Skanses Fastigheter i Göteborg.

Skanses Fastigheter

Skanses Fastigheter är en privat hyresvärd med cirka 470 hyreslägenheter i centrala Göteborg.

De har hyreslägenheter på Geijersgatan, Olof Wijksgatan och Johannebergsgatan i Lorensberg,  Karl Gustavsgatan och Föreningsgatan i Vasastan, Majorsgatan i Linné, Smörgatan i Kallebäck samt Hvitfeldtsgatan och Luntantugatan inom Vallgraven.

Intresseanmälan

 • Webbplats

Områden

 • Inom Vallgraven
 • Linné
 • Lorensberg
 • Kallebäck
 • Vasastan

Adress

Skanses Fastigheter
Box 6054
400 60  Göteborg

E-post

skanse@telia.com

Webbplats

www.skansesfastigheter.se

49 reaktioner på ”Skanses Fastigheter”

 1. Hej!
  Ordningsam kille och tjej, erfarenhet som inneboende, jobb i centrala
  göteborg. Behöver lägenhet som ligger i anslutning till det. Söker lägenhet med boarea på minst 25kvm och mellan 6000-8000 kr/månaden.

  Mitt namn är Olle och bor för närvarande på nordhemsgatan i 2:a hand. Jag har goda, stabila förutsättningar var gäller inkomst och erfarenhet som inneboende/hyra i andra hand. Jag har intyg av tidigare hyresvärdar och
  arbetsplatser som kan bekräfta mina goda egenskaper som ansvarsfull och ordningsam. Tillsammans med mig bor min flickvän som betalar halva hyran. Vi uppskattar ordning och reda och behöver att det är städat
  omkring oss. Som personer är vi väldigt lugna och tidigare hyresvärdar har upplevt oss som enkla att ha som inneboende. Jag har en fast tjänst i butik vid Hvitfleltsplatsen och är i behov av bostad som ligger i anslutning till – eller i närheten av – min arbetsplats.

  Vänliga hälsningar,
  Olle och Imelda

  Vänligen kontakta mig på:
  ollesegestam@gmail.com
  eller, 0701918858
  (kan vara svårt att nå mig under arbetstid 6-15 men är alltid snabb på
  att ringa upp eller svara på sms!)

  Referens:
  Raoul Luft (hyresvärd)
  Tel: 073-310 36 14
  Hem: 031-713 29 69

  Karolina Andersson (nuvarande hyresvärd)
  Tel: +46 73-994 40 41
  Email: akah@live.se

  Daniel Hertze (nuvarande chef, för tillfället på semester)
  Tel: 076-784 06 68

  Per Molin (tidigare chef)
  Tel: 072-701 32 09

 2. Jag är en gift gravid kvinna kommer att ge födelse i en månad vi lever i en lägenhet på ett rum med min man jag har en snabb jobb mitt problem nu är ett hus eftersom ägaren vill att vi ska gå i oktober vårt avtal upphör i oktober i en 2 hand typ hjälp behövs på min sida eftersom vi behöver tak över huvudet vädjar på uppdrag av det ofödda barnet. 0760104864 och madzior3@o2.pl

 3. Hej! Mitt namn är Emma Burwall. Jag är för närvarande inne på mitt tjugoförsta år och bor tillsammans med min pojkvän i Sävedalen. Vi hyr en bostadsrätt i andra hand och har skrivit på kontrakt till och med årsskiftet. Jag arbetar för tillfället som vårdbiträde och min pojkvän som säljare på heltid. Vi är mycket angelägna om att hitta en bostad i Göteborg med en maxhyra på 8000kr i månaden.

  Vänligen kontakta mig på:
  burwall_94@hotmail.com, eller mobil: 0709740419

  Med vänliga hälsningar:
  Emma och Marcus

  1. Hej!
   Jag heter Katerina och jag är 34 år. Jag är singeltjej och jag har inte djur.
   Jag letar efter en liten lägenhet som kan passa mig att hyra och socialen kommer att betala hyran.

   Helsning från Katerina Nyfelt
   0720800495
   katarinanyfelt29@gmail.com

 4. Hej!
  Jag heter Sandra Wijk och bor för tillfället i Eriksberg, Sannegårdshamnen! Jag kommer precis nu ut ur ett längre förhållande där lägenheten jag bodde i var hans, mina föräldrar har precis skilt sig så kan inte flytta ”hem” tills jag hittar någonstans att bo. Jag jobbar heltid på Clarion Hotel Post i receptionen! Jag söker nu en lägenhet i Göteborg med inflyttning så snart som möjligt med en maxhyra på 5000kr.

  Vänliga hälsningar
  Sandra Wijk
  0723-093726

 5. Hej!
  Är 55år bor i Borås har tröttnat att pendla mellan Borås och Göteborg.
  Jag har fast arbete i Göteborg. Söker en större 2 eller 3a hyra ca 8000.

  Hoppas på tur.

  MVH/Carina Gustafsson
  carina720@hotmail.com
  0734379980

 6. Hejsan!
  Maria och Mattias heter vi, är 21 respektive 20 år gamla och kommer ursprungligen från Luleå, Norrbotten. Vi har sedan April 2015 bott i Göteborg tillsammans med vänner men tänker nu börja söka en egen lägenhet. Vi är öppna för boende inom en halvtimmes avstånd från centrala Göteborg med buss. Förstahand eller andrahandskontrakt.
  Maria ska studera till idrottslärare på gymnasienivå och har tidigare tävlat inom konståkning samt spelat fotboll. Mattias ska studera sports coaching och har tidigare spelat innebandy och fotboll. På fritiden gillar vi att se på film, vara med vänner och träna.
  Vi har inga betalningsanmärkningar, är djur- och rökfria samt festar inte.
  Vi tänker ta fullt studiestöd samt arbeta vid sidan av studierna och har även sparat en del pengar för framtida utgifter.

  Hör gärna av dig till oss om vi låter som din nästa hyresgäst!
  sandlund94@hotmail.com

 7. Hej!
  Jag heter Julia och är en glad och lättsam kvinna från Umeå som precis har flyttat till Göteborg med min pojkvän Jonathan, och nu letar vi efter ett nytt hem i vackra Göteborg. Vi är båda heltidsstuderande, då jag pluggar till civilingenjör i kemiteknik på Chalmers och Jonathan håller på att ta sin Masterexamen i finans på Göteborgs Universitet. Vi har med andra ord stabil inkomst via CSN och kan tänka oss en hyra på upp emot 9000kr/mån. Vi söker i första hand efter en 2:a eller 3:a, men kan även tänka oss en stor etta. Vi är totalt rökfria och har inga husdjur, och är väldigt städade då jag råkar vara lite lagom pedantisk.

  Som personer är vi väldigt lugna och skötsamma, gillar att träna mycket, laga mat och resa. Jag är ett passionerat Manchester United fan, medan Jonathan hemskt nog råkar gilla Chelsea.. Vi är väldigt lättsamma och flexibla, med oss som hyresgäster kommer ni inte att få några som helst problem. Referenser finns och kan bifogas på begäran.

  Mvh
  Julia Renström & Jonathan Taheri
  072-5765413
  julren95@hotmail.com

 8. Hej!
  Mitt namn är Elin, jag är 19 år gammal och kommer ursprungligen från Stockholm. Jag flyttade hemifrån redan som 16 åring för att börja på Öckerö seglande gymnasieskola. Under min gymnasietid hade jag många korttidskontrakt och upptäckte fort hur det ständiga flyttandet drabbade skolarbetet. Till våren har jag sökt läkarprogrammet i Göteborg och letar därför efter ett lägre hyreskontrakt första-/andrahand spelar ingen roll. Jag planerar att ta fullt studiestöd från CSN och har inga betalningsanmärkningar sen tidigare.

  Jag är mycket skötsam och längtar efter en fast adress efter att ha spenderat de sista åren i resväskan. Jag är väldigt ambitiös i mitt skolarbete, men när jag inte pluggar är jag aktiv inom den ideella föreningen Sxk seglarskola där jag är ansvarig för underhållet på en av de 100 fot stora träbåtarna. Det kräver att man är mycket ansvarstagande men är också väldigt lärorikt. Jag är rökfri, har inga husdjur och är mycket städad.

  Hoppas att jag är vad ni söker.
  Med vänliga hälsningar,
  Elin Rosén Wetterholm
  0707188792
  elinr.wetterholm@gmail.com

  1. Hej!
   Mitt namn är Abdirahman, men ni kan kalla mig Abdi. Jag är 25 år gammal.
   Jag har flyttat till Göteborg för tre månader sedan. Nu bor med min kompis, men jag söker egen lägenhet. Gärna en 1:a eller 2:a, då jag är ensam. Jag har arbete och inga betalningsanmärkningar. Jag röker heller inte och har inga djur. Jag är en person som är lugn och tycker om att spela fotbol.

   Med vänlig hälsning,
   Abdi Ali
   0700-711 703 eller garyaqaan_30@hotmail.com

 9. Hej,
  Mitt namn är Erika och jag är på jakt efter en ny lägenhet då jag och min sambo bestämt oss för att gå skilda vägar.
  Jag är från Göteborg och arbetar som business consultant på CGI. Jag är rökfri, inga husdjur och skötsam. Lämnar gärna referens från både nuvarande hyresvärd och min chef om det skulle vara intressant.

  Hälsningar
  Erika
  0767039602

 10. Hej!
  Jag är 23 år och flyttade från Linköping till Göteborg för 3 månader sen. Har redan flyttat 2 gånger och nu söker jag lägenhet både vind eller källarvåning. Jobbar på Ekparkens äldreboende. Har inga anmärkningar. Kan flytta in som tidigast i december pga att jag har mitt rumskontrakt till december.

  Mvh
  Meisoon Kamui
  meisoonk@hotmail.com

 11. Hej,
  Vi är ett par som har just nu par i damer, dvs 2 döttrar. Vi är 21 respektive 27 år gamla. Jacob arbetar som arbetsledare och jag arbetar som undersköterska. Om du vill veta mer, var vänlig och hör av dig på mail!

  Mvh Fam Karlsson
  alive08@live.com

 12. Hej
  Jag heter Marie Haraldsson och jobbar heltid med fast lön, i nuläget bor jag i ett kollektiv med 4st ungdomar som inte håller ordning vilket gör att jag letar dagligen efter ett nytt långsiktigt boende till mig.

  Jag är 27 år, singel, rök- och djurfri och har inga betalningsanmärkningar. Jag lever ett lugnt liv med mina vänner och träning.

  Jag hoppas att få höra från er, och är det något mer ni undrar är det bara att säga till!

  Marie Haraldssonq
  marie88ha@gmail.com

 13. Hej,
  Mitt namn är Alexander och jag är i akut behov av ny lägenhet då jag har tagit min examen och inte längre får bo kvar i studentlägenheten. Jag trivs väldigt bra i Göteborg, har fast jobb och önskar få tag i en hyreslägenhet jag kan bo i en lång tid framöver.

  Jag är lugn och skötsam, rökfri, har inga husdjur och inga betalningsanmärkningar. Lämnar gärna referens både från min nuvarande hyresvärd och min chef om så skulle önskas.

  Vänliga hälsningar,
  Alexander Rydberg
  070-253 48 99
  alexanderleonardrydberg@gmail.com

 14. Hej,
  Mitt namn är Sabina och jag söker en 2:a någonstans som är tryggare än där vi bor nu. Alla vet vad som pågår i Biskopsgården, så ni förstår anledningarna. Har jobbat i Göteborgs Stad sedan 2013 och jag har tillsvidare anställning, stabil ekonomi och inga betalningsanmärkningar.

  Vänligen,
  Sabina Faundes
  076-226 94 32
  sabinafaundes@hotmail.com

  Willhem AB (bostadsreferens)
  031-788 70 50

 15. Hej,
  Mitt namn är Daniel och jag söker tillsammans med min flickvän Rebecka en 2:a eller 3:a med max hyra 10 000:-
  Vi är 23 respektive 21 år gamla. Jag har fast anställning och Rebecka har tillsvidareanställning. Inga betalningsanmärkningar och god ekonomi. Rökfria samt djurfria.

  Med vänlig hälsning
  Daniel Forslund
  daniel@brasommarmobler.se

 16. Hej!
  Mitt namn är Jennifer och jag är snart fyllda 28 år. Jobbar heltid som undersköterska och bor nu i Lerum. Men vill flytta in till Göteborg.
  Är skötsam och rökfri. Har en liten hund.

  Tack på förhand

  Jennifer Svensson Landhage
  jennifersvenssonlandhage@outlook.com

 17. Hej!
  Mitt namn är Abdrizak Ahmed och jag är i akut behov av ny lägenhet. Jag är inneboende hos en kompis, men kan inte längre vara det. Jag har inte hittat någon annanstans att bo. Jag söker helst en lägenhet med ett rum och kök.
  Sedan 2014 arbetar jag inom Göteborgs Stad och jag har en tillsvidareanställning, samtidigt som jag pluggar till undersköterska. Jag är en skötsam kille på 24 år. På fritiden spelar jag fotboll.

  Tack!
  Abdirizak Ahmed
  m.borriello@live.com

 18. Hej!
  Jag är 30 år gammal. Jag är gift och har ett barn som är 3 år. Jag arbeter på Volvo och har fast anställning. Ingen anmärkning.
  Jag är intresserad av lägenheten. Tack på förhand för ert svar!

  Mvh Basel
  imran210187@gmail.com

 19. Hej!
  Jag heter Alexander och söker boende tillsammans med min flickvän Alicia. Vi är 24 respektive 21 år gamla. Jag arbetar som lastbilschaufför och har fast anställning. Alicia studerar hemifrån på heltid och har CSN-bidrag samt studielån. Just nu bor vi lite här och där hos familj och vänner. Men då det inte fungerar för någon av oss är vi i desperat behov av ett fast hem.

  Vi är ett lugnt och trevligt par som utöver den tid då vi arbetar tycker om att äta god mat och mysa framför tv:n. Vi trivs med att ha det rent och städat omkring oss.
  Vi har inga betalningsanmärkningar och är djur- samt rökfria. Vi söker framförallt en omöblerad 2a eller 3a med förstahandskontrakt eller andrahandskontrakt.

  Vill ni veta mer om oss eller känner redan nu att vi är vad ni söker – tveka inte att höra av er!

  Med vänliga hälsningar,
  Alexander Sandberg & Alicia Hansson

  a.sandberg@live.com
  0760473812

 20. Hej!
  Jag heter Jouni Forsell och är en skötsam och arbetsvillig man på 32 år med fast jobb och hög inkomst. Inga barn, inget förhållande. Röker ej, dricker inte alkohol, är träningsinriktad och gymmar gärna på min fritid. Söker en stor 1a eller 2a i Göteborg då jag jobbar där och bor sedan ett par år tillbaka ca 9 mil från stan. Behöver dock tillgång till garage/p-plats i närheten.

  Maila eller nå mig gärna på telefonen
  0705644833
  jouni.forsell@hotmail.com

 21. Hej !
  Vi är ett par som är på jakt efter en bostad i Göteborg. Jag heter Martin och är 23 år och min sambo Alexandra som är 24 år.
  Eftersom min tjej är snart klart med plugget så blir hon av med sin studentlägenhet, så vi är i stor behov ny bostad.
  Jag har fast jobb med bra inkomst och ligger borta 2 veckor i månaden och sambon har fått jobb i Göteborg direkt efter plugget.
  Vi har inga betalningsanmärkningar eller djur och vi är rökfria.
  Referenser lämnas efter förfrågan.

  Med vänliga hälsningar,
  Martin och Alexandra
  franzen-93@hotmail.com

 22. Hej!
  En skötsam tjej söker lägenhet. Mitt namn är Jenni Molin och jag börjar arbeta som lärare i augusti i centrum och är mycket angenäm att hyra en lägenhet av er. Jag har ett fast jobb, en stabil inkomst och inga betalningsanmärkningar. Jag har inga husdjur och jag är rökfri.

  Tacksam för svar :)

  Med vänlig hälsning
  Jenni Molin
  0763-909405
  jenni.molin@hotmail.com

 23. Hej vi är två stycken studenter (medicinare och tekniker) i Göteborg som letar efter boende. Helst 3 rum och kök.
  Vi är rök/djur-fria, skötsamma och fokuserade på våra studier. Inga betalningsanmärkningar och båda har god ekonomi. Vi har goda referenser (lämnas på begäran). Tveka inte att höra av er!

  Med vänlig hälsning,
  Henrik Carlsson
  Henrik Ottosson

  Tel: 0704395002
  henke.carlsson@hotmail.com

 24. Hej!
  Jag är 26 år gammal. För närvarande gör mitt examensarbete i Byggledning vid Chalmers tekniska högskola. Jag arbetar också deltid jobb på Volvo Cars. Jag kommer ursprungligen från Syrien, flyttade till Sverige för två år sedan.
  Jag är lugn, ren och organiserad. Röker eller dricker jag gör inte heller. Jag har inte husdjur. För tillfället bor hos Chalmers Bostäder, men mitt kontrakt går ut och jag måste snart flytta ut.

  Vänliga hälsningar
  Mohammad alabed
  076-713 28 92
  mohammad1alabed@gmail.com

 25. Hej
  Jag heter Habib Jafari och arbetar heltid med fast lön. I nuläget bor jag med min kompis, men hans flickvän kommer flytta in, så jag måsta flytta ut så fort som möjligt för att hitta en annan lägenhet.

  Jag är 23 år, singel, rök- och djurfri samt har inga betalningsanmärkningar. Jag lever ett lugnt liv med mina vänner och träning.

  Jag hoppas att få höra från er, och är det något mer ni undrar är det bara att säga till!

  Med Vänligt Hälsningar
  Habib Jafari
  0738 767615
  habib.hj93@outlook.com

 26. Hej
  Vi är ett par. Tim är 23 från Falkenberg och Frida är 20 år från Onsala. Vi ska flytta tillsammans och nu söker vi bostad. Gärna omnejd i eller runt om Kungsbacka-Göteborg. Vi är skötsamma, rökfria och gör inte mycket ljud ifrån oss. Allt är av intresse, allt från en 1a och uppåt.

  Frida arbetar i Göteborg och har en fast anställning och jag arbetar för tillfället i Falkenberg, men söker nu anställning i eller runt om Kungsbacka-Göteborg.
  Vi har en stabil inkomst tillsammans och har aldrig haft några betalningsanmärkningar eller några problem med tidigare hyresvärd. Om referenser önskas så ges det självklart på begäran. Maxhyra 9.000:-

  Vi hoppas att höra från er
  Med vänliga hälsningar,
  Tim Hedin & Frida Nilsson

  timpa93@live.se

 27. Hej!
  Jag heter Mohammad Agul och är 20 årig kille som nu är inneboende i Angered. Jag letar efter en egen lägenhet. Jag studerar samtidigt som jag arbetar på tidningen Metro. Jag är en snäll kille som att gillar träna gym och promenera. Hoppas att få höra av er!

  Mobil 0739709399
  Email mohammadagul98@hotmail.com

  Med vänliga hälsningar
  Mohammad Agul

 28. Hej!
  Jag heter Alice Dragèus, är 20 år och bor i Göteborg, Johanneberg. Mitt andrahandskontrakt går ut om några månader och jag letar därför lägenhet ihop med min pojkvän. Min Pojkvän Anton är 24 år och jobbar på Volvo. Jag arbetar som säljare på Hunkemöller här i Göteborg.

  Djur och rökfri, inga betalningsanmärkningar, stabil inkomst.

  Ser fram emot att höra ifrån er och att få chansen att berätta mer om oss själva!

  Ring! 0761002287 eller 0733337605

  Mvh
  Alice Dragèus och Anton Eriksson

 29. Hej.
  Jag heter Louise Persson och nyligen fylld 22 år. Min pojkvän heter Jonathan Wikström och ska fylla 22 år senare på året.

  Jag läser till sjuksköterska och är inne på termin 4 nu. När jag har tagit examen till nästa vinter vill jag jobba på Drottning Silvias Barn- och Ungdomssjukhus i Göteborg. Jonathan läser till högstadielärare och tar examen året efter mig.
  Både jag och Jonathan jobbar bredvid våra studier. Jag jobbar inom bemanningen och har extra jobb på sjuhuset. Och Jonathan jobbar på TNT och extra för en skola.

  Jag bor i en liten hyreslägenhet och Jonathan bor på en båt. Jonathans bostadssituation är mer skev då det har förekommit djur på båten och även mögel i duschen. Han kommer behöva flytta ut inom någon månad. Om vi ej lyckas hitta något så behöver han flytta in till mig och det kommer bli trångt och komplicerat. Därför letar vi nu med hela våra hjärtan efter något.

  Vi har inga större krav på lägenhet. Tak över huvudet tillsammans är det vi letar efter. Det krav som såfall skulle kunna infinna sig är > 40 kvm. Men vi är öppna för alla förslag!

  Vi hoppas att ni kan hjälpa oss! Vill ni har mer information så hör gärna av er och så ska vi försöka besvara dem så gott vi kan.

  Tack på förhand,
  Louise och Jonathan
  louisepersson.privat@gmail.com

 30. Hej!
  Mitt namn är Isabelle och söker lägenhet i innerstaden Göteborg. Jag studerar event marketing & management på YRGO.
  Maxhyra 6000 kr. Rökfri, djurfri och inga betalningsanmärkningar.

  Isabelle Mårdh
  0703965777
  isabelle-93@hotmail.com

 31. Hejsan
  Jag är en singel tjej på 32 år som är i stort behov av en bostad. Jag bor ensam, har inga djur eller barn och är rökfri. Jobbar och har bra ekonomi. Önskar en hyra på max 7 000 kronor.

  Mvh Nadia Reza
  seh_rez@yahoo.com

 32. Hej,
  Jag letar lägenhet åt mig, mina två barn och partner. Bor idag i ett litet samhälle 4 mil söder om Jönköping, men skulle nu vilja flytta till Göteborg. Inga husdjur och barnen är tonåringar. Skötsam.

  Benina Juul
  juulafton@hotmail.com

 33. Hej!
  Mitt namn är Julius, 25 år och jag söker 1a eller större i innerstaden i Göteborg. Jag studerar till designer och jobbar 100 %.
  Maxhyra 13 000 kr. Rökare, djurfri och inga betalningsanmärkningar.

  Julius
  0728730767
  julius1991@live.se

 34. Hej!
  Bor i bostadsrätt i Varberg som skall säljas, är intresserad av att prova på att bo i Göteborg. Hoppas ni kan hjälpa mig med detta.
  Har fast anställning på Södra Cell i Värö, där jag har jobbat i 11 år. Är intresserad av en 2, 2,5 eller 3 till och med beroende på pris.
  Är djur/rökfri + nästa helnykterist. Så jag är en lugn skötsam kille.

  Mvh
  Rickard Gustavsson
  RicGu87@hotmail.com

 35. Hej. Mitt namn är Mikaela. Jag är 32 år och arbetar heltid som socialsekreterare på Mölndals stad. Min sambo Erik arbetar heltid som forskare på Göteborgs universitet. Vi söker efter en trea att hyra, i juni eller juli månad.
  För mer uppgifter kring årsinkomst eller övrigt kontakta mig på min emailadress nedan.

  Mvh
  Mikaela Thorelli
  miksve85@gmail.com

 36. Hej mitt namn är mosleh och jag jobbar på Sahlgrenska , jag behöver en två rums lägenhet i Gbg , jag är gift och just nu bor jag som inneboende, men min hyres kontrakt är nästan slut, det är akut situation. Jag bor i Sverige nästan 7 år utan att jag har egen lgh, jag har ingen batalsngsanmärkningen Med vänlig hälsning, mosleh mitt nummer är 0793268700
  Email mslihcnn@yahoo.com

 37. Hej ,
  Jag heter Jelena och jag är 31 år. Jobbar heltid som inköpare på Floatel AB. Som person jag är lugnt , skötsam och trevlig.
  Söker 1a eller 2a i Augusti.
  Rökfri och djurfri.
  Önskar en hyra på max 7000 sek

  Med vänlig hälsning,
  Jelena Kvartalova

 38. Hej! Mitt namn är Madeleine Morales . Jag är fastanställd som socialsekreterare på Göteborg Stad. Jag söker jag en 2:a i centrala Göteborg med en maxhyra på 9000kr i månaden. Jag har inga betalningsanmärkningar.

  Vänligen kontakta mig på:
  anneli_morales@hotmail.com

  Med vänliga hälsningar,
  Madeleine Morales

 39. Hej!
  Jag heter Emma och jobbar sedan några år tillbaka i Göteborg. Jag är intresserad av att hyra lägenhet hos er. 1,5:a-3:a, beroende på pris.

  Är rök-och djurfri. Lugn och skötsam. Har fast jobb god ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Om ni har frågor eller vill ha referenser får ni gärna kontakta mig.

  Tack på förhand!

  Emma Fahlström
  emmafahlstrom@hotmail.com

 40. Hej Oskar Här, 28 år gammal född och uppväxt i majorna, jobbar heltid ute i Mölndal på Kreditkapital som rådgivare, söker nu boende akut helst en etta eller tvåa detta kanske e lite långsökt men försöker i alla fall.. Har en bra ekonomi och varken röker eller dricker.

  0739779758.

 41. Hej!

  Jag är en lugn tjej på 21 år, fast jobb med stabil ekonomi. Jag lägger mycket tid på träning & är djur & rökfri. Jag bor för tillfället med min pappa men det börjar bli trångt med hans nya & deras små barn. Hade en lägenhet 2015 mellan maj-september så jag har tidigare referenser. Behöver hitta något litet & eget & hoppas på att ni kan hjälpa mig! Har inte jättehöga krav.

  Mvh
  Rebecka

 42. Hej!
  Jag söker en 3-5 rumslägenhet hoss er.
  I dagsläget bor jag med min 20 åriga son. Vi har en växande familj dom kommer och hälsar på. emellanåt. Skönt med lite plats då Vi bor på landet i Kullavik.
  Nu är hemmet nästan tomt och det känns rätt att flytta in till staden där många aktiviteter finns.
  Själv är jag en kvinna på 60 år fylda med god ekonomi.
  Har fast anställning som anestesisjuksköterska på Sahlgrenska sjukhuset.

  Med vänlig hälsning,

  Hopp om positivt svar

  Anita Nordlund

 43. Hej jag heter Ilhan. Jag är 32 år och ensamstående mamma till en pojke som är 9 år och en flicka som snart är 3 år. Vi bodde tidigare i Angered tillsammans med min före detta man som är barnens pappa. Jag har bott i Göteborg sedan 2003 och är anställd av Göteborgs Stad sedan 2006. Just nu bor vi hos en av mina vänner. Jag söker en omöblerad lägenhet i Göteborgs kommun. Vi kan flytta in de närmaste dagarna eller längre fram i tiden. Lägenheten får gärna ligga i närheten av Landalaskolan men det enda kravet är att den inte ligger i Angered. Två eller tre rum och kök vore det bästa men även en etta kan funka om det är relativt nära Landalaskolan. Maxhyra 9000 kr. Ett av mina intressen är att kämpa för mänskliga rättigheter.Kontakta Ilhan direkt på:
  ilhanjama07@gmail.com
  Mvh: Ilhan.

 44. Hej! Jag heter Agnes, är 21 år gammal och söker en 1-2a i Göteborg. Jag är rökfri och djurfri och har inga betalningsanmärkningar.

  Jag jobbar heltid och stormtrivs på mitt jobb, i övrigt tycker jag om att träna.

  Kontakta mig gärna vid frågor.

  Mvh,
  Agnes Rosendal
  agnes.rosendahl@live.se

 45. Hejsan,
  är en ung tjej som är 20 år gammal och jag söker en lägenhet för mig och min fästman som tyvvärr inte bor i Sverige än på grund av att jag inte har en egen bostad och vi har levt separata liv nu i 3 år vilket är väldigt sorgligt. Jag är rökfri har inga djur och är en väldig skötsam tjej.

  Beritan Demir
  beritandemir3@gmail.com

 46. Hej!
  Vi är ett lugnt, nyktert par som är i behov av större boende. Vi har en önskan om att bilda familj och skapa en fin framtid tillsammans. Men då krävs en större lägenhet. Vi bor idag i en 3a, i Gamlestaden, i hyresrätt på 52 kvadrat.

  Filip jobbar heltid som kock på Engelska Skolan i Göteborg. Och jag Amanda är sjukskriven för tillfället, men arbetstränar deltid på ett hotell i Göteborg och kommer snart börja jobba som anställd (i mars).

  Vi ser gärna att vår framtida lägenhet ska ha balkong. För det har vi ingen idag. Vi är båda två lugna, trygga individer och ser gärna att vårt framtida boende även är på en sådan plats. Vi kan även tänka oss bo något utanför Göteborg.

  Tack på förhand och nu hoppas vi att snart får napp!

  Varma hälsningar
  Amanda och Filip
  filip.tollbo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *