Örgryte Bostads AB

Hos Örgryte Bostads AB kan du söka lägenhet i Göteborg om du vill bo vid Prästgårdsängen i Örgryte.

Örgryte Bostads AB är en privat fastighetsägare i Göteborg som har ett antal hyresfastigheter vid just Prästgårdsängen i östra Göteborg.

Bostadsområdet Prästgårdsängen ligger i stadsdelen Örgryte, och är beläget utmed Danska vägen, mellan S:t Sigfrids plan och Redbergsplatsen.

Örgryte Bostads AB lägger ut sina lediga lägenheter på sin webbplats, där du kan söka dem. Om du vill ställa dig i deras bostadskö gör du det genom att besöka deras kontor, där du presenterar dig och fyller i intresseanmälan.

Örgryte Bostads AB publicerar sina eventuellt lediga lägenheter via www.homeq.se

Intresseanmälan

Områden

 • Örgryte

Adress

Örgryte Bostads AB
Prästgårdsängen 6
412 71  Göteborg

Telefon

031-40 12 40

E-post

info@oba.se

Webbplats

www.oba.se

31 reaktioner på ”Örgryte Bostads AB”

 1. Hej
  Jag och min fru har separerat behöver en bostad omgående på grund av att jag har min dotter som är 11år varannan vecka!
  Jag har en stabil inkomst arbetar som resande säljare för samma företag i 15 år inga betalningsanmärkningar!
  Hör gärna av er till mig på min mobiltelefon 0707-286444.

  Med vänlig hälsning
  Joackim Dyhre

 2. Hej,
  Jag skulle behöva en lägenhet omgående, minst 1 rum eller minst 50 m².
  Jag har en fasttjänst, tjänar rätt bra! Inga betalningsanmärkningar eller sånt.
  Hör gärna av er till mig.
  Tele.nr: 0700597491

 3. Hej Joackim, Emir och övriga!
  Ett tips från oss på Hyresratt.nu är att ni följer vad respektive hyresvärd önskar att ni gör. Då ökar era chanser att söka lägenhet i Göteborg.

  I fallet med Örgryte Bostads AB önskar de personligt besök. Tipset från oss på Hyresratt.nu är alltså att ni följer deras önskan – att i det här fallet besöka dem.

  Med vänlig hälsning,
  Hyresratt.nu

 4. Hej!
  Jag är en mycket lättsam och glad tjej på 24 år.
  Nu bor jag i Fiskebäck, men hoppas att jag kan flytta närmare staden.
  Jag studerar till Design Ingenjör på Chalmers med två år kvar.
  På fritiden tränar jag mycket, speciellt ultimate frisbee. Jag tycker även mycket om att umgås med vänner och att segla.
  Eftersom jag studerar är min maxhyra 5000kr. Jag kan flytta in omgående.
  Referenser lämnar jag gärna på begäran.

  Vänliga hälsningar,
  Annika Lindqvist

  Telefonnummer: 0768694890
  Mail: annika.lindqvista@hotmail.com

 5. Hej
  Jag och min sambo bor i andra hand just nu och bott här i ca 4 år, men vi har blivit uppsagda. Då hon vi hyr av vill sälja lägenheten snabbt. Så vi är lite desperata efter boende just nu. Hade kunnat tänka oss en hyra mellan 5000-6000. Helst en 2a, men tar vad som helst just nu. Ni kan nå mig på 0704413651.

  Johan Stensiö
  johan.stensio@yahoo.se

 6. Hej
  Jag söker en lägenhet 50 kvm, en hyra mellan 5000-6000 i månaden och helst en tvåa. Jag är jätteintresserad så fort som möjligt över en lägenhet snart. Jag har fast inkomst och tjänar bra alltså jag har en trygg fast ekonomi varje månad. Hör gärna av er till mig 0760500539.

  Kristina
  tinaa-_@hotmail.com

 7. Hej
  Jag söker en liten 1:a på ca 30 kvm, helst med balkong. Jag är skötsam och har en inkomst som räcker till en hyra på ca 3500 kr i månaden. Kontakta mig för mer info.

  Amir Bouzgarrou
  tunisen92@hotmail.com

 8. Hej hej!
  Mitt namn är Amanda, jag är en 23 årig tjej som bor tillsammans med min pojkvän i en andrahandslägenhet där kontraktet går ut i februari. Vi är i akut behov av lägenhet då jag födde vårt första barn för några dagar sedan. Så en lägenhet är verkligen i stort behov..

  Som personer är vi jordnära, ansvarsfulla och har aldrig haft problem med varken hyra eller grannar. Båda har fast jobb (även om jag kommer vara mammaledig ett tag nu) och inga betalningsanmärkningar.

  Mvh
  Amanda (amaanda_enefjall@hotmail.com)

 9. Hej!
  Vi är tre personer i huset. Min fru och jag har ett stabilt arbete och inkomst. Vår 13-åriga dotter behöver ett separat utrymme. I hopp om att snart få en bättre livsmiljö. Vi har inte husdjur. Tack på förhand!

  Junqi Liu
  1040009016@qq.com

 10. Hej!
  Jag är en nyseparerad tjej på 28 år. Tillsammans med min dotter på 1 1/2 år är jag i mycket stort behov av boende, i någon form och nästan vad som helst.
  Nyseparerad och vi bor i dagsläget hos min dotters pappas morföräldrar, som båda är i 80-års-åldern. Vill på alla sätt hitta en lösning. Jag vill naturligtvis inte belasta dem mer.
  Min dotter har dagisplats i Majorna och jag är tillsvidareanställd i Göteborgs kommun. Jag arbetar som undersköterska inom äldreomsorgen. Jag är en mycket ansvarsfull och hederlig person. Har kontakter som går i god för mig, både som person och ekonomiskt. Tack, om ni läste hela inlägget!

  Malin Landin
  lotta.berndtsson@hotmail.se

 11. En självförsörjande tjej som för närvarande med min pojkvän i Linné.
  Jag har sökt lägenhet i många år, men inte lyckats hitta en bostad. Jag har tidigare bott i andra hand på Tegnersgatan och på
  Berzileegatan. Jag trivs i centrala Göteborg. Jag är inte kräsen, så jag tar de jag får. Något är bättre än inget. Jag håller
  tummarna! Kanske är ni min räddning:) Kram! Ring gärna på 0828797144.

  Awolina
  awolina1988@gmail.com

 12. Hej
  Jag heter Jenny jag har fast arbete. Me and my daughter looking for a apartment. Right now we are living at my friends apartment. If there is any available (even 1 room) i will accept it.

  Please call me 0708614205.
  Jenny Tenorio
  jenny_tenorio@hotmail.com

 13. Hi,
  I work at Volvo Cars as an analysis and verification test engineer. I have a permanent job and I am looking for an apartment with at least two rooms or three around 6 500 SEK. I have a mother and at the moment we live separately since I stay with a friend and she stays with another friends family out of Goteborg.

  I am looking forward to hearing from you shortly.
  Abdulrahman Yacoob

  072-120 90 66
  eng.a.yaoob@gmail.com

 14. Hej hej!
  Mitt namn är Anmar. Jag är en 23-årig kille från Jönköping som har börjat jobba i Göteborg som ingenjör. Jag bor tillsammans med en kompis i en andrahandslägenhet där kontraktet går ut om ca 2 veckor. Därför är vi i akut behov av lägenhet.

  Som personer är vi jordnära, skötsamma, ansvarsfulla och har aldrig haft problem med medmänniskor. Båda har fast jobb som projektörer på Sweco och vi har inga betalningsanmärkningar.

  Mvh
  Anmar Shakir
  070-3597607
  AnmarShakir@hotmail.com

 15. Hej,
  Jag heter Ubah Said, är tvåbarnsmamma och vi bor i en tillfällig lägenhet. Jag har fast arbete och har inga anmärkningar. Jag flyttade från Borås tack vare arbete i Göteborg. Jag och mina två barn är i akut behov av lägenhet. Hoppas ni kan hjälpa mig.

  Ubah Said
  ubahsaid3@hotmail.com

 16. Hej,
  Vi är en liten familj (ett barn på 4 år) som ska flytta hem till Sverige efter 10 år i Amsterdam. Vi söker därför lämpligt boende i Göteborg omgående. Jag har fast jobb med god ekonomi och inga betalningsanmärkningar.

  Med vänliga hälsningar
  Camilla Johansson med familj (Simon & Ronja)

  camilla.c.johansson@hotmail.com

 17. Hej,
  Jag har nyligen separerat från min sambo och tillsammans har vi en bebis på 5 månader. Jag är i stort behov av en lägenhet som jag kan trivas i tillsammans med min son under en längre tid. Jag har ett fast jobb som konsultchef och tjänar bra och inga betalningsanmärkningar.

  Förutom min goda ekonomiska situation vill jag beskriva mig som skötsam och både rök och djurfri. Jag värdesätter goda relationer med min omgivning och är mån om grannsämja såväl som bra kontakt med hyresvärd.

  MVH
  Kristina Wallin Borg
  073-516 87 24
  kristina_wb@hotmail.com

 18. Hej!
  Jag heter Pernilla Lakso och är 22 år gammal. Jag ska påbörja mina studier på Performing arts school till hösten samt jobba under sommaren på Liseberg så jag letar efter boende i Göteborg.
  Jag undrar om ni har några hyresrätter tillgängliga. Antingen till sommaren eller till hösten. Jag söker en lägenhet med maxhyra på 4000 kr men annars har jag inga önskemål.

  Pernilla Lakso
  pernilla.lakso@gmail.com

 19. Hej mitt namn är Joel Och jag är 32 år gammal. Jag har en 6 årig son och söker boende omgående då mitt tidigare andrahandskontrakt går ut i Juni. Jag har min son på halv tid och för övrig inga tidigare anmärkningar. Är rök och djurfri. Jag har fast inkomst och stabil ekonomi. Jag skriver till er då jag via en vän blivit rekommenderad att söka lägenhet hos er. Jag söker i förs hand en tvåa men är öppen för förslag.
  Jag är medlem i boplats.
  Referenser finns från tidigare hyresvärd. Ser fram emot att få svar ifrån er.

  Mvh: Joel Lorenzo Knight
  joellorenzo.k@gmail.com

 20. Vi är familjen Martinez från Barcelona. Enric och Sofia, båda 38 år, Eduard 5 år och babyen Aleix som just gjort 2 månad i juni.
  Vi bor i Varberg sedan augusti 2013 och vi tycker att det är dags att flytta till Göteborg.
  Jag har ett fast jobb i Creditsafe i Sverige som datorsystemadministratör och helpdesk-support för Creditsafe Group sedan 2014.
  Sofía är en grafisk designer men tyvärr har hon inte kunna slutföra sina studier inom industriell design. Under tiden har hon arbetat som kock på sommarsäsongerna i Majas vid Havet. Hon har även studerat svenska på SFI och därefter Svenska som andraspråk men just nu är hon på mammaledighet för vår baby Aleix.
  Vi tycker att Lunden och Örgryte-området passar perfekt för oss då Creditsafe kontor ligger i Gårda, Fabriksgatan, och vi har haft möjlighet att se område då vi har goda vänner som bor i Bö, Barrskosgatan. Gösta och Dacil Ullman som också kan ge bra referenser om du behöver det.
  Vi gillar Lunden/Örgryte eftersom det är ett bra ställe för våra söner, med förskola och skola nära, tyst och med gröna områden plus ett fotbollsplan för Eduard som redan började träna i Varberg.
  En del av dessa skäl ovan vill vi flytta eftersom vi råkade ut för en tragedi där vi lever nu, vår andra son, Ivar, dog av plötslig spädbarnsdöd när han var nästan 6 månader gammal, som hände i januari 2015 och vi känner att vi inte att Aleix skall växa upp här. Vi tycker inte riktigt om att prata om händelsen men faktum är att detta är den största och viktigaste anledningen till att vi vill flytta.
  Vår önskan är att ha en förstahandskontrakt.

  enric.martinez78@gmail.com

 21. Hej!
  Jag är en 23-årig kille som söker lägenhet då att jag är utan bostad. Inga önskemål. Som person är jag skötsam med fast ekonomi. Ring mig på 076-075 27 56.

  Mvh Robert

 22. Hej!
  Jag heter Besnik Shala och är 26 år gammal.
  Studerar i Göteborgs stad har 1 termin kvar av mina studier och det är Göteborg jag kommer att jobba i framtiden efter mina stuider.
  Vid sidan om är jag elit idrottare där mycket tid läggs ner och mina dagar går i princip ut på träna och plugga!
  Jag undrar om ni har några hyresrätter tillgängliga snarast möjligt
  Söker allt från 1-2:a på maxhyra 6000:- all tips mottages!
  Med vänlig hälsning, Besnik Shala
  besniik__07@hotmail.com

 23. Hej mitt namn är Veronica Smebakk,Jag och min son letar efter en lägenhet.Jag söker en lägenhet med 5000 maxhyra.Jag har fastjobb och inga skuldanmärkningar. Veronica Smebakk

 24. Hej! Jag heter Worranaree (May) Mungnimit
  Jag har nyligen separerat från min sambo och tillsammans har vi ett barn på 3 år gammal. Jag är i stort behov av en lägenhet som jag kan trivas i tillsammans med min son under en längre tid. Jag har ett fast jobb och tjänar bra

  Hoppas ni kan hjälpa mig

  Mvh / Worranaree
  0761017084

 25. Jag heter Sherman Croskey och jag söker en tid i Ögryte Bostads AB. Anledningen till att jag söker en lägenhet i Ögryte Bostads AB eftersom jag är i ett barnomsorgsfall för mitt barn. De säger att min nuvarande lägenhetstorlek är för liten för mig och mitt barn (54 kvm). Mitt barn har blivit född och uppvuxen i Lundens. Jag är en projektingenjör för ett bioteknikföretag i Göteborg med en bra lön, jag har inte husdjur, en icke-rökare och goda referenser. Jag ser på att stanna kvar i området så att min son och jag kan fortsätta bo i ett område som vi känner och älskar. Min e-postadress är cool_mooves@outlook.com, Tel: 0736912748.

 26. Hej! :)
  Mitt namn är Belen och är 35 år gammal. Mina nära och kära, samt arbetskollegor ser mig som en trevlig, lugn, positiv, kreativ och glad tjej som gillar att kommunicera och träffa nya människor. Är en väldigt ansvarsfull och välorganiserad person som gillar att ha det rent omkring mig och på arbetsplatsen. Jag arbetar som postdoc inom biomedicin på Göteborg Universitet, är fastanställd med stabil kontrakt och inkomst. På fritiden reser jag gärna, men ägnar mig även väldigt mycket åt att måla, läsa och spela brädspel tillsammans med mina vänner. För vidare referenser från min nuvarande hyresvärd, chef, arbetskollegor och vänner kan ges om det så önskas för mer information. Ser fram emot att höra från er. :)
  Belen (0737661703)

 27. Hej,
  Jag heter Solveig Svensson och jag söker ett förstahandskontrakt.

  59 år, skötsam, fast jobb, inga anmärkningar. Söker en lägenhet på cirka 35-50 kvadrat. Gärna balkong. Gärna en hyra på högst 7000 kr.

  Solveig Svensson
  solveigborge4@hotmail.com

 28. Hej!
  Jag heter Abraham Ketto, 24 år och inom kort utexaminerad läkare. Jag har fått fast anställning på medicinkliniken i Borås, men då jag önskar bo i närhet till min familj och vänner, önskar jag en lägenhet så nära Korsvägen som möjlighet, för att således ta buss till Borås.

  Lägenheten bör vara 35-40 m2, 1a eller 2a, med hyra 6000-7000kr, beroende på hur fräsch lägenhet är såklart.

  Abraham Ketto
  youngabraham94@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *