Kategoriarkiv: Webbansökan

HSB Hyreslägenheter

HSB har lägenheter i Göteborg med hyresrätt. I Göteborg äger HSB cirka 1 000 hyreslägenheter.

Lägenheterna finns i flera områden av Göteborg. Bö, Stampen, Majorna, Olskroken, Lunden, Kortedala, Kviberg, Kålltorp, Gamlestaden, Tynnered, Centrum, Johanneberg, Lindholmen, Rambergsstaden, Björkekärr, Tuve och Bagaregården.

HSB har egen bostadskö till sina hyreslägenhet och du ställer dig i kö genom att besöka deras webbplats.

Fortsätt läsa HSB Hyreslägenheter

Willhem

Hos Willhem kan du hyra lägenhet och för Göteborg har de egen bostadskö.

I Göteborg är det hög efterfrågan på hyresrätt hos Willhem, så vänta inte med att göra din intresseanmälan. Willhem välkommen dig att hitta ditt nya hem hos dem. Vi har även lediga parkeringsplatser i Göteborg.

Willhem har hyreslägenheter på flera platser i Göteborg, till exempel Johanneberg, Högsbo, Majorna, Kortedala, Biskopsgården, Tolered, Bergsjön, Gråbo och Partille.

Deras utbud av hyresrätter i Göteborg är brett och de har lägenheter för alla faser i livet. Oavsett om du letar efter en välplanerad etta eller kanske en fyrarummare med plats för hela familjen. Ska du börja plugga har de även studentlägenheter i Göteborg, inte långt från Göteborgs universitetet och Chalmers.

Fortsätt läsa Willhem

Westic Fastigheter

Westic Fastigheter är en liten privat fastighetsägare. I Göteborg har de endast  1 fastighet, i Majorna, med cirka 15 hyresrätter. Det är endast sju procent av hela deras lägenhetsbestånd.

Hyreslägenheterna i Göteborg är 1:or, 2:or, 3:or och 4:or. De flesta lägenheterna med balkong, samt genomgått renovering och modernisering sedan hyresfastigheten byggdes på 1930-talet.

Hos Westic söker du ledig lägenhet genom att besöka deras webbplats. Där finner du fortsatt information om de för tillfället har lediga lägenheter i Göteborg och/eller hur du ställer dig i deras bostadskö.

Fortsätt läsa Westic Fastigheter

Skanses Fastigheter

Skanses Fastigheter är en privat hyresvärd med cirka 470 hyreslägenheter i centrala Göteborg.

De har hyreslägenheter på Geijersgatan, Olof Wijksgatan och Johannebergsgatan i Lorensberg,  Karl Gustavsgatan och Föreningsgatan i Vasastan, Majorsgatan i Linné, Smörgatan i Kallebäck samt Hvitfeldtsgatan och Luntantugatan inom Vallgraven.

Fortsätt läsa Skanses Fastigheter

Pamero Estates

Det privata fastighetsbolaget Pamero Estates förvaltar cirka 250 lägenheter, varav cirka 200 av dem finns i Göteborg. Pamero Estates har egen bostadskö till sina lediga lägenheter i Göteborg.

Hyreslägenheterna som du kan söka finns bland annat på Djurgårdsgatan och Gamla Varvsgatan i Majorna, Solrosgatan, Munkebäcksgatan och Stobéegatan i Munkebäck, Birkagatan i Kålltorp nära Bö i Örgryte, Nobelgatan i Lunden nära Redbergsplatsen, samt Fredriksdalsgatan och Ormgatan nära Krokslätt på gränsen mellan Göteborg och Mölndal.

Besök deras webbplats, där du kan ställa dig i bostadskö, för att söka deras lediga lägenheter i Göteborg.

Fortsätt läsa Pamero Estates

ByggVesta

ByggVesta är en ny privat fastighetsägare i Göteborg. De har inte köpt och förvärvat några hyreshus från andra bostadsbolag. ByggVesta har istället byggt sina egna hyresfastigheter i Göteborg. Därmed har de enbart nyproducerade hyreslägenheter.

Du söker ByggVestas lediga hyreslägenheter genom att besöka deras webbplats. Där kan du ställa dig i deras egna bostadskö, samt söka lediga lägenheter i deras hyreshus.

Till exempel har ByggVesta bostadslägenheter på Lindholmsallén på Hisingen, samt på Dr Allards gata på södra Guldheden.

Fortsätt läsa ByggVesta