Vättersnäs Förvaltnings AB

Vättersnäs Förvaltnings AB tar INTE längre emot ansökningar. Vänligen kontakta www.boplats.se för att söka lägenhet hos Vätternäs.

Vättersnäs Förvaltnings AB är en privat hyresvärd i Göteborg som har lägenheter för uthyrning i flertalet centrala stadsdelar av Göteborg.

Till exempel har de hyreslägenheter på Friggagatan vid Stampen, Pusterviksgatan vid Järntorget, Berzeliigatan och Wadmansgatan vid Heden, Eklandgatan i Johanneberg och på Jaegerdorffsplatsen i Majorna.

Du söker Vättersnäs lediga hyreslägenheter i Göteborg genom att skicka ett e-post till dem. Se deras webbplats för instruktioner – vilken e-postadress om gäller och vilken information de önskar från dig som lägenhetssökande.

Vättersnäs bostadsfastigheter är centralt belägna i Göteborg. De säger att de löpande vill förbättrar standarden i såväl lägenheter som i gemensamma utrymmen, då deras målsättning är att växa i lugn takt, i syfte att bibehålla en god och nära relation mellan sig som hyresvärd och dig som hyresgäst.

Intresseanmälan

 • E-post

Områden

 • Heden
 • Johanneberg
 • Järntorget
 • Linné
 • Majorna
 • Stampen

Adress

Vättersnäs Förvaltnings AB
Pusterviksgatan 15
403 17  Göteborg

Telefon

031-778 12 70

E-post

info@vattersnas.se

Webbplats

www.vattersnas.se

11 reaktioner på ”Vättersnäs Förvaltnings AB”

 1. Hej
  Vi är ett par med bra inkomst. Vi är ingenjörer och har ett barn som är två år. Söker lägenhet och vill gärna veta vilka steg vi behöver göra för att få stå i kö och få visning.

  Mvh

  1. Hej,
   jag är ensamstående mamma med 3 söta barn. Vi söker en lägenhet eller radhus/parhus med 3-4 sovrum.
   Jag arbetar heltid som kvalitetsutvecklare specialpedagog.
   Jag vill gärna veta vad jag kan göra för att hitta bästa för min familj!

   Tack på förhand
   Zsofia

 2. Hej!
  Mitt namn är Umit Aydin. Jag är 26 år gammal. Jag kommer ursprungligen från Göteborg och har de senaste sju åren bott i Stockholm, där jag jobbar som frisör. Jag har nu fått ett jobb i Göteborg och söker därför en lägenhet akut. Jag har en stabil ekonomi samt är djur- och rökfri. Jag har inga betalningsanmärkningar och har goda referenser. Jag bor helst i centrala Göteborg, då jag alltid har trivts bra i det området, samt att närhet till jobb lockar. Jag söker framför allt en etta, storlek ej av betydelse. Jag kan flytta in så snart som möjligt.

  Vänligen kontakta mig på:
  Mobil: 0709991148
  Mail: perfectionumitaydin@gmail.com

  Med vänlig hälsning,
  Umit Aydin

 3. Hej!
  Mitt namn är Louise. Jag är 21 år gammal och för närvarande hemma hos mina föräldrar i västra Göteborg i Billdal.
  Jag jobbar heltid på en lunchrestaurang som heter Deli and Coffee. Där jag har ett ansvar för både personal, beställningar, försäljning och att allt sköts enligt ägarens direktiv.

  Jag söker nu en lägenhet och vill anmäla mitt intresse hos er. Mitt önskemål är antingen en 1:a eller en 2:a.

  Jag är skötsam, rökfri samt har inga djur.

  Nås på min mobiltelefon dygnet runt.

  Mvh Louise Tennevall
  0705-914156
  louisetennevall@hotmail.com

 4. Hej,

  Mitt namn är Oskar Lilja, 23 år. Jag är en social och utåtriktad ung man född och uppväxt i Skåne, Helsingborg. Jag tog nyligen min bachelor-examen i Speldesign och Grafik på Uppsala Universitet, Campus Gotland. Jag har bott som student på Gotland sedan hösten 2012 och söker nu lägenhet i Göteborg, Hisingen då jag fått jobb på Lindholmen. Referenser Finns.

  Jag är intresserad av en 1a eller 2a. Maxhyra 7000. Inflytt tidigast 1 april.

  Förutom att jag är rökfri/djurfri är jag en skötsam, ansvarsfull och problemfri person. När jag inte arbetar ägnar jag mestadels av min tid åt datorn, hälsar även gärna på vänner och familj i Skåne och Stockholm. Jag är lite av en perfektionist och håller stor ordning och reda på mina saker.
  Tycker du jag har vad som krävs så tveka inte att höra av dig.

  Med vänlig hälsning,
  Oskar Lilja
  oskar@lilja.net

 5. Hello,
  My name is Nelson. I currently live in Borås and have been working in Göteborg since 2008. I drive every day to and from work, and now need to move here due to my work schedule. I am looking for an apartment with one or two bedrooms with at least 60 sqm. I have a substantial income and no betalningsanmärkning. I would appreciate any contact regarding availability of apartments.

  I can be reached at nelson@nelsonneville.com

  Mvh,
  N.L. Nelson Neville

 6. Hje!
  Jag är gift och jag har en treårig tjej som letar efter en första kontrakts lägenhet och vi har inkomst jag jobbar och min fru studerar två eller tre rum
  mvh
  Zaher

 7. Hej
  Mitt namn är jamzhid Hosseini
  Bor i vimmerby kommun men vill flytta till Göteborg. Jag jobbar som undersköterska här i vimmerby kommun men min mamma som är pensioner. Ingen betalningar anmärkningar har vi.
  Vill söka lägenhet i Göteborg om ni kan hjälpa mig med det

 8. Hej!

  Önskar hyreslägenhet minst 3 rum o kök i Majorna. Maxhyra 10.000kr/mån. Skötsam.
  God ekonomi. Har 2 döttrar. Rökfri. Inga djur.

  Mvh Ulrika

 9. Hej mitt namn är Mercedes ,23år.jag är en jordnära stabil tjej från Norrbotten. Jag jobbar heltid på sjukhuset i Luleå och kommer fortsätta att jobba på sjukhus även i Göteborg.

  Jag söker en 1 eller 2 max hyra 7500. Ensamstående djur och rökfri utan anmärkningar. Jag söker först och främst lgh i centrala stan för att kunna färdas säkert till jobbet. Jag har goda referenser från hyresvärdar. Vid frågor tveka inte att höra av dig.

  Hoppas att vi hörs snart
  Mvh Mercedes
  svenssonmercedes@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *