Akelius Fastigheter AB

Akelius Fastigheter är en privat hyresvärd i Göteborg. De har hyreslägenheter i centrala Göteborg. Dessutom är de en hyresvärd som har lägenheter till uthyrning även utanför Göteborg. Till exempel i Gråbo, Partille, Mölndal etc.

Via Akelius Fastigheters webbplats lämnar du din intresseanmälan, ställer dig i deras bostadskö och ansöker om att få hyra lägenhet.

Intresseanmälan

 • Webbplats

Områden

 • Gråbo
 • Kungsbacka
 • Kållered
 • Mölndal
 • Partille

Adress

Akelius Fastigheter AB
Reutersgatan 4
402 35 Göteborg

Telefon

031-708 61 00

E-post

info@akelius.se

Webbplats

www.akelius.se

24 reaktioner på ”Akelius Fastigheter AB”

 1. Jag jobbar som läkare på Sahlgrenska universitets sjukhuset. Jag och min lilla familj ( min man och min 4 åring dotter) söker första hand lägenhet, gärna nära eller med bra förbindelse till jobbet. Vi bor nu i andra hand och kontrakten går snart ut.

  1. Hej,
   Jag heter Fatbardh och är gift med tre barn. Jag bor i en andrahandslägenhet och mitt kontrakt går ut om två månader. Jag behöver en tre eller fyra. Om ni kan hjälpa mig är jag oändligt tacksam. Jag har fast inkomst.

   Fatbardh
   gjetafatbardh@gmail.com

 2. Hej
  Mitt namn är Mahtab.
  Söker en etta eller en tvåa – har fast jobb och bra ekonomi som kan bevisa . Inga betalningsanmärkningar. Om ni behöver referenser jag har också .
  Med vänlig hälsning,
  Mahtab
  0737823733

 3. Hej!
  Mitt namn är Slavica.
  Jag jobbar på Mölndals sjukhus som undersköterska och har fast jobb.
  Jag söker ett boende nära jobbet .
  Jag är i en 57-års åldern och har flyttat till Göteborg från Gotland på grund av jobbet.
  Hoppas att jag ska få någon svaret från er.

  MVH Slavica!

 4. Hej,
  Jag heter David och bor med min sambo och nyfödde dotter.
  Just nu så är vi i behov med att hitta lägenhet inom Göteborgs område pga Jobb.

  Vi bor just nu i andra hands lägenhet och ägaren höll inte sitt löfte då vi fick lov att bo här under ett år och nu så måste hon flytta tillbaka för att hon har sålt sin andra lägenhet.
  Eftersom vi inte hade någon kontrakt har jag ingen makt att kunna säga emot.
  Vi har nu fram till slutet av Juni på oss att hitta boende.
  Vi söker nu en lägenhet med max 5500 kr i hyra. en tvåa och trea.

  Vi hoppas att ni kan hjälpa oss med detta.
  Hör gärna av er!

  Med vänliga hälsningar
  David

 5. Hej
  Jag heter Sara. Jag och min lilla son på snart ett år söker förstahandskontrakt där vi kan bo under längre tid och känna oss trygga utan andrahandskontraktsstress. Min son har ett handikapp vilket gör det extra viktigt med lugn och ro och lära känna igen sitt hem. Jag har inga anmärkningar och kan lämna referenser.

  Snälla, hör mer än gärna av er
  Mvh Sara
  sara.paberit@gmail.com

 6. Hej!
  Jag och min dotter på 4 år är i akut behov av en bostad, gärna en 3:a i Gråbo. Jag har fast tjänst som kallskänka i Stenkullen. Jag är mycket skötsam och vill bara komma till ro.

  Mvh Sarah Erlandsson
  thesarah495@hotmail.com

 7. Hej
  Min dotter och hennes sambo går ut universitet i Linköping nu i sommar och har båda fått jobb här nere i Göteborg och behöver en lägenhet i Gråbo. Han har fått jobb på Volvo och hon på Lundbygården i Gråbo. Vi hennes föräldrar samt hennes syster bor sedan några år också i era fastigheter här på Lundbyvägen.

  Vore tacksam om ni kunde hjälpa oss.

  MVH Jan-Erik Edvardsson
  janerik.edvardsson@hotmail.se

 8. Hej!
  Jag, min sambo och vår son på sex månader, hyrde ett andrahands kontrakt men det gick ut sista februari så sedan dess har vi bott lite här och där.

  Vi har god ekonomi och inga betalningsanmärkningar.
  Området spelar inte så stor roll. Vi vill bara ha ett stabilt hem.

  Referenser kan lämnas!

  MVH
  Amanda Enefjäll
  amaanda_enefjall@hotmail.com

 9. Jag önskar hyra lägenhet hos er i Partille eller Göteborg. Allt av intresse då mitt kontrakt löper ut vid nyår 2017. Så det är lite bråttom. Jag är sjukpensionär med stabil ekonomi.

  Hans Babic
  hansbabic@outlook.com

 10. Hej
  Jag och min familj skulle behöva en trea eller fyra i Majorna eller Lundén. Jag har bott utomlands och har kommit tillbaka till Sverige och bor inneboende hos min mor, som inte är hållbart, så min situation är akut. Jag jobbar på Volvo, har bra inkomst och min fru skall börja studera. Kan ni hjälpa oss ?

  Mvh Fredrik Simonsen
  Fredrik_br@hotmail.com

 11. Hej!
  Mitt namn är Carina och söker nu ett förstakontrakt i Kungsbacka. Jag söker trygghet i ett långtidsboende, då jag till nu har fått flytta runt en del, då jag inte stått så länge i bostadskön hos Boplats.
  Jag har ett stort behov då jag har min lägenhet till 8 februari och hoppas på att ni har något att erbjuda.
  Har bra ekonomi och är skötsam.

  Mvh
  Carina Hernström
  carina.hernstrom@hotmail.se

 12. Hej,
  Jag heter Stanislaus Egbe, jobbar som undersköterska i Göteborg och har fast anställning. Min fru och våra två barn ska nu flytta till mig. Jag önskar 3 rum och kök i Mölndal eller Göteborg.

  Stanislaus Egbe
  egbe20022005@yahoo.com

 13. Hej jag heter Gorraya pituk, ålder 46, singel, jag är från Thailand, jag har jobb, bor utanför staden KUNGSBACKA 10 km från staden, mitt lilla hus Kontraktet löper ut den 1 oktober 2017 , jag söker hyra lägenheter 2-3 rum och kan du hjälpa mig, jag talar svenska är inte bra men skriv, läs förstå, pooky.pooky1970@gmail.com, telefonnummer 0723281610

 14. Hej
  2 vuxna + 2 barn söker 4:a – 5:a i Partille.
  Ett av barnen går redan i 7:e klass i Partille och nästa börjar där i klass 6 hösten 2018. Vi bor för tillfället i Göteborg. Fasta arbeten och god ekonomi.

  Med vänlig hälsning
  Ylva Hammarlund

 15. Dear Landlord,
  I am working professional with Volvo Cars Corporation (In Mölndal).
  Me and my wife looking for a perfect house for reside in Gothenburg for long term and where we can share our memories together.
  We do not have kids yet. And we are polite, respectful, hygiene, vegetarian, non-alcoholic and non-smokers. We do not even like to have pets in house.
  Looking for a prompt reply.
  Have a good time ahead.
  Mobile: +46-727886364

 16. Hej!

  Mitt namn är Bahare Keyvannia, jag är 20 år gammal och söker akut lägenhet då jag önskar flytta tillbaka hem till Göteborg från Stockholm då jag inte alls trivs där uppe. Jag är en lugn tjej som är djur och rökfri och har inga anmärkningar. Jag kan flytta in omgående och kan även lämna referenser från tidigare hyresvärdar. Har en stabil inkomst och kan betala hyra upp till 7000

  Ser fram emot att höra från er!
  Bästa hälsningar
  Bahare

 17. Hej!
  Jag, Margareta 60 år, är i stort behov av att snarast få hyra en förstahandslägenhet. En 2-3:a på minst 50 kvm, med en maxhyra på 9.000kr/mån.

  Jag har nu i höst separerat från min sambo och jag bor kvar i en för stor och dyr lägenhet. Min nuvarande adress är Prinsgatan i Linné (hyresvärd Almgren). Jag trivs fantastiskt bra i området, vill väldigt gärna bo kvar i Annedal, Vasa eller Johanneberg. Har inga betalningsanmärkningar och inga djur.

  Jag hoppas att ni snarast hör av Er!

  Tack!
  Med vänlig hälsning,
  Margareta Svalander
  0708456757
  margareta.svalander@gmail.com

 18. Hej,
  jag är en tjej på 33 år. Jag söker en lägenhet i Kungsbacka centrum. Gärna en 1a eller 2a.

  Jag nås bara på tel 076-574 17 14.
  Mvh Nathalie

 19. Hej.
  Jag heter Jessica och bor tillsammans med min man och 4 barn. Vi behöver ett boende då vårt andrahandskontrakt går ut början av 2020.

  Vi söker en 3-5:a. Vi vill ha ett stabilt hem där vi inte behöver tänka att vi kan eller kommer var utan boende. Vi har fast jobb båda två och driver även vår egna firma utöver det.

  Kontakta mig gärna på mail fermdaljessica@hotmail.com

  Mvh Jessica

 20. Hej!
  Vi är på desperat jakt efter lägenhet då vi är bostadslösa eftersom vår tänkta nya hyresvärd har gått bort.

  Vi har tyvärr för få dagar på Boplats.se för att ha någon chans att få boende där så vi försöker på alla möjliga sätt att hitta något.

  Jag (27 år) jobbar som undersköterska och har fast heltidstjänst och min pojkvän (28 år) jobbar som låssmed, så vi har stabil inkomst, så hyran alltid kommer in i tid. Vi är djur-, rök- och barnfria. Vi är lugna och skötsamma, och vi gillar att ha det rent och städat runt omkring oss.

  Vi önskar att hyra boende i Västra Göteborg, Mölndal, Kållered, Lindome, Anneberg eller Kungsbacka.

  Vi hoppas verkligen ni kan hjälpa oss!!!

  Med vänlig hälsning
  Lois & Kimmie
  kimmie.mordza@gmail.com

 21. Hej! Mitt namn är Adam och jag är 24 år gammal. Jag tillsammans med min flickvän söker nu nytt boende eftersom vårt nuvarande kontrakt löper ut. Vi är i dagsläget bosatta i Mölndal, Toltorpsdalen då vi under en längre tid hyrt en villa. Vi är väl bekanta med Mölndal och finner ingen anledning till att bo annan plats och i samma veva vetskapen om hur det är att ta hand om något på lång sikt. Jag jobbar som Trädgårdsmästare på Lokalförvaltningen i Göteborgs Stad och min sambo i butik, så den ekonomiska biten är väldigt stabil och är inga konstigheter. Vi söker nu något att hyra under en längre period , hör gärna av er, med vänlig hälsning Adam Strömberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *