Carl Dahlberg Fastighetsförvaltning

Carl Dahlberg Fastighetsförvaltning är en privat hyresvärd i Göteborg som har egen bostadskö till sina hyreslägenheter på Hisingen, Flatås och Lunden.

Du lämnar din intresseanmälan och ställer dig i Carl Dahlberg Fastighetsförvaltnings lägenhetskö genom att fylla i ansökan på deras webbplats.

Intresseanmälan

 • Ansökningsformulär på deras webbplats.

Områden

 • Flatås
 • Hisingen
 • Lunden

Adress

Carl Dahlberg Fastighetsförvaltning
Halvtumsgatan 1
421 36  Västra Frölunda

Telefon

031-47 21 27

E-post

info@carldahlberg.se

Webbplats

www.carldahlberg.se

8 reaktioner på ”Carl Dahlberg Fastighetsförvaltning”

 1. Hej Ann-Christine,
  Trevligt att du fann vår webbplats och att du intresserar dig för bland annat hyresvärden Carl Dahlberg – som bla har hyreslägenheter på Hisingen, som du just söker efter.

  Vårt tips är att du vänder dig direkt till Carl Dahlberg (se deras kontaktuppgifter längre upp på sidan) och övriga fastighetsägare här på Hyresratt.nu som har lägenheter på Hisingen. Du finner dem på http://www.hyresratt.nu/goteborg/omrade/hisingen.

  Vi på Hyresratt.nu önskar dig lycka till i ditt sökande efter lägenhet på Hisingen och hoppas du får hjälp av de hyresvärdar vi här på webbplatsen presenterar!

  Med vänlig hälsning,
  Hyresratt.nu

 2. Hej!
  Vi är två skötsamma tjejer som söker en fin lägenhet att hyra. Helst en tvåa men trea går också bra bara det inte blir för högt i pris. Vi är 18 år gamla och bor i Nyköping. Vi går sista året på gymnasiet så vi behöver en lägenhet till hösten 2015. Vår förhoppning är att hitta jobb så vi kan börja vårt äventyr i en annan stad så fort sommaren är slut. Vi är båda rökfria.

  Tack på förhand!
  Med vänliga hälsningar Jennifer Karlsson & Linnea Hurtig

 3. Hej
  Mitt namn är Mahtab.
  Söker en etta eller en tvåa – har fast jobb och bra ekonomi som kan bevisa . Inga betalningsanmärkningar. Om ni behöver referenser jag har också .
  Med vänlig hälsning,
  Mahtab
  0737823733

 4. Hej!
  Jag heter Emelie Nero och är 23 år gammal. Jag och min fästman söker nu en två eller en trea. Vi är rökfria och har inga djur och inga betalninsanmärkningar. Jag har fast jobb men en bra fast lön. Vi hoppas verkligen på att få en större lägenhet då vi nuvarande bor i en etta.
  Kontakta oss gärna på telefon nr 073-780 30 72.

  Med vänliga hälsningar
  Emelie

 5. Hej!
  Jag heter Elina Peterson. Jag är en glad och trevlig tjej som söker lägenhet hos er. Jag står på Boplats, men det är svårt att få en lägenhet genom dem.
  Jag är 21 år och har nyligen studerat klart. Jag håller på att söka jobb/skall få jobb i min styvpappas företag.
  Jag bor i Torslanda med min mamma och styvpappa i ett radhus. Vill ni ha borgenärer så kan de ställa upp.

  Elina Peterson
  Lönnrunan 155
  42346 Torslanda

  Mobil 072848713

 6. Hejsan!
  Jag är en tjej på 22 år. Söker nu bostad för fullt, då min syster har sagt upp lägenheten som jag har bott i. Söker helst i Frölunda och Majorna. Hyran kan ligga på max 9000. Är intresserad av en etta, men en tvåa funkar också. Jag är fastanställd på Volvo sen förra året i maj

  MVH Linda Jönsson
  lindajonsson94@hotmail.se

 7. Hej
  Looking for long term apartment for family (3 people). 2 or 3 ROK required. I’m working with SKF AB, we are very calm and friendly. Keep the place very tidy and clean. We have no pets and non smokers.

  Regards
  Divya
  divya.geejesh@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *