Alfhild Johanson AB

Alfhild Johanson AB äger och förvaltar fastigheter med hyreslägenheter i och runt de centrala delarna av Göteborg. De flesta fastigheterna är uppförda i egen regi. Till exempel har de hyreslägenheter på Birkagatan och Lillatorpsgatan i Torp, Fridkullagatan och Kullegatan i Krokslätt, Lådämnesgatan i Björkekärr, Smörgatan i Kallebäck samt Virvelvindsgatan vid Wieselgrensplatsen.

Deras förvaltning präglas i hög grad av långsiktighet och stabilitet. Därför lägger Alfhild Johanson AB stor vikt vid att deras hyresgäster skall känna en trygghet och tillfredställelse i sitt boende. För att uppnå detta arbetar Alfhild Johanson AB kontinuerligt med säkerhetstänkande i och runt sina hyresfastigheter. Det gör de även i samarbete med sina hyresgäster. Det ger ett mycket gott resultat och ett tryggare boende.

För närvarande tar  inte Alfhild Johanson AB erbjuda några lediga lägenheter. De kan heller inte ta emot lägenhetsansökningar.

Intresseanmälan

 • För tillfället stängd

Områden

 • Björkekärr
 • Kallebäck
 • Kortedala
 • Krokslätt
 • Torp
 • Wieselgrensplatsen

Adress

Alfhild Johanson AB
Box 6054
400 60  Göteborg

Telefon

031-25 85 32

E-post

info@alfhildjohanson.se

Webbplats

www.alfhildjohanson.se

15 reaktioner på ”Alfhild Johanson AB”

 1. I am a pregnant woman who will give birth in 2 months time. Now am living in a rented room which the owner wants me to move out ending of August. I’m desperate in search of a 2 rooms apartment. I have a good income and will be gratefully if putting into consideration…

 2. Trogen hyresgäst i samma lägenhet under 22 år hos Diligentia.
  Söker lägenhet med maxhyra runt 6500. Kan flytta omg pga renovering.

 3. Hejsan

  Är en kvinna på 27 år som tillsammans med min treåriga dotter söker en lägenhet omgående. Har separerats från min exman och bor för närvarande som inneboende hos en kvinna. Jag arbetar på Göteborgs Stads Upphandlings AB och har en stabil inkomst. Har inga betalningsanmärkningar och är väldigt skötsam.
  Vi kan flytta in omgående. Hör gärna av er om det finns någonting ledigt och om ni kan tänka er ha oss som hyresgäster.

  Hälsningar, Bisan & Alicia

 4. Hej!
  Mitt namn är Hanna Ingman och jag är väldigt intresserad av era lägenheter. Min pojkvän och jag har nämligen bestämt oss för att flytta till Gbg för att studera och letar därför lägenhet.

  Lite kort om oss: Vi är två lugna och glada värmlänningar på 20 och 23 år som just nu bor i Arvika. Vi har bott tillsammans i snart 2 år och har inga betalningsanmärkningar eller liknande. Vi är rökfria, husdjursfria och väldigt lugna. Min pojkvän har en fast heltidstjänst på ett bageri här i Arvika och jag jobbar som lärarvikarie och som skådespelare. Jag har bl.a. varit med som en av huvudkaraktärerna i TV-serien ”Ack Värmland” som sändes på TV4 förra året. Jag tog studenten förra året med högst betyg i min årskurs, samt fick motta premium för höga ambitioner.

  Det vore verkligen en dröm att få flytta till Göteborg, så om det låter intressant får ni jättegärna höra av er så kan vi lämna uppgifter till tidigare hyresvärdar osv! Tusen tack på förhand! Ha en fin dag!

  Mvh Hanna Ingman
  hannaingman96@gmail.com

 5. Vi är ett skötsamt par som söker vår första bostad i centrala Göteborg. Jag har fast anställning på Volvo PV och min pojkvän arbetar heltid på Stenungskolan.
  Vi söker en lägenhet med minst 1,5 rum och maxhyra på cirka 8000kr.

  Michaela Vidner
  vidnermichaela@gmail.com

 6. Hi,
  We are 2 adults and one 8-years old child. My partner has a steady job and I’m studying at SFI. My son goes to school in Hising Kärra. We’re desperate and it seems impossible to find an apartment in Gothenburg to live in. Thank you for any help!

  Romina Kuharic
  rominakuharic@gmail.com

 7. Hej,
  Jag heter Magnus Stensson och arbetar som kanslichef i Svenska kyrkan i Kungsbacka. Jag är 55 år, har stabil ekonomi, är rök- och djurfri och söker en 2-3:a centralt i Göteborg. Gärna nära Liseberg då jag jobbar i Kungsbacka och åker bil eller pendel till jobbet.

  Ni når mig på stensson.magnus@gmail.com
  Hälsningar, Magnus Stensson

 8. Hello,
  This is Hanan Iam looking for apartment contains of 3 or 2,5 rooms. I will start my PhD study in Gothenburg University. I am planing to move at June 2017 with my family I have 2 kids one 7 years old and 4 years old. And I need your help and guide regarding rent first hand or underhand contract if you have available flat.

  Regard

 9. Det finns ingen värre hyresvärd än Alfhild Johansson M FL.

  Kassa lägenheter, dålig kommunikation. Ingen dialog!

 10. Hej, vår lilla familj vill gärna hitta något större då vi nu har en liten trea. Hör av dig om du har några funderingar. Med vänliga hälsningar Helena, ibbe och idris.

 11. Hej
  Vi är ett par som snart flutta till Göteborg.
  Bor i Borås just nu.
  Kan flytta omgående om det behövs
  Söker en liten lägenhet max hyra 7500
  Vi skötsamma
  Djur o rökfria
  Ordnad ekonomi
  Mvh
  Siamak
  0700 88 98 02

 12. Jag är 51 åring man som söker ett 10-30 kvm rum/lägenhet som är helst möblerad och nära offentliga transport ställa i Göteborg kommun

 13. Hej!
  Jag heter Mazen, 46 år gammal. Fastanställd på Metria AB som mätningsingenjör. Min familj är 5 personer, 3 pojkar på 17, 15, 11 år samt min fru som är nära att slutföra sin lantmätareutbildning. Flyttade upp till Göteborg 2017 och har sedan dess stått i bostadskö. Söker ett förstahandskontrakt på en 3-4a med maxhyra 11 000 kr. Inga betalningsanmärkningar, är djur och rökfria. Goda referenser finns. Vi bor nu i andrahand på 42 kvm i Högsbo.

  Ni kan nå mig dygnet runt på 0721417781, 010-121 80 68 och mazen.abou.jahjah@metria.se

  Med vänlig hälsning,
  Mazen Abou Jahjah

 14. Hej,
  Jag heter Mohamed Salih och jobbar som undersköterska i östra Högsbo hemtjänst i flåtas .Jag har Fastanställd på Göteborg stad och har stabil ekonomi, är rökfri och djurfri och söker en 2-3:a i västra Frölunda,Gärna nära flåtas då jag jobbar i östra Högsbo och pendel till jobbet.

  Ni når mig på mohamedsalihjiway@gmail.com
  Hälsningar, Mohamed Salih

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *