Gesang Fastighets AB

Den privata hyresvärden Gesang Fastighet har en egen bostadskö för sina hyreslägenheter i centrala Göteborg.

Du ställer dig i Gesang Fastighets bostadskö genom att kontakta dem och personligen besöka dem.

Intresseanmälan

 • Personlig besök.

Områden

 • Centrum

Adress

Gesang Fastighets AB
Aschebergsgatan 40 C
411 33  Göteborg

Telefon

031-16 23 00

E-post

henrik@gesang.se

Webbplats

www.gesang.se

9 reaktioner på ”Gesang Fastighets AB”

 1. Hej!
  Vi är två skötsamma tjejer som söker en fin lägenhet att hyra. Helst en tvåa men trea går också bra bara det inte blir för högt i pris. Vi är 18 år gamla och bor i Nyköping. Vi går sista året på gymnasiet så vi behöver en lägenhet till hösten 2015. Vår förhoppning är att hitta jobb så vi kan börja vårt äventyr i en annan stad så fort sommaren är slut. Vi är båda rökfria.

  Tack på förhand!
  Med vänliga hälsningar Jennifer Karlsson & Linnea Hurtig

 2. Hej
  Mitt namn är Mahtab.
  Söker en etta eller en tvåa – har fast jobb och bra ekonomi som kan bevisa . Inga betalningsanmärkningar. Om ni behöver referenser jag har också .
  Med vänlig hälsning,
  Mahtab
  0737823733

 3. Hej!
  Jag är en 25 årig student i Trollhättan och mitt hyreskontrakt går ut 1/6 (kan flytta redan maj), därför är jag i stort behov av lägenhet. Dessutom ska jag fr.o.m sommaren börja arbeta och studera i Göteborg. Har inga djur, röker inte och är en lugn och skötsam person. Jag har en god ekonomi, har inga anmärkningar och har referenser om önskas. Önskar en 1-2:a med max hyra ca 4500 kr/månad.

  Jag hoppas och ser fram emot att höra från er!

  Vänliga hälsningar
  Cecilia Kei

 4. Hej,
  Nina heter jag och är ute efter ett nytt boende. Vi är två vuxna och två barn på 14 år och 17 år. Så snart som 1.a november måste vi hitta ett nytt boende. Båda vuxna har fast inkomst. Söker i första hand en 4:a men nöjer oss stor 3:a. Hyran skall helst vara under 10 000 kr men vi kan sträcka oss till 14 000 kr. Djur har vi inga. Är respektfulla till alla grannar.

  Tack på för hand

  Nina Bagarowicz
  nunia57@hotmail.com

 5. Hej,
  Är ute efter en lägenhet. Helst en trerumslägenhet eller en fyrrumslägenhet. Vi är väldigt skötsamma, med bra ekonomi. Behöver lägenhet. Det är akut läge, då mitt andrahandskontrakt går ut. Var vänlig och ring mig om ni har en ledig lägenhet.

  Nina Bagarowicz
  070-717 53 70
  nunia57@hotmail.com

 6. Hej
  Jag är i akut behov av ett boende pga jag har precis kommit tillbaka till vackra Sverige. Jag kan flytta in omgående.
  Jag är en 40 år, skötsam och lugn. Jag är lätt ha att göra med och gillar att läsa böcker på min fritid. Jag har inga betalningsanmärkningar eller skulder. Betalar alltid hyran i tid.

  Du kan kontakta mig på 076-078 78 10 eller min boendekonsulent på 031-365 11 92 för detaljerad information eller referens.

  Med vänliga hälsningar,
  Wahab Khasraw Omar
  rahoz.wahab@gmail.com

 7. Hej,
  Jag är en kvinna som är 49 år gammal och behöver ha ett boende i den vackra staden Göteborg. Jag arbetar som studie- och yrkesvägledare/ Lärlingssamordnare i Stockholm stad och ska jobba 40 % som konsult i Göteborg.
  Jag är i stort behov av ett boende omgående och hoppas att detta hjälper mig att hitta en lägenhet i Göteborg så fort så möjligt.
  Jag har tillsvidare arbete och min årsinkomst är 408 000 kr.

  Mvh
  Fidan Iebo
  fidan_iebo@hotmail.com

 8. Hej!

  Mitt namn är Laura Nicoline Wulffsberg och kommer från Danmark. Jag flyttade upp till Göteborg, till min pöjkvän Peter Conradi, som kommer från Göteborg och är uppvuxen på Erik Dahlbergsgatan. Vi är båda 32 år gamla.

  Jag är arkitekt och arbetar för White Arkitekter i Göteborg. Just nu är jag en av huvudarkitekterna för transformationen av ”Vita Huset” bakom Göteborgs centralstation. Peter är fast anställd på Volvo Cars, där han arbetar med HR och vidareutbildar sig parallellt till psykoterapeut.

  Till september venter vi os vores første barn och letar därför efter en større lägenhet att hyra.

  Vi hade önskat oss en 3-4 rums lägenhet i centrala Gäteborg.

  Vänlig hälsning

  Laura Nicoline Wulffsberg och Peter Conradi

  Laura: 072-17 33 111
  lauranicolinewulffsberg@gmail.com

 9. Hej,
  jag och min bästa kompis söker boende i Göteborg. Vi letar i första hand efter 2:or eller 3:or. Vi har bott här i fem år och trivs jättebra! Vi har båda fasta inkomster och goda referenser från tidigare boenden. Vi är lugna och skötsamma och hoppas höra från er!

  Mvh Ida
  ida.gruffman@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *