Westic Fastigheter

Westic Fastigheter är en liten privat fastighetsägare. I Göteborg har de endast  1 fastighet, i Majorna, med cirka 15 hyresrätter. Det är endast sju procent av hela deras lägenhetsbestånd.

Hyreslägenheterna i Göteborg är 1:or, 2:or, 3:or och 4:or. De flesta lägenheterna med balkong, samt genomgått renovering och modernisering sedan hyresfastigheten byggdes på 1930-talet.

Hos Westic söker du ledig lägenhet genom att besöka deras webbplats. Där finner du fortsatt information om de för tillfället har lediga lägenheter i Göteborg och/eller hur du ställer dig i deras bostadskö.

Intresseanmälan

 • Webbplats

Områden

 • Majorna

Adress

Westic Fastigheter
Åvägen 17C
412 51 Göteborg

Telefon

0771 – 80 80 00
Kl. 09.00–12.00

E-post

info@westicfastigheter.se

Webbplats

www.westicfastigheter.se

36 reaktioner på ”Westic Fastigheter”

 1. Hej!
  Söker lägenhet omgående till mig och min 17 månaders son. Bor inneboende så vi är ganska desperata att få ett eget boende. Jag är 44 år, född och levt i Sverige hela mitt liv. Har fast inkomst. Är anställd i Göteborg Stad sedan 2007. Hoppas på att få komma på en visning av lägenhet.

  Tack på förhand
  Mvh Bella Ogresevic
  Mobil 076-706 30 54
  aramis14.bo@gmail.com

 2. Hejsan!
  Jag är en kille som läser på folkhögskolan nya varvet i Göteborg. Jag har tre år kvar på min utbildning fill fritidsledare. Jag söker lägenhet hos er. Jag drömmer att få min min egen lägenhet så jag kan koncentrera mig på mina studier. Hoppas att ni förstår.

  Tack på förhand

  Mvh Elias Hersi
  Tel 0760916670
  Mejl eliashersi@outlook.com

 3. Hej!
  Jag är en tjej på 22 år som nu försöker dra mig mot Göteborg då det är där jag trivs som allra bäst.
  Jag jobbar som truckförare på Volvo i Torslanda.

  Jobbet spelar stor roll i lägenhetsletandet då jag pendlar 12 mil sammanlagt varje dag.
  Har även varit med i en trafikolycka och att jag i längden inte längre känner att pendla så pass långt varje dag känns bra för mig. Söker en 2a eller 3a då jag om några månader kommer/vill bli sambo. Kan flytta in omgående.

  Tack på förhand!

  Mvh Elin Hultgren
  hultgrenelin@live.com

 4. Hej,
  Söker lägenhet tillsammans med min flickvän för omgående flytt, från en 1:a – 3:a. Vi har båda en högskoleutbildning. Jobbar för närvarande som ingenjör hos en Volvo-leverantör och är fast anställd.

  Roko Visnjic
  Roko_visnjic@hotmail.com

 5. Hej
  Jag söker en lägenhet omgående för mig och min flickvän. Jag arbetar som programansvarig lärare i en av Göteborgs gymnasieskolor och min flickvän arbetar med ensamkommande flyktingbarn. Vi är nu i desperat behov av en lägenhet.

  Tack på förhand

  Mvh
  Mohamad Kiswani
  0704-433 114
  kiswani.mohamad@gmail.com

 6. Dottern, 22 år och boende i Umeå, fick igår erbjudande om ett jobb på Volvo Torslanda i Göteborg. Hon flög ner, skrev på anställningsavtal och började jobba idag. Snabba ryck! Men lite väl snabbt för att hinna hitta en bostad. Så nu har vi lite panik.

  Jag skriver å hennes vägnar då hon arbetar hela dagen idag.
  Hon är en ansvarsfull norrländska

  Pia Hagman
  pia.hagman.umea@gmail.com

 7. Hej
  Jag söker omgående en lägenhet till mig, då jag måste flytta ut 4 mars. Bor inneboende hos ett par, som nu har gjort slut med varandra och killen vill ha lägenheten för sig själv.
  Jag arbetar som ordningsvakt.

  Mvh Alen Miiskovic
  alenmiiskovic@hotmail.com

 8. Hej!
  Jag söker en etta eller tvåa så fort som möjligt. Bor just nu i en 2,5 hos min exflickvän så jag är i stort behov av en ny bostad! Har fast arbete som snickare på min fars byggfirma. Vore jättetacksam för återkoppling!

  Med vänlig hälsning,
  Jesper Nilsen
  j.nilsen@sydsvenskatak.se

 9. Hej
  Jag är en ensamstående mamma med 2 barn. Jag studerar heltid på universitet, samt arbetar vid sidan av studierna. Jag önskar verkligen en lägenhet så fort som möjligt.

  Tacksam för svar
  Amanda
  amandazaarorah@gmail.com

 10. Hej!
  Utåtriktad tjej på 23 år. Har fast anställning och är skötsam. Söker med ljus och lykta efter en 1:a eller en 2:a.

  Med förhoppning om ett framtida möte!

  Mvh Matilda Åkerlund
  tilda_rosengren@hotmail.com

 11. Hej,
  Jag är en civilingenjörsstudent som nu bor i studentlägenhet men tar examen till sommaren och därför behöver något nytt. En 1:a eller 2:a hade varit perfekt! Skötsam och ordentlig tjej som ursprungligen är från Norrbotten.

  Med vänliga hälsningar
  Ida Alainentalo
  ida.alainentalo@gmail.com

 12. Hej!
  Jag heter Jenny Eriksson och är för tillfället bostadslös. Jag arbetar på boende för ensamkommande pojkar. Har fast jobb och inga betalningsanmärkningar. Söker allt ifrån en 1,5 till en trea.

  Tack på förhand
  Jenny Eriksson
  jenny.eriksson@kungsbacka.se

 13. Hei!
  Jeg søker etter leilighet for meg og min mann. Jeg flytter til Gøteborg nå i løpet av kort tid.

  Takk på forhånd.

  Med Vennlig Hilsen
  Jane Hasli Mohammadi
  janehasli@outlook.com

 14. Hej
  Ansvarsfull och skötsam tjej på 28 år (referens kan lämnas av arbetsgivare och nuvarande inneboendeuthyrare) söker 1,5:a helst 2:a, jobbar som florist och har fast anställning hos Mölnlycke Gardencenter sedan 2013. Mycket tacksam för hjälp med eget boende.

  Tack på förhand
  Malin Lindén
  lindenmalin@hotmail.com

 15. Hej,
  Är i desperat behov av en hyresrätt. Jag har separerat och levt ihop med mitt ex i 2 år och det funkar inte längre. Är heltidsanställd. Behövs det kan jag betala hyra i förskott.

  Behöver hjälp med boende omgående. Hoppas på er hjälp.

  Med vänlig hälsning
  Daniel Dubar
  daniel.dubar@live.se

 16. Hej.
  Vi arbetar med att informera människor om Bibelns budskap och förnärvarade är det ett stort behov i västra Göteborg.
  Vi är båda moderna propra människor med ett glatt sinnelag.

  Vi behöver en lägenhet i Ert område.
  Mvh Kjell o Lisbeth Andersson
  lisbethsson@gmail.com

 17. Hej,
  Min son har kommit in på lärarprogrammet i Göteborg och jag söker för hans räkning en lägenhet. Han är 21 och skötsam och kommer att ha studiemedel samt extrainkomster. Allt av intresse!

  Magnus Myssling
  magnus.myssling@me.com

 18. Hej!
  Mitt namn är Rebecca. Jag bor här i Göteborg och pluggar samt jobbar vid sidan av studierna. Jag letar nu efter en ny lägenhet på en max hyra på 5000kr. Jag är både djur/rök-fri och är i allmänhet en väldigt lugn tjej som mest står i köket och lagar mat eller tränar. Jag har en god ekonomi och inga anmärkningar.

  Hör gärna av er om ni skulle ha någon lägenhet till detta pris i centrum, östra/västra centrum. Jag är öppen för det mesta.

  Med vänlig hälsning,
  Rebecca Svensson
  rebeccasvensson8@hotmail.com

 19. Söker två:a hos er!

  Lite akut är det då min nuvarande lägenhet byggd av betong och hyresfastigheten har drabbats av hussvamp med en uppblossande allergi hos mig som följd :-(

  Jag jobbar i butik och min nuvarande hyresvärd sedan 12 år kan nog intyga min soliditet. Jag skulle gilla mycket att komma till ett gammalt hus av trä (Y)

  Monica Kvarnström
  monica_kvarnstrom@hotmail.com

 20. Hej,
  Jag är en skötsam 17-åring som söker en 2a eller 3a, alternativt stor 1a. Har stor inkomst och jobbar med Youtube och sociala medier. Förälders godkännande finns och vid behov en vän som borgenär. Inga husdjur, röker ej och festar inte. Har erfarenhet av att bo själv, sköter mig och visar hänsyn till grannar osv. Skulle behöva en lägenhet väldigt snart då jag inte riktigt har någonstans att bo.

  Tacksam för hjälp!
  Mvh, Tova
  tovabullen@hotmail.com

  https://www.youtube.com/channel/UCmBFhFQ3Qpjft0y_-1HRC0Q

 21. Hej!
  Jag är en skötsam 20 åring som valt att ta ett sabbatsår och behöver därför flytta från min studentlägenhet.
  Letar efter en 1:a eller 2:a i eller kring Göteborg åt mig och min ryska stäppsköldpadda Sten som är 4 år. Han är inte allergiframkallande och påverkar inte lägenheten med varken lukt eller rivmärken. Har fått tillåtelse att ha honom i min nuvarande lägenhet.
  Jag har arbete med fast inkomst, röker inte.

  Tacksam för all hjälp jag kan få!
  Gabriella Malmqvist
  bella-malmqvist@hotmail.com

 22. Hej!
  Jag är en tjej på snart 28 år som har fast jobb i klädbutik. Ursprungligen från Lidköping. Bor inneboende för tillfället sedan augusti. Jag söker nu en etta.

  Tusen tack på förhand!
  Hanna Ahlstrand
  hanna.ahlstrand@live.se

 23. Hej!
  Mitt namn är Daniela och jag är 23 år!
  Bor för tillfället i Falkenberg och jobbar som receptionist på ett hotell i Göteborg.
  Jag pendlar just nu mellan min bostad och jobbet- Men tågen verkar inte vilja vara på min sida! Jag söker därför boende här i Göteborg. Är väldigt flexibel med inflyttningsdatum, då jag är redo att flytta omgående om så önskas!

  Hoppas att få höra från er snart!
  Tack på förhand!

  Daniela Sandklef
  daniela.sandklef@gmail.com

 24. Hej!
  Pontus heter jag och är 25 år. Jobbar gör jag som ingenjör på Volvo Cars och jag söker en trevlig 2:a på 45-60 kvadrat. Har alltid velat bo centralt i Göteborg så detta passar mig utmärkt. På fritiden sysslar jag med allt från klättring och golf till fotografi.
  Röker gör jag ej, inga husdjur har jag heller.

  Tack för allt!
  Pontus Henriksson
  d.pontus.henriksson@gmail.com

 25. Hej jag heter tibi och min fru är gravid och snart vi har ingenstans att bo.Vi är fyra pers mama tata och tibi lina snälla hjälpa oss 0728798929

 26. Hej,
  Vi är en familj på fyra som har precis flyttat tillbaka från London till Göteborg. Vi är inneboende för tillfället och söker lägenhet i Majorna där vi har släkt,barnens skola i närheten. Jag är en forskningssjuksköterska och min make är Elingenjör och vi har båda fasta tjänster. Tillsammans har vi en mycket bra inkomst, är skötsamma och har inga betalningsanmärkningar.

  Hoppas att få höra från er snart!

  Tack på förhand.

 27. Hejsan!
  Mitt namn är Rebecca och jag är 22 år gammal. Jag bor för tillfället i en andrahands-lägenhet där kontraktet håller på att gå ut.
  Jag är en ordningsam och pratglad person med ett arbete som kräver just detta – jag jobbar inom kundtjänst.
  Jag söker en 1:a-2:a med en maxhyra på 7000kr.

  Tack på förhand!
  Rebecca Johansson

 28. Hej!

  Vi är två glada Gotlänningar som söker boende i och nära centrala Göteborg. Vi kommer att jobba båda två, har inga husdjur, röker inte samt har inga betalningsanmärkningar. När vi inte jobbar ägnar vi mycket tid till träning och att umgås med vänner. Vi är skötsamma och trevliga hyresgäster som är lättsamma och ha att göra med. Goda referenser från tidigare hyresvärdar finns att få! Låter det intressant hör av er!

  Mvh
  Camilla
  Tel: 0706366082, mail: milla_ohlsson@hotmail.com

 29. Hejsan!
  Mitt namn är Linda Kauppinen 28år gammal och utbildar mig till målare, ute på praktik just nu. Har inkomst i form av CSN med fast summa varje månad. Referenser finnes ifrån tidigare hyresvärdar att hyror kommit in som de skall samt att jag varit skötsam hyresgäst. Jag har ett barn på 16månader som följer med mig när jag flyttar , har inga husdjur.! Jag är en skötsam ensamstående förälder, trevlig och lugn. Inget festande eller liknande. Är mitt uppe i seperation med mitt barns far så är i akut behov av boende snarast, kan flytta in när som! Hör av er 0760879251 nås lättast via telefon Mvh Linda

 30. Hejsan!
  Mitt namn är Ida Wising, 22 år gammal, och studerande på Göteborgs Universitet. Jag söker en mindre lägenhet, 1:a-2:a, och är flexibel vad gäller inflyttningsdatum. Jag arbetar extra på helger och kvällar så utöver mitt CSN har jag en inkomst som täcker hyran och mer. Jag har inga djur och röker gör jag inte heller.

  Hoppas ni vill höra av er så berättar jag gärna mer om mig själv!
  0725-044038
  ida.wising@gmail.com

  Vänligen,
  Ida Wising

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *