogar över egen tomt.
  • Mvh och hopp om svar
   Gunilla & Rolf
   rolf-magnusson@bredband.net

 3. Hej
  En aktiv student som läser termin sex på Göteborgs Universitet: Sports Coaching.

  Jag behöver ny lägenhet i centrala Göteborg. Jag är 28 år och bor i min bostadsrätt som jag ska sälja för att komma in mer centralt för att hinna med min vardag. Jag studerar, jobbar extra på Systembolaget, jobbar som fystränare i Hanhals Kings och som personlig tränare på United Training. Jag kommer ursprungligen från Norrtälje, men flyttade till Göteborg för cirka fyra år sedan och planerar att stanna länge här.

  Söker större ettor eller lagom stora tvåor i centrala Göteborg. Jag dricker mig inte berusad och är tobaksfri. Går upp 05:00 så blir inte sena kvällar och betalar allt i god tid. En bra hyresgäst med andra ord :)

  Simon Meander
  meandersimon@live.se

 4. Hej!
  Mitt namn är Marléne och jag är 30 år. I mars väntar jag mitt första barn och jag letar nu febrilt efter ett omgående boende till oss. Vi letar efter en lägenhet på 2-3 rum och kök, eftersom vi planerar att bo kvar under lång tid framöver.
  Jag är heltidsanställd som frisör och utöver det arbetar jag extra på Handelsanställdas Förbund. Är djur-, rök- och festfri. Väldigt lugn, seriös och ansvarsfull. Goda referenser finns!

  Ser fram att höra ifrån er.

  Marléne Fred
  072-911 90 19
  marlenefred1987@gmail.com

 5. Hej mitt namn är Daniel Andersson och jag söker en mindre lägenhet på 1-2 rum och kök med en maxhyra på 7000:-/månad. Självklart är en lägre hyra intressant.

  Jag arbetar som rörläggare och har idag en bra inkomst, inga betalningsanmärkningar samt är skötsam och rökfri. Min nuvarande boendesituation är att jag fortfarande bor hemma hos mina föräldrar i Vasastan i en gammal lgh där jag bor väldigt trångt.

  Jag håller mina tummar och hoppas att ni kanske hör av er om det dyker upp någon ledigt hyreslägenhet. Jag kan flytta omgående och kan betala någon hyra i förskott om det skulle behövas.

  Mvh Daniel Andersson
  0739-828396
  daniel.andersson010@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *