ByggVesta

ByggVesta är en ny privat fastighetsägare i Göteborg. De har inte köpt och förvärvat några hyreshus från andra bostadsbolag. ByggVesta har istället byggt sina egna hyresfastigheter i Göteborg. Därmed har de enbart nyproducerade hyreslägenheter.

Du söker ByggVestas lediga hyreslägenheter genom att besöka deras webbplats. Där kan du ställa dig i deras egna bostadskö, samt söka lediga lägenheter i deras hyreshus.

Till exempel har ByggVesta bostadslägenheter på Lindholmsallén på Hisingen, samt på Dr Allards gata på södra Guldheden.

Intresseanmälan

 • Webbplats

Områden

 • Guldheden
 • Lindholmen

Adress

ByggVesta Göteborg
Lindholmsallén 49
417 53  Göteborg

Telefon

031-757 05 55

E-post

info@byggvesta.se

Webbplats

www.byggvesta.se

17 reaktioner på ”ByggVesta”

 1. Hej!
  Jag heter Asif Mohammed Raheem, jag är en ensamstående man i akut behov av ny bostad. För tillfället bor jag inneboende hos en vän i Lindängen, Malmö, vilket jag inte kan göra så länge till. Jag är aktivt arbetssökande och är berättigad ekonomiskt bistånd från Stadsområdesförvaltning Söder. Jag har hyresintyg från Socialtjänsten som försäkrar att de står för min hyreskostnad upp till 4 840 kronor per månad. Hoppas att ni har möjlighet att hjälpa mig. Vänliga hälsningar,
  Muhammed Asif

 2. Hej,
  Mitt namn är Qusai Alrahed. Jag är väldigt intresserad av lägenhet.
  Jag läser på Folkuniversitet och just nu bor hos min kusin. Hans familj kommer till lägenheten till slutet av oktober. Därför vill jag ha en egen bostad för att kunna koncentrera mig på mina studier
  Tack för snabbt svar. Max hyra 4 500 kr.

 3. Hej!
  Jag heter LAITH och studerar på gymnasiet. Jag får CSN och jag har regelbunden månadsinkomst. Jag röker inte och jag har inga husdjur.
  Jag söker efter en lägenhet i Göteborg, så att jag kan fortsätta min utbildning, eftersom jag slösar mycket tid med att söka lägenhet.
  Maxhyra 6000 kr, 1-3 rumslägenhet.

  Mvh LAITH
  Tele: 0708110550
  Mail: hamoodysyr@hotmail.com

 4. Hej,
  Jag heter Mohammad. Jag är 34 år. Jag kommer från Kurdistan och bott i Sverige sedan två år. Jag både läser språk och jobbar. Mitt jobb ligger i Högsbo. Jag är gift, min fru heter Thuraya och är mammaledig nu. Vi har nyligen fått barn. Vi har tre barn. Två flickor som heter Avista som är 6 år och Geshbiyn som är två veckor samt en pojke som är 7 år och heter Nayef. Nayef och Avista går i Askims skolan.
  Vi är inneboende hos en vän. Lägenheten är liten, endast två rum och kök. Det är trångt och min familj har det svårt.

  Snälla snälla snälla. Jag behöver hjälp. Jag ser fram emot ett positivt svar från er.

  Mvh
  Mohammad
  072-922 74 27
  mmhd-jin@hotmail.com

 5. Hej!
  Jag heter Rezi och jag bor tillsammans med 5 andra personer i en liten lägenhet. Jag har två flickor och jag bor fortfarande med min man som jag vill skilja mig från. Jag söker en 2:a eller 3:a så fort som möjligt, med en maxhyra på 6 500:-.

  Jag är 44 år, har tillsvidareanställning, inga betalningsanmärkningar, är rökfri, inga husdjur och är skötsam.

  Mvh,
  Rezarta Ferrounai
  0762966874
  rezip.ere@hotmail.com

 6. Hej!
  Tjugoåring, fast anställd kock med fast lön och inga betalningsanmärkningar. Letar en 3:a tillsammans med en kompis. Jag är rök och djurfri. Kompis är djurfri. Maxhyra på 12 000. Delar gladeligen med mig med mer info.

  Carl Schärberg
  Tfn: 0704028622
  Epost: 0704.028622@hotmail.se

  Jag jobbar olika tider. Svarar jag inte återkommer jag så snabbt som möjligt.

 7. Hej!
  Jag heter Viktorija och är 20 år gammal. Jag är en trevlig, glad, ansvarsfull och tjej som för tillfället bor i en liten by nära Borås. Som utbildat frisörska nu i snart 2 år känner jag att det är dags för mig att flytta till en större stad för att utvecklas mer genom frisöryrket och starta ett nytt liv!
  Det jag söker är en 2:a i förstahand. Jag har fast inkomst då jag jobbar heltid som frisörska. Jag har inga betalningsanmärkningar.

  Tack! Mvh Viktorija
  Vikaa_sem_95@hotmail.com

 8. Hej!
  Behöver du pålitliga hyresgäster? Här har du oss!

  Jean (27 år) jobbar som säljare och Zara (24 år) jobbar som servitris. Vi röker inte och har inga husdjur.

  Vi bor just nu 30kvm och skulle därför tycka att det vore fantastiskt att få bo lite större. Det vi söker är en 2:a eller en 3:a i förstahand.
  Referenser från tidigare hyresvärdar finns och vi har har inga betalningsanmärkningar.
  Förutom att jobba så tycker vi om att träna och ta hand om varandra.

  Ni kan nå oss på:
  073-707 96 39 Zara
  073-646 49 33 Jean

  Med vänliga hälsningar
  Zara och Jean
  zaralindau1379@gmail.com

 9. Hej!
  Jag heter Rebecca och är en ansvarsfull och skötsam 27 åring som söker en hyresrätt tillsammans med min sambo och vår nyfödde son. Jag har fast arbete sedan 5 år tillbaka och har inga betalningsanmärkningar. Vi är båda rökfria och festar aldrig. Söker en 3a eller 4a i ett lugnt område i Göteborg. Maxhyra 7500 kr.

  Mvh Rebecca Haglund
  rebecca.haglund@gmail.com

 10. Hej,
  Singel kvinna på 33 år som nu bor i Majorna i 2:a hand. Trivs superbra! Arbetar centralt som gymnasielärare Schillerska i Vasastan. Fast inkomst och mycket skötsam. Söker 1-2:or i hela Göteborg.

  Kontakta mig gärna via 070-400 58 24 eller danni.sandic@hotmail.com
  Tack på förhand!

  Danijela Sandic
  070-400 58 24
  danni.sandic@hotmail.com

 11. Hej,
  Vi är ett par som söker en 2-3 i Göteborg. Helst Lindholmen, Lundby. Vi bor lite för stort nu när barnen har sitt eget. Vi säljer vårt nuvarande boende och söker därför en lägenhet. I vår uppväxtmiljö.

  Vibeke Nilsson
  vibeke.nilsson2@gmail.com

 12. Hej,
  Pga skilsmässa söker jag och mina två tjejer (8+12 år) omgående lägenhet. Helst i området Kyrkbyn, dvs från Eketrägatan och ner till Eriksberg och Sannegården. Detta för att de går i skola här, samt fritidsaktiviteter och vi inte har någon bil. Vi trivs jättebra i området och jag vill helst inte att barnen byter skola.

  Önskar i första hand en trea, men även en tvåa eller eventuellt en fyra ör intressant. Max runt 9.000 kr, men kan diskuteras.
  Första eller andra hand spelar ingen roll, bara det blir så snart som möjligt! Ingen av oss mår särskilt bra med situationen som den är idag.

  Jag har fast inkomst, inga betalningsanmärkningar. Röker inte. Vi har en liten, skötsam hund som önskar få bo med oss.

  Hälsningar,
  Yvonne Söderberg
  soderbergskan@gmail.com

 13. Hej! Mitt namn är Adela Gordon! Jag är en 19-årig tjej som arbetar som it-konsult på Telia i Ullevi norra.

  Jag är lugn, skötsam, rökfri och djurfri. Jag arbetar heltid och har inga betalningsanmärkningar eller liknande.

  Referenser finns på tidigare boende och mitt arbete om det skulle behövas.

  Jag är jätte intresserad av att hyra lägenheten och hoppas på att få ett svar från er.

  Mitt nummer är 0764214557.

  Mvh!

 14. Hey ,
  Mame Yassin Colley Lundberg heter ,fyller 30år i 18 Aug ,jag bor som inneboenda hos en väninna men nu vill jag min egen privata personlig liv att bo själv , jag söker en trean eller fyra , omkring gamlastad torg ,Härlanda , Kville torg eller i centrum max runt 6.000 – 7.500 kr.

  jag mår särskilt bra , min kusin från Italien vill gärna bo med mig här i Sverige , han är chef i en business affär i Italien.
  jag arbetar heltid i Sahlgrenska sjukhuset .

  hälsningar ,
  Mam Yassin C. Lundberg
  fatimazahra4418@gmail.com

 15. Hej!

  Jag heter Maria och är 29 år gammal. Är gift och har två söner. Jag har fast anställning som utbildad förskoleoedagog och min man driver eget företag sedan många år tillbaka. Vi är en lugn och skötsam familj som är djur-och rökfria med ordnad ekonomi. Vi har ett förstahandskontrakt sedan några år tillbaka men vill byta område. Inga problem att betala en extra slant.

  Kontakt: 0735702048

  Mvh// Maria

 16. Hej!
  Vi är en lugn och skötsam familj på två vuxna och 3 barn. Vi har just nu en villa ca 10 mil norr om Göteborg, men jag jobbar i centrala Göteborg som redovisningskonsult och min man jobbar som snickare.

  Vi söker en lägenhet i ett område som passar barnfamiljer och minst 4 rok. Vi har såklart inga betalningsanmärkningar, ingen av oss är rökare och vi har fast inkomst med god ekonomi. Tillträde kan ske när än ni önskar.

  Varma hälsningar
  Marielle Nanderöd
  mariellenanderod@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *