Fredrikssons Förvaltnings AB

Fredrikssons Förvaltning är en privat hyresvärd i Göteborg som förvaltar sina egna hyresfastigheter. De har hyreslägenheter i Johanneberg (centrum av Göteborg) och Kålltorp (östra Göteborg).

Intresseanmälan

Områden

 • Johanneberg
 • Kålltorp

Adress

Fredrikssons Förvaltnings AB
Alelundsgatan 3
412 66  Göteborg

Telefon

031-733 05 60

E-post

info@fredrikssons.com

Webbplats

www.fredrikssons.com

8 reaktioner på ”Fredrikssons Förvaltnings AB”

 1. Hej!
  Vi är två systrar, 30 respektive 24 år gamla, som letar boende då vi ska börja studera i höst. Jag till dietist vid GU och hon till lärare. Ursprungligen är vi från Uddevalla och söker något trevligt och lugnt boende på längre sikt. Gärna Linné, Majorna, Johanneberg eller Lunden. Helst en 3:a och minst en 2:a.
  Vi är trevliga, ansvarsfulla, rök- och djurfria. Vi har goda referenser och inga anmärkningar.
  Jag spelar piano, gillar att rida och vara i naturen. Min syster har ett stort modeintresse. Deposition är inget problem.

  Med vänlig hälsningar
  Hanna Södergren
  073-040 33 92

 2. Hej!
  Min vän och jag söker nu ett boende tillsammans i Göteborg för att bli återförenade efter många år. Vi är ursprungligen från Mjölby, men vi har nu läst på var sin ort till civilingenjör respektive byggingenjör och det hade nu varit trevligt att mötas samman i Göteborg igen. Vi letar helst en lägenhet i Johanneberg, men även Kålltorp är av intresse.
  På fritiden spelar vi en del datorspel och båda två är även egna företagare inom IT. Ingen av oss har djur, röker, har inga anmärkningar eller har något som helst problem med eventuell deposition.

  Tack på förhand!
  Hör av er på 0766 230 420
  / Viktor Svensson

 3. Hej!
  Jag är väldigt intresserad av en lägenhet hos er. En 1a, 2a eller 3a.
  Jag är 25 år snart och studerar till lärare vid Göteborgs universitet. Bor för tillfället hos min mor men känner att jag hellre vill bo själv. Jag är ansvarsfull, röker inte och dricker inte alkohol. Som person är jag medveten om min miljöpåverkan, vill leva sunt för både mig och planeten, gillar att läsa och skriva, dansa och laga mat.

  Har ni några frågor eller vill veta mer så hör av er!

  Vänligast
  Christina Karlsson
  kickilott@hotmail.com

 4. Hej,
  Mitt namn är Hanna Bergvall och min sambo heter Anders Engström. Just nu letar vi efter boende i Göteborg. 1:a, 2:a eller 3:a.

  Lite om oss, vi har nyligen flyttat tillbaka till Göteborg efter studier i Växjö och Halmstad. Jag är färdig sjuksköterska med jobb på Sahlgrenska. Anders arbetar som ingenjör sedan oktober 2016. För tillfället bor vi hos våra föräldrar, men vill inget annat än att ha något eget. Vi är ordningsamma och vill ha det rent och snyggt runt omkring oss. Vi har inga djur och är rökfria. Vi har en stabil ekonomi utan betalningsanmärkningar. Referenser finns till tidigare värdar.

  Om du finner att detta låter intressant eller att du vill veta mer så får du gärna höra av dig. Tack för att du tog dig tiden att läsa igenom ansökan och så hoppas vi att vi hörs av!

  Med vänliga hälsningar
  Hanna Bergvall & Anders Engström
  hannaluise@hotmail.com

 5. Hej Pelle Öqvist här!

  Ni ska veta att jag älskar min moder med hela mitt hjärta men det är dags för mig att lämna mitt föräldrar hem.
  Jag har ingen ”snyft historia” efter som jag har tak över huvudet.
  Jag har fast anställning med en bra lön och har inga betalningsanmärkningar.
  Jag är väldigt händig så fastighetsskötaren kommer inte behöva komma springande så fort något är fel.

  Jag har lite önskemål om det skulle gå för sig.
  Önskar helst att bo i stadsdelen Lundby/Kville/Brämaregården/Eriksberg m.m. Är inte intresserad utav Biskop/Länsman m.m. Storleken är allt från en stor etta upp till en trea. Max hyra på 7000 kr.

  Vill ni ha boendereferenser, får ni ringa modern min och ni förstår väl vad hon kommer att säga…
  Jag har haft en lägenhet som jag delade med min ex-sambo på Hällskriftsgatan. Men då vi separerade fick hon ta över kontraktet för vid den tiden (2015) hade jag inte fast anställning.

  Jag går alltid att nå på både 0706132992 eller på min pellebooqvist@gmail.com

  Ha det riktigt gött så hoppas jag att höra från er!
  Pelle Bo Öqvist

 6. En trevlig 3 barns pappa som söker efter en lägenhet för mig och mina barn då jag är skild sedan 2017-05 och delar idag boende växelvist med X ett.
  Vi är skötsamma,
  Fast anställd hos FF Fastighetsservice AB
  Tar allt från 1a till en 3a 4a med max hyra på 10.000

  Tacksam för svar och hoppas ni kan erbjuda mig något.

  Tel 0700 41 48 86

  Mvh
  Almir Sabic

 7. Hej!
  Jag och min vän söker boende i Göteborg. Vi är 30 respektive 27år, båda har anställning och är djur- och rökfria. Vi är båda nyligen separerade från våra sambos och söker därför lägenhet ihop.

  Vi önskar en 3:a eller större, vi kan flytta omgående. Går bra att ringa 0736853024 eller maila marika.a.lindqvist@gmail.com

  Vänligen Marika och Lisa

 8. Hej!
  Mathias här. Jag är en trevlig 47årig pappa, som förvisso inte har några hemmavarande barn, men nu finns det barnbarn, så ett extra sovrum är att önska när man får besök. Jag tycker mycket om utförsåkning och semester till värmen.

  Jag jobbar i byggbranchen som tung platschef och bygger just nu Geely Innovation Center på Lindholmen. Mycket spännande projekt.

  Träffar gärna er för en intervju om det skulle passa .

  Mathias Rystedt
  mr.rystedt@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *