Pamero Estates i Göteborg.

Pamero Estates

Det privata fastighetsbolaget Pamero Estates förvaltar cirka 250 lägenheter, varav cirka 200 av dem finns i Göteborg. Pamero Estates har egen bostadskö till sina lediga lägenheter i Göteborg.

Hyreslägenheterna som du kan söka finns bland annat på Djurgårdsgatan och Gamla Varvsgatan i Majorna, Solrosgatan, Munkebäcksgatan och Stobéegatan i Munkebäck, Birkagatan i Kålltorp nära Bö i Örgryte, Nobelgatan i Lunden nära Redbergsplatsen, samt Fredriksdalsgatan och Ormgatan nära Krokslätt på gränsen mellan Göteborg och Mölndal.

Besök deras webbplats, där du kan ställa dig i bostadskö, för att söka deras lediga lägenheter i Göteborg.

Intresseanmälan

 • Webbplats

Områden

 • Majorna
 • Munkebäck
 • Kålltorp
 • Lunden
 • Krokslätt

Adress

Pamero Estates
Gamla Varvsgatan 1
414 59  Göteborg

Telefon

031-310 70 20

E-post

info@pameroestates.se

Webbplats

www.pameroestates.se

16 reaktioner på ”Pamero Estates”

 1. Hejsan!
  Mitt namn är Kosovare Zeneli är 30 år och skriver från Halmstad.
  Jag är mycket intresserad att flytta till Göteborg och vill därför ställa mig i kö för att förhoppningsvis bli er hyresgäst. Vet bara inte hur jag ska gå till väga?

  Tacksam för svar!

  Varma hälsingar från Halmstad.

 2. Hej!
  Jag jobbar och har bra ekonomi med goda referenser och har inga betalningsanmärkeringar. Jag hamnar i akut situation just nu och behöver jag en lägenhet att bo i. Jag blir jätte glad om ni kan hjälpa mig. 

  Med vänliga hälsningar 
  Lina Ahmadi

 3. Hej!
  Jag och min sambo Daniel söker nu nytt boende i Göteborg. Han är fastanställd på Göteborgs Spårvägar och om 1 år är jag färdigutbildad vårdadminsitratör, en yrkesutbildning som med största sannolikhet kommer att leda till jobb med tanke på en stor pensionsvåg.

  För närvarande bor vi i en tvåa på Hisingen och söker nu minst en trea, maxhyra 8000.

  Finns det någon kö vi kan ställa oss i, och hur lång kötid bör vi räkna med?

  Med vänlig hälsning
  Johanna och Daniel

 4. Hej!
  Patrik heter jag 29 år gammal, driver en frisersalong i centrala göteborg. Jag söker nu boende pga separation och känner att läget är ganska akut. Jag skulle vara superglad om jag kunde ställa mig i någon kö eller ifall det finns något ledigt, söker allt ifrån en 1a upp till 2a maxhyra på 8000.

  Tack på förhand
  Patrik

 5. Hejsan!
  Vi är ett litet familj som består av en 22 åring kille o 20 åring tjej o ett barn på 3 månader. Vi ligger i en akut situation, vid behov av ett bostad i Göteborg. Vi bor i Småland men fick jobb och skolan i Göteborg. Om du är intresserad av att hjälpa oss eller höra mer information om oss. Så kan du bara maila.
  Max hyra 7000
  MVh Amanda

 6. Hej!
  Mitt namn är Emma och jag är 22 år. Bor ute på Hisingen, just nu i en 1:a på 22 kvadrat. Trivs inte alls i området och önskar bo närmare mitt arbete. Jobbar som undersköterska på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Har fast inkomst.

  Icke rökare. SkötsamDjurfri. Max hyra 6500 kr.

  Tack på förhand!
  Emma Wittgren
  emmawittgren@gmail.com

 7. Hej
  Jag och min sambo söker en lägenhet i Göteborg då vi kommer att flyttas tillbaka till Göteborg efter 4 års jobb utomlands. Vi har båda heltidsanställa jobb. Inflyttning 01.04.2016

  Vore tacksamm för svar

  Med vänlig hälsning,
  Linda och Fredrik
  lindakarlsson_749@hotmail.com

 8. Hej,
  Vi är ett par som idag bor i bostadsrätt för Riksbyggen i Göteborg.
  Vår lägenhet är dock för liten för oss och vi söker att hyra en 2:a eller 3:a i östra Göteborg.

  Vår ekonomi är två fasta heltidsinkomster varje månad. Hittar vi en lämplig hyresrätt kommer vi till en början att hyra ut vår nuvarande 1:a i andra hand. Har ni möjligtvis vad vi söker?

  Med vänliga hälsningar
  Anna Rosén
  anna.rosen.e@hotmail.com

 9. Hejsan,
  Jag är en snart utbildad pilot på 25 år och söker tillsammans med min sambo som snart är utbildad förskollärare en tvårumslägenhet. Vi kommer från Umeå men har tack vare studier bott i Göteborg i fyra år. Eftersom vi snart måste lämna vår studentlägenhet måste vi hitta något eget. Vi är skötsamma, inga betalningsanmärkningar, djur- och rökfria. Jag studerar på distans och jobbar heltid medan min sambo studerar här i Göteborg och jobbar deltid utöver CSN.

  Hoppas på att höra från er,
  Oskar Anton
  073-0626787
  oskaranton1@hotmail.com

 10. Hej,
  Hanna heter jag och söker en 3:a eller 4:an i Göteborg med maxhyra 10 000 kr.
  Jag är fastanställd på Sandarna Transporter och jag har bra ekonomi med goda referenser. Jag är skötsam och rökfri, inga husdjur och inga betalningsanmärkningar. Jag skulle vara glad om jag kunde ställa mig i någon kö, utfall det finns någon ledigt lägenhet hos er.

  Vänliga hälsningar, Hanna
  0767-10 90 06
  avin.saidi@gmail.com

 11. Hi,
  I’ll be moving to Gothenburg in February, 2017 due to change of employment. I’m currently employed at Ericsson AB Linköping, and I will start working at Volvo in February, 2017. I’m in an urgent need for a rental apartment since I’ll be moving from Linköping to Gothenburg.

  My personal information
  Employer: Sigma, Volvo
  Employment type: Permanent (good monthly salary)
  Marital Status: Married
  Kids: No
  Smoke: No
  Pets: No

  Kindly let me know if there are any places available for rent. I’m mainly interested in a three room apartment in a good neighborhood. I’m willing to pay up to 8500 SEK/month in rent.

  References can be provided on request from my current landlord and employer!

  Regards,
  Ismail Liaqat
  ismail.liaqat.ali@gmail.com

 12. Hej!
  Jag är en lugn och skötsam tjej på 25 år som är på jakt efter en bostad. Jag är intresserad av att hyra en bostad i Göteborg. Idag bor jag i Trollhättan i en bostadsrätt och pendlar till jobbet varje dag. Jag jobbar på en bank i Göteborgs kommun och har inga betalningsanmärkningar. Jag har fast anställning och god ekonomi.

  Jag önskar hyra en 2a eller 3a.
  Jag berättar gärna mer om mig själv och referenser kan fås om så önskas.

  Jag hoppas att jag får höra från er!

  Med vänlig hälsning
  Ajla Murguz
  ajla_murguz@hotmail.se

 13. Hej.
  Vi är två personer som söker lägenhet. Jag heter Jovan och min partner heter Marko. Vi har bra inkomst. Jag är sjuksköterska och Marko är kock på restaurang. Vi är ickerökare, inga djur. Vi pendlar till arbetet mellan Borås och Göteborg. Sedan 2010 bor vi i hyresrättslägenhet i Borås.

  Mvh Jovan Vuckovic
  joki2460@gmail.com

 14. Hej! Söker ett boende akut allt från rum till ett tillfälligt boende. Hyr helst ett längre kontrakt om det finns möjlighet till det. Jag är en skötsam tjej med inkomst. Hör gärna av er till mig om ni har något att erbjuda!

  Med vänliga hälsningar Simran

  Tel 0729157779

 15. Jag heter Max och är väldigt intresserad att bli hyresgäst inom er förening. Jag är 26 år med fast anställning på företaget HiQ som testutvecklare. Efter 5 års studerande på Chalmers utan fast bostad så längtar jag efter att ha något eget.
  Jag beskrivs som lugn och ansvarfull. Jag har inga husdjur och jag röker inte. På min fritid gillar jag att motionera, läsa eller sitta framför datorn. Jag har en god ekonomi utan några betalningsanmärkningar. Jag har inga problem att följa hyresvärdens regler, något som flera av mina referenser kan intyga om. Jag söker lägenhet med 1 eller 2 rum i eller runtomkring Göteborg. Tveka inte att kontakta mig för mer information.
  Med vänliga hälsningar
  Maksims Smirnovs
  maximsmirnovswe@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *