Ernst Mårtensson Byggnadsaktiebolag

Ernst Mårtensson Byggnadsaktiebolag är en privat hyresvärd där du kan söka lediga lägenheter hos. Ernst Mårtensson Byggnadsaktiebolag har bland annat hyreslägenheter vid Marklandsgatan i Göteborg.

Intresseanmälan

 • Webbplats

Områden

 • Marklandsgatan.

Adress

Ernst Mårtensson Byggnadsaktiebolag
Landshövdingegatan 38 A
431 38 Mölndal

Telefon

031-20 66 46

E-post

ernst.martensson@comhem.se

Webbplats

www.ernstmartensson.se

18 reaktion på “Ernst Mårtensson Byggnadsaktiebolag”

 1. Hej,
  jag söker pga av förändrad familjebild en etta eller två nära Fjällskolan i Masthugget. Ordnad ekonomi, rökfri.
  Mvh Anna Maria Höglund tel 0766451043

 2. Hej!
  Jag heter Isa och är intresserad av att hyra en lägenhet (främst en etta eller tvåa).

  Jag är en lugn och ansvarstagande tjej på 33 år som gillar att ha det fint och städat runt mig. Jag är rök- djur- och partnerfri. Inga betalningsanmärkningar.

  Min sysselsättning: Jag jobbar 95 % i Kulturskolan, Göteborg som musikhandledare sedan 3 år tillbaka. Kan uppvisa anställningsbevis vid behov. Har också goda referenser.

  Ring eller skriv!

  Med vänlig hälsning,
  Isa Karlsson
  mob: 070-2944288

 3. Hej!
  Jag heter Jonatan Green och bor idag tillsammans med min fästmö i en 1,5 rums lägenhet på 45 kvm. Vi väntar nu tillökning och är intresserade av större lägenhet på minst 60 kvm. Helst 3 rum eller mer.
  Vi är båda tillsvidareanställda. Jag som Polis och Isabelle inom Göteborgs stad.
  Mvh
  Jonatan Green
  0708-159189
  green.jonatan@gmail.com

 4. Hej,
  Mitt namn är Johan Lindström, jag är 24 år och i stort behov av en bostad.
  Jag skall börja min anställning hos IKG (genom Framtiden AB) som maskiningenjörskonsult nu i slutet av november.
  Jag letar efter nu en etta eller tvåa som minst bör vara 20-25 kvadrat och maxhyran får vara 7000-7500kr beroende på lägenhetens skick samt läge. Jag är ordningsam och lugn som person och är väldigt engagerad i mitt jobb samt i träning.

  Vill ni veta mer om mig kan ni nå mig på johanlindstroem91@gmail.com och 072-743 38 10.

  Hoppas ni kan hjälpa mig med boende!

  Med vänliga hälsningar,
  Johan Lindström

 5. Hello,
  My name is Emilie Anderson, I am a 23 year old student looking for a place to rent as soon as possible.

  I am looking for a place that is 3000kr or under. I am a hardworking and clean person with many references. Please let me know if you would like some more information and if you are able to help me. I can reached at emiliehanderson@gmail.com

  Thank you,
  Emilie Anderson

 6. Hej,
  Jag och min kille söker boende. Vi har fast jobb både två. Men tyvärr bor vi fortfarande i studentlägenhet, vilket är väldigt trångt för 2 personer. Vi är rökfria och djurfria. Jag hoppas verkligen att ni kan hjälpa mig. Hör gärna av er via telefon eller mail.

  Mvh Negar Lani
  0762622629
  negar.lani@gmail.com

 7. Godkväll
  Nu är jag trött på att flytta runt mellan andrahandskontrakt!

  Till Göteborg flyttade jag för ett tag sedan. Dels för att det alltid varit både planen och drömmen sedan jag varit liten och dels för att jag fick jobbet jag ville ha. Nu har jag ”test-bott” i stan under en tid och är mer beslutsam än någonsin om att det är här vill jag bosätta mig på riktigt och inte bara flänga runt mellan korttids- samt andrahandskontrakt.

  Jag jobbar inom klädes- och inredningsbranschen och får varje månad ut en lön som utan problem kommer täcka hyra. Men för att ge dig ännu en säkerhet (en åtgärd som aldrig kommer behövas vidtas) har jag min far som borgensman.

  Givetvis är jag både djur- & rökfri, utan betalningsanmärkningar samt har goda referenser att tillgå.

  Jag är en glad, fartfylld och målinriktad tjej. Tidigare har jag rest mycket men är nu redo att slå mig till ro, skaffa mig ett långvarigt hem och därmed nöja mig med småresor.
  Förutom kläder, design och inredning som stora intressen gillar jag att träna, promenera och umgås med mina nära och kära.

  Ett förstahandskontrakt vid Marklandsgatan skulle passa mig perfekt, då kan jag enkelt ta mig in till centrala stan och arbetet samt att jag även har släkt och vänner som bosatt sig där. Men givetvis är jag öppen för förslag även i andra områden!
  Jag ska flytta själv så jag söker främst en 1:a möjligtvis 2:a för max 6000kr/mån.

  Arbetsintyg, papper om borgensman osv lämnas på begäran.

  Vill Du veta mer eller har frågor, tveka inte på att ringa mig eller mejla!

  Med vänlig hälsning,
  Julia Erlingson
  0730315334
  juliaerlingson@hotmail.com

 8. Hej
  Jag heter Efrem Mehari och arbetar heltid med fast lön hos Jörlanda Taxi & Buss. Jag bor inneboende i ett kollektiv med 4st familjer, men jag letar efter ett nytt långsiktigt boende till mig och min flickvän.

  Jag är 28 år, min flickvän är 26 år. Rök- och djurfria och har inga betalningsanmärkningar. Vi är lugna och skötsamma.

  Jag hoppas att få höra från er och är det något mer ni undrar är det bara att säga till.

  Efrem Mehari
  efiblessed62@gmail.com

 9. Hallå där!
  Jag heter Pernilla och har en fast tjänst på Lindex lager. Jag söker en 2a eller en 3a, jag måste flytta innan september då mitt andrahandskontrakt går ut. Hoppas du kan hjälpa mig.

  Pernilla Wiman
  nillax@live.se

 10. Hej!
  Jag är en kille på 24 år som kommer från landsbygden utanför Älmhult och har nyligen flyttat till Göteborg för jobb. Jag är väldigt lugn av mig då mitt fokus ligger på jobbet. Jag är ute efter en 1:a eller 2:a med bra förbindelser.

  Jag är även rök och djurfri :)

  Med vänliga hälsningar
  Johan Holmberg
  johan.holmberg123@hotmail.com

 11. Hej
  Jag är intresserad av att hyra en 4:a hos er.
  Vi är 4 st i hushållet, 2 vuxna med stabila arbeten och 2 barn, 16 och 14 år. Inga husdjur, skötsamma och det gäller barnen också.
  Har ni frågor ser jag fram emot att svara på dem.

  Mvh Benina Juul
  juulafton@hotmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *