Walter Lundborg Byggnads AB

Walter Lundborg Byggnads AB är ett privat fastighetsbolag i Göteborg som grundades 1953. Sedan starten har deras fokus varit att bygga hyresbostäder av högsta kvalitet med trivsel i fokus.

Deras målsättning med sina hyresfastigheter är att alla deras hyresgäster ska ha ett tryggt och bra boende. Där det är möjligt erbjuder de tillval i samtliga lägenheter. Tillval kan vara tvättmaskin, diskmaskin, helkaklat bad m.m.

Intresseanmälan

 • Webbplats

Områden

 • Gärdsås torg
 • Kålltorp
 • Lunden
 • Hisingen

Adress

Walter Lundborg Byggnads AB
Nordenskiöldsgatan 16
413 09 Göteborg

Telefon

031-69 00 37

E-post

info@lundborg.se

Webbplats

www.lundborg.se

10 reaktioner på ”Walter Lundborg Byggnads AB”

 1. Hej!
  Jag är en lugn, rök- och djurfri 32-årig tjej som söker boende i Göteborg. Jag arbetar som redovisningsansvarig på ett företag i Mölndal och har en stabil inkomst. Inga betalningsanmärkningar. Söker boende omgående. Etta eller tvåa.

  Vänliga hälsningar;
  Maria Eriksson
  maria.helena.eriksson@hotmail.se

 2. Hej!
  Aman heter jag o jobbar som montör på Volvo i Göteborg och har god ekonomi (har inga betalningsanmärkningar). Är nykterist som inte festar eller röker, lyssnar knappt musik.

  Jag har ingen husdjur heller då tiden går åt till jobb, träning, resor och hobbyverksamhet etc. Alltså är jag hemma endast om jag ska äta och sova/vila.

  Jag är inte så kräsen på vart jag ska bo, kollar hellre på lägenheten som hyrs ut (jag gillar när det är rent och fint).

  Referens, anställningsavtal, lön etc kan visas.

  Med vänliga hälsningar
  Aman Saifi
  aman.saifi001@gmail.com

 3. Hej!
  Mitt namn är Milana och mitt hyreskontrakt går ut nu 1a september. Så jag letar nu tillsammans med mina två vänninor efter boende i Göteborg tills dess. Alltså en 3a eller 4a. Vi har alla heltidsjobb. Inga anmärkningar. Vi är väldigt skötsamma och alla är 20 år. En av tjejerna har en rumsren katt som också behöver få bo med oss. Tänkte fråga om ni har något bostad som är ledigt från slutet av augusti/ början av september?

  Mvh Milana
  milana.krondahl@hotmail.com

 4. Hej!
  Niklas Öhlander heter jag, 29 år och jag letar nytt boende pga skilsmässa.

  Jag är på jakt efter en 1-2a i Göteborg. Jag är lugn, ordningsam och social och behandlar mitt boende och grannar med respekt. Har inga betalningsanmärkningar eller lån.

  Jag jobbar på akutvakten på Östra sjukhuset sedan drygt två år tillbaka. Det är ett givande arbete där jag trivs väldigt bra. Jag jobbar 3 skift kvällar och nätter.

  Jag har anställning på vikariat med 6 månaders förlängning åt gången tills jag uppnår mina timmar enligt LAS-avtal, då jag blir fast anställd, vilket inte är långt kvar.

  På min fritid tränar jag mest boxning, gymmar och simmar.

  Nummer till gamla hyresvärden: Familjebostäder Göteborg nr 031-7316700

  Mvh
  Niklas Öhlander
  0763399835
  niklas.ohlander@hotmail.com

 5. Hej,
  Jag undrar om ni har en bostadskö för era hyreslägenheter? Jag är intresserad av lägenheterna i Lunden främst. Möjligtvis i Kålltorp. Lägenheten måste ha minst 3 sovrum och balkong alternativt altan.

  Hur sätter jag mig i kö? Idag bor jag i Åsa, är 41år och arbetar som lärare.
  Ser fram emot att höra ifrån er.

  Karin Leggatt
  k.leggatt@gmail.com

 6. Hej.
  Jag söker en 1:a handslägenhet. Idag bor jag I Eriksberg. Det är 1:a handskontrakt. Söker nu mindre lägenhet en 2:a.

  Jobbar på VCC, Volvo Personvagnar AB i Torslanda.
  Arbetar inom IT som Test ledare. Min hyra idag är 10600:- inclusive garageplats under huset. Jag har bott här sedan April 2014.

  Nanette Knutsen
  nettanknutsen@gmail.com

 7. Hej,
  Mitt namn är Hans Karlsson och jobbar som Key Account Manager. Pga förändrade familjeförhållanden söker jag nu en hyresrätt, 1-3 rum och kök. Jag har god inkomst så även dyrare lägenheter är av intresse. Inga husdjur och icke rökare.

  Ser med spänning fram emot återkoppling från er.
  Tack på förhand!
  Hans Karlsson
  621205-5013
  Mobil: 0768-15 04 70

 8. Hej,
  Mitt namn är Moa och är 27 år.
  Jobbar heltid i Göteborg,har bra ekonomi (inga lån) söker nu en lägenhet ,bor nu i en andra hands-lägenhet som kontraktet går ut sista Maj 2020.
  /Moa

 9. Hej,
  Mitt namn är Moa och är 27 år.
  Jobbar heltid i Göteborg,har bra ekonomi (inga lån) söker nu en lägenhet ,bor nu i en andra hands-lägenhet som kontraktet går ut sista Maj 2020.
  /Moa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *