Bostjärnan Bygg AB

Bostjärnan är en privat hyresvärd i som har hyreslägenheter i centrala Göteborg och på Hisingen, samt i stadsdelarna väster och öster. Som t ex Sandarna och Krokslätt.

För att ställa dig i Bostjärnans bostadskö fyller du i deras ansökningsblankett.

Intresseanmälan

 • Ansökningsblankett, som du beställer genom att kontakta dem.

Områden

 • Centrum
 • Hisingen
 • Västra
 • Östra
 • Mölndal

Adress

Bostjärnan AB
Spaldingsgatan 15B
400 22 GÖTEBORG

Telefon

031-18 94 37

E-post

goteborg@bostjarnan.se

Webbplats

www.bostjarnan.se

7 reaktioner på ”Bostjärnan Bygg AB”

 1. Hej,

  Jag undrar om ni har möjlighet att skicka mig en ansökningsblankett med posten? Vi söker för tillfället lägenhet på grund av förändrade familjeförhållanden. Jag bor nu växelvis tillsammans med min sambo och bonusson i Gråbo och växelvis i min lägenhet i Kortedala. Vi har idag 2 ROK i Kortedala, Göteborg. Den är dock på tok för liten för vår lilla familj och ligger i helt fel område då Alex mamma bor i Frölunda (han är 4 år gammal). Vår största önskan är nu att få bo tillsammans och att ge min bonus son en fast punkt i tillvaron. För att kunna se till att skolgång och dagis kan hanteras så smidigt som möjlig vill vi därför flytta till en större lägenhet. Någonstans i Göteborg där sträckan mellan oss och hans mamma kortas. Både jag och min sambo är uppvuxna utanför Göteborg. Patrik växte upp i Gråbo och jag ute på Onsala. Vi har kikat på avstånd och i dagsläget tar det ca 1 h 15 minuter från min lägenhet till hans mamma. Skulle vi istället bo i Mölndal, Eketrä (på hisingen) eller i Frölunda så skulle sträckan mellan oss kortas väsentligt. Vi har stått i kö hos boplats i 2 år och sätter därför hoppet just nu till både lägenhetsbyte.se och privata hyresvärdar så som er.
  Håller tummarna på snabbt svar.

  Med vänlig hälsning
  Tomine och Patrik

  Ha en fin vecka!

  1. Hej Tomine,
   Tack för ditt inlägg och trevligt att du använder vår webbplats! Vi hoppas att du kommer ha nytta av den samt att du och din familj finner den lägenhet som ni önskar och verkligen behöver!

   Hyresratt.nu (samlingsplatsen för privata hyresvärdar i Göteborg) kan tyvärr inte skicka dig en ansökningsblankett för en enskild hyresvärd.

   Om du i det här fallet vill komma i kontakt med Bostjärnan Bygg rekommenderar vi dig att kontakta dem direkt. Här ovanför finner du Bostjärnans kontaktuppgifter. Förutom adress, telefon och e-postadress finns även länk till Bostjärnans egna webbplats, där du kan läsa mer.

   Vårt råd är att du kontaktar Bostjärnan direkt (såvida de har lägenheter i de bostadsområden i Göteborg som intresserar er) samt kontakta övriga privata fastighetsägare som vi här på hyresratt.nu presenterar.

   Om det är något annat i kan hjälpa till dem, om följdfrågor uppstår eller dylikt så hör självklart av dig till oss igen!

   I annat fall önskar vi er varmt lycka till!

   Med vänlig hälsning,
   Hyresratt.nu

 2. Jag är intresserad av en hyreslägenhet hur får jag kotakt med er?

  Dan Christiansen
  0765999226

 3. Hej!
  Har fått arbete i Göteborg (Hisingen). Arbetar som
  förskollärare. Jag har en son på 14 år. Hoppas innerligt att ni kan hjälpa mig med ett boende. Är en skötsam hyresgäst med stabil ekonomi, inga betalningsanmärkningar och med goda referenser. Röker inte och har inga husdjur. Tacksam för hjälp!
  Mvh Anne-Marie Vaara
  0725737028

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *