Sahlin Fastigheter i Göteborg.

Sahlin Fastigheter AB

Sahlin Fastigheter är en privat hyresvärd i Göteborg, som du kan söka lägenhet hos direkt, då de har egen bostadskö till sina hyreslägenheter.

Sahlin Fastigheter startade på 1960-talet och har inriktat sig på att långsiktgt äga och förvalta hyresfastigheter. De har bland annat lägenheter på Södra vägen, i den centrala stadsdelen Lorensberg, som ligger ett stenkast från Korsvägen i Göteborg.

Intresseanmälan

 • E-post

Områden

 • Lorensberg

Adress

Sahlin Fastigheter AB
Södra Vägen 53
412 54  Göteborg

Telefon

031-81 53 70

E-post

info@sahlinfastigheter.se

Webbplats

www.sahlinfastigheter.se

29 reaktioner på ”Sahlin Fastigheter AB”

 1. Hej!
  Jag heter May och jag är en pigg 66årig kvinna från Hagfors i Värmland.Nu har jag tröttnat på småbygdslivet och sålt mitt radhus i Hagfors för att jag vill flytta till Göteborg.
  Jag har en hög pension på ca.500 000/år.
  Naturligtvis är jag en skötsam tjej utan husdjur.
  Jag nås bäst på telefon:0703496271 eftersom mailadressen går till min son,Niclas.
  Tackar på förhand och hoppas på tur!
  Mvh.May Kullgren

 2. Hej!
  Sanna Hagman heter jag. Är en 25 årig tjej från Kalmar. Just nu bor jag i Stockholm och arbetare som förskollärare. Den 3 augusti börjar jag mitt nya jobb på en förskola i Göteborg och behöver nu en bostad. jag är en skötsam tjej utan betalningsanmärkningar och skuld. Har heller inga husdjur.

  Mvh Sanna

 3. Hej,
  Jag är en kvinna på 49 år. För cirka 4 år sedan flyttade jag till Marks kommun. Nu söker jag lägenhet i Göteborg igen. Jag längtar hem söker en 3-rumslägenhet. Jag arbetar som undersköterska och har en son på 9 år.

  Tack
  Marianne

 4. Hejsan!
  Mitt namn är Josefine Svärd och jag letar lägenhet tillsammans med min pojkvän Joel Rizk. Just nu bor vi tillsammans i en lägenhet men då vi hyr i andrahand och kontraktet går ut sista augusti börjar vi känna av stressen..

  Jag arbetar heltid på en salong vid Vasaplatsen, jobbar även extra på helger som servitris. Joel jobbar heltid som truckförare på en underleverantör för Volvo. Vi har inga anmärkningar och är över rök/djur fria.

  Hör gärna av er!

  Med vänlig hälsning,
  Josefine

 5. Hej
  Mitt namn är Yaser, jag kommer från Syrien och är 26 år. Jag är inte gift, har permanent uppehållstillstånd och arbetar på företaget IAC Group AB med en årsinkomst på 230 688 kr. Jag kan ge er mer information eller kontakta Mohsen Haidalian som är min handläggare på Arbetsförmedlingen (010-487 46 43) för referens.

  Jag behöver få en lägenhet för att få en tillsvidareanställning. Snälla hjälp mig!

  en hävdar alla människors lika
  värde och rättigheter samt ger
  alla möjligheter att växa
  och tack så mycket :))

  Ha det så bra så länge!
  Mvh – Yaser

 6. Hej!
  Jag heter Magnus och, tillsammans med min sambo Nicole, söker vi nu en lägenhet i Göteborg. Den 1:a september kommer Nicole att börja arbeta på Försäkringskassan i Göteborg, därav behovet att flytta, och hennes årsinkomst blir 288000. Jag, en brevbärare med en årsinkomst på 262800, kommer att kunna bli föflyttad från mitt nuvarande postkontor i Tibro till ett kontor i Göteborg. Vi söker en 2:a eller en 3:a, gärna med balkong, på minst 50 m2 och med en hyra på max 8000.

  Hoppas på tur! Med vänliga hälsningar
  Magnus Lilja

 7. Hejhej!
  Jag är en ordentlig och skötsam 25 årig tjej som har bott och jobbat i Oslo de senaste åren, inom resturang branschen. Jag flyttar till Göteborg efter sommaren för jobb/utbildning och söker nu en trevlig bostad. 1:a – 2:a med Max hyra på 6000. Jag har goda referenser från både Sverige och Norge. Rök och djurfri.

  Hoppas glatt på tur!
  Mvh Sofie

 8. Hej där!
  Mitt namn är Mattias Nyman och och är en 22-årig ingenjörs-student som pluggar på Chalmers.
  Jag flyttade till Göteborg för 2 år sedan när jag började plugga, och har sen dess
  bott på 18 kvadrat med delat kök. Det har varit en väldigt intressant upplevelse, speciellt
  eftersom att jag i stor utsträckning har delat kök med temporära utbytesstudenter.
  Jag kommer verkligen sakna att köket luktar så kraftigt av curry/vitlök/oidentifierbart att
  tapeterna krullar sig i korridoren och det faktum att utbytesstudenter verkar sakna förmågan att
  använda en disktrasa. Men då jag senaste månaderna har fått en inneboende i form av min norska
  skolkamrat Thorbjørn Bonvik (på 18 m^2) – så börjar det verkligen bli dags att hitta något bättre boende.

  Det har varit väldigt trevligt att bo med Thorbjørn. Han, lixom jag, är rolig, renlig och rökfri!
  Men när jag lärde känna honom lite bättre och jag fick reda på att hans far gått på MIT och hans
  mor på Harvard (och båda jobbar i Norge), så dök frågan upp: har vi inte råd med bättre?
  Så med mitt vinnande leende och Thorbjørns Norska oljepengar i ryggen vill jag ställa frågan:
  Finns det någon lägenhet där ute för oss?

  Som ni förstår så är vi verkligen inte kinkiga med varken grannar, område eller skick på lägenheten.
  Det enda vi önskar är en trea (eller större) med relativt närhet till skolan (Chalmers), och hyggliga
  möjligheter till att åka kollektivt. Bara tanken på att få gå in i ett kök som inte ser ut som ett
  soppkök vid en flyktinganläggning låter som en dröm i detta läge!

  Vi letar efter något som vi kan hyra i minst ett år, men gärna längre. Vill helst flytta in i augusti, men
  både tidigare och senare fungerar med om det är avgörande!

  För detta ändamål finns jag tillgänglig dygnet runt på 0735977107 eller på mail: matnym93@gmail.com

 9. Hej!
  Jag heter Victoria och är 26 år gammal. Jag lever ihop med min sambo Alexander (27 år) och min dotter (5 år) på Sten Sturegatan i en 3:a. Vi letar efter större boende och framförallt en ny lägenhet då vi bor på ett korttidskontrakt för att det skall ske ett stambyte i vårt lägenhetshus. Vi trivs väldigt bra i Lorentzberg och har inte något planer på att byta område men behöver byta längenhet där vi kan växa som familj och känna att vi kan stanna kvar. Vänligen kontakta oss om det känns intressant!

  Vänliga hälsningar / Victoria Molin
  Tel: 0768675711
  Mail: v.birtles@gmail.com

 10. Jag bor och arbetar i Göteborg. Jag bor för närvarande i bostadrätt i men vill på sikt bo i hyresrätt. Jag arbetar sedan 20 år inom Göteborgs stad och har en månadslön på 40 000:-. Jag är intresserad av en bostad på cirka 70-75 kvm och en maxhyra på 10 500:-; 2-3-rumslägenhet i centrum. Jag kan eventuellt tänka mig att betala en högre hyra.

  Med vänlig hälsning
  Åke Ström

 11. Hej!
  Skriver för att anmäla intresse ifall ni möjligen har någon ledig lägenhet i Göteborg. Jag är en beteendevetare med fast anställning inom psykiatrin vid Göteborgs stad som efter separation är inneboende. Jag är lugn och skötsam, djur- och rökfri, har ordnad ekonomi utan betalningsanmärkningar med goda vitsord från tidigare hyresvärdar. Jag jobbar mycket, ofta dygnspass med jour och ibland är jag iväg och spelar akustisk musik. I nuläget har jag inte så mycket möbler och skulle klara mig med en riktigt liten lägenhet, gärna så centralt som möjligt men jag är givetvis öppen för förslag. Jag är flyttbar med kort varsel om så skulle vara aktuellt.

  Mvh
  Björn

 12. Hej!
  Mitt namn är Jenny och jag är 24 år. Har bott i Göteborg 4 år. Jag har precis gått Isär med mitt ex och söker därför ett boende från och med 1 oktober. Jag är en ordentlig, glad, skötsam tjej och rökfri som jobbar på ICA maxi. Jag har inga betalningsanmärkningar och skulder. Jag söker en bra bostad 1a-2a med max hyra på 5500.

  Med vänliga hälsningar Jenny
  Tel: 072-2140661
  Mail: Jennyayala91@hotmail.com

 13. Hej jag är en 57 årig kvinna från Tjörn som söker en 2 rums lägenhet i Centrala Göteborg. Har inga bet anmärkningar, rök fri och inga husdjur. Börjat en ny anställning som tandsköterska på Kungsportsavenyn . Kan flytta in när som helst.
  Med vänlig hälsning
  Anette Henriksson
  0730375220

 14. Hej!
  Jag är en lugn, skötsam 28-årig kille, rök och husdjursfri, utan betalningsanmärkningar, med fast anställning som IT-konsult som söker boende i Göteborg. Just nu bor jag i Stockholm men vill flytta till Göteborg då mitt arbete har sitt huvudkontor där och gärna vill att jag flyttar till Göteborg. Jag är ursprungligen från Riga, flyttade till Stockholm i maj 2014. Trivs jättebra i Sverige och framför allt i Göteborg där jag har många kompisar och arbetskamrater. Mitt huvudspråk är engelska förutom lettiskan och lite svenska.

 15. Mitt namn är Emelie och är utbildad florist. Jag jobbar heltid på Violas blomsterbutik i Göteborg. Jag kommer ifrån Hönö men har bott en period i Majorna.
  Söker en enklare lägenhet och är öppen för förslag. Oberoende av lokalisering.

  Mvh Emelie
  emelie.jonasdotter@gmail.com

 16. Hej!
  Är en skötsam kille på 23 år som ska börja studera på Göteborgs Universitet till vinter. Har varvat jobb med studier sedan min studentexamen 2011 och sökt lägenhet på boplats sedan dess, dock utan framgång. Behöver en 1:a – 3:a med en hyra på max 8000kr/mnd som har tillgång till tvättstuga och cykelförråd, men är öppen för förslag. Har inga betalningsanmärkningar, och har aldrig varit sen med en räkning. Kan tänka mig att betala en summa för snabb tillgång till lägenhet.

  Mvh
  Simon Enander
  simon.enander@hotmail.com

 17. Hej.
  Mitt namn är Michaela och jag söker efter en lägenhet här i Göteborg. Jag söker efter 1a eller 2a som hyran är max på 4500:-. Jag har katter och jag är allergisk mot rök. Så jag önskar en lägenhet som ingen har rökt i. Jag har fast arbete med heltidstjänst.

  Jag är en skötsam tjej på 25 år. Jag har ingen bostad och jag bor hos kompisar för att kunna bo någonstans. Jag har varit utan bostad sedan 2 år och 6 månader. Jag har sökt olika bostäder men ingen napp. Min adress är på min mammas adress för jag måste vara skriven nånstans för att ha mitt jobb. Mina katter bor hos min mamma till jag får en lägenhet. Kontakta mig gärna.

  Mvh Michaela Schaaf
  miki.schaaf@gmail.com

 18. Hej,
  Mitt namn är Ibadete. Jag bor för tillfället i en tvåa med min sambo och min dotter på två år. Vi är behov av en 3:a, eftersom vi väntar ett till barn. Min sambo har fast arbete så vi har en fast ekonomi båda två. Vi har sökt överallt efter bostad, men kommer ingenstans. HJÄLP ??

  Ibadete
  0762060354
  iba.berisha@hotmail.com

 19. Hej,
  Jag jobbar som IT konsult i centrala Göteborg. Har gått från min fd. pojkvän och behöver därför ett eget boende. Kommer tidigare från Uppsala. Är född -90, djur- och rökfri. Jag är öppen för förslag över det som ni har att erbjuda.

  Mvh.
  Marina Malaty
  marina.malaty@advectas.se

 20. Mitt namn är Anthony Harvey och jag söker en etta eller en tvåa att hyra. Gärna i bostadsområdena runt Marklandsgatan, då jag arbetar i Billdal.

  Jag är väldigt lugn och skötsam av mig. En trevlig och skötsam kille på 28 år som har hyrt ett rum i andra hand hos en familj i Änggården de senaste 5 åren men behöver hitta ett nytt boende under våren. Längtar efter att få hyra en egen lägenhet!
  Jag har en fast anställning som lagerarbetare och på fritiden gillar jag bl.a. att teckna och kolla på film.
  Har goda referenser, inga betalningsanmärkningar och är rök/drog fri.

  Hoppas vi hörs!

  Med vänlig hälsning
  Anthony Harvey
  anthonyharvey88@live.com

 21. Hallå!
  Oscar Johansson heter jag och är en 27 årig kille som pga separation behöver en 1,5-2a ganska så omgående. Jag är fastanställd och arbetar ca 260h/mån och dessutom tränar jag basket & friidrottar så mitt liv rullar på full rulle konstant. Jag har goda referenser, inga betalningsanmärkningar och är drog & rökfri.
  Hoppas på svar!

  Kan nås på mobil nummer: 0736131840

  Vänliga hälsningar,
  Oscar Johansson

 22. Hej!
  Jag är en lugn och skötsam tjej på 30 år som är på jakt efter en bostad. Jag är intresserad av att hyra en bostad i Göteborg. Idag bor jag med en syster som är nygift och som väntar barn. Jag jobbar som sjuksköterska och har inga betalningsanmärkningar. Jag har fast anställning och god ekonomi.

  Jag önskar hyra en 2a eller 3a.
  Jag berättar gärna mer om mig själv och referenser kan fås om så önskas.

  Jag hoppas att jag får höra från er!

  Mvh
  Ilhan Ali
  Ilhan.ali@vgregion.se

 23. Hej,

  Är en tjej från Lerum med två döttrar som vill flytta till centrala Göteborg söker en 4 eller större trea, vet ej om detta sätt fungerar.

  Mvh
  Pia Bäregård

 24. Hej
  jag heter Yasmeen jobbar som läkare på Partille närhälsan. min man är läkare och jobbar i Fristad vårdcentral. vi vill flytta till göteborg snart och leter efter en lägenhet. vi har en dotter som är två år. icke rökare, ej djur. lugna och skötsamma. vi vill fyran eller femman . helst första våning. hör av er om ni har vår lägenhet.
  med vänliga hälsningar
  Yasmeen

 25. Hej!
  Projektledarstudent från Stockholm som tar examen i maj 2019. Bor idag i Göteborg och genomför en LIA-period på ett företag.

  Arbetar i butik som parfymförsäljare vid sidan av studierna 28h per vecka. Jag är driven, målinriktad och ansvarstagande. Ung, utan barn, rökfri, djurfri och stabil ekonomi.

  Jag söker boende då jag för tillfället är inneboende. Jag vill ha mer lugn och ro i vardagen.

  Öppen för alla förslag ni kan ge.

  Ser fram emot att få höra från er!

  Natasha Babic
  natashababic95@gmail.com

 26. Hej !
  Jag är en man på 53 år bor just nu i andra hand i Kortedala söker ett första hands kontrakt, jag bor själv har inga husdjur och är rökfri. Väldigt ordningsam av mig och lite pedant, Har fast jobb som elevassistent på Angereds gymnasiet, söker en tvåa hoppas på lite tur i bostads sökandet kan även ordna borgensman och har referenser sen tidigare boenden

  Mvh Joakim Karlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *