GLG-fastigheter

[GLG-fastigheter har inte längre egen bostadskö. De använder sig av Boplats.se . Läs kommentarerna längre ner på sidan.]

GLG-fastigheter är en privat hyresvärd i Göteborg som har hyreslägenheter i Flatås i västra Göteborg, Kålltorp och Munkebäck i östra Göteborg, samt Majorna och övre gamla Masthugget i centrala Göteborg. GLG-fastigheter har även lägenheter med hyresrätt i Mölndal. GLG-fastigheter har egen bostadskö för sina hyresfastigheter i Göteborg.

Om du är intresserad av hyresvärden GLG-fastigheter rekommenderar vi dig att besöka deras webbplats med jämna mellanrum, eftersom de där publicerar sina lediga hyreslägenheter.

GLG-fastigheter rekommenderar själva att man ringer dem den 5:e i varje månad (eller nästkommande dag i de fall den femte infaller på en helg eller annan ledighet) för att höra om de har fått in någon uppsägning vid senaste månadsskiftet och om det därmed blir en lägenhet ledig framöver.

Intresseanmälan

 • Webbplats
 • Telefon

Områden

 • Flatås
 • Munkebäck
 • Kålltorp
 • Masthugget
 • Majorna
 • Mölndal

Adress

GLG-fastigheter
Golfbanevägen 25
436 50  Hovås

Telefon

031-27 64 40

E-post

info@glg-fastigheter.se

Webbplats

www.glg-fastigheter.se

30 reaktioner på ”GLG-fastigheter”

 1. Söker en etta eller en tvåa – jobbar som kundtjänstmedarbetare. Inga betalningsanmärkningar.

  tel:0765867400

  Med vänlig hälsning Virve Tuuli

 2. Hej!
  Vi är två skötsamma tjejer som söker en fin lägenhet att hyra. Helst en tvåa men trea går också bra bara det inte blir för högt i pris. Vi är 18 år gamla och bor i Nyköping. Vi går sista året på gymnasiet så vi behöver en lägenhet till hösten 2015. Vår förhoppning är att hitta jobb så vi kan börja vårt äventyr i en annan stad så fort sommaren är slut. Vi är båda rökfria.

  Tack på förhand!
  Med vänliga hälsningar Jennifer Karlsson & Linnea Hurtig

 3. Hej!

  Har sedan 7/1-15 fast heltidstjänst i Partille kommun, inga hyresanmärkningar. Är intresserad av en 2:a 58-60kvm runt 5000-6000kr/ mån i Bargaregården, Munkebäck eller i Mölnlycke . Jag har katt, men hoppas inte det e ett hinder. Bor just nu i Trollhättan hos Eidars AB.

  Mvh Sofia Ohlsson

 4. 24årig kvinna. Verksam som projektledare inom IT med en god inkomst och inga anmärkningar samt djur och rökfri. Söker en 1:à eller 2:à i Gbg.

 5. Hej !
  Jag är nyflyttad i Göteborg. Jag är 22 år gammal.Jag ska jobba och plugga i samtidigt. Om mig själv jag är en skötsam tjej. Jag är rök-djurfri

 6. wössen Lema
  Har två jobb. ingen hyresanmärkningar. jobbar sex dagar i veckan.
  har en dotter på ett år. söker etta eller tvåa. hela göteborg. max 6000 kr.

  mobile ..0736526768
  email. iweze10@gmail.com

 7. Hej!
  Heidi heter jag och jag söker två rum & kök i Flatås för mig och min son pga. skiljsmässa.
  Har inkomst och inga betalningsanmärkningar. Referenser kan fås vid efterfrågan. Kan flytta omgående.
  Med vänlig hälsning /Heidi

 8. Hejsan!
  Jag pluggar och jobbar heldtid. jag söker en lägenhet som är ettan eller tvån.

 9. Hejsan,
  Jag är en man på 26 år och söker en lägenhet att hyra i förstahand. Jag flyttade till Göteborg från Eskilstuna för lite mer än ett år sedan pga. arbete och jag har då märkt att det är näst till omöjligt att hyra en lägenhet här om man inte har varit med på boplats i flera år.
  Jag är och jobbar som ingenjör sedan tre år tillbaka. Jag har en väldigt god inkomst och aldrig haft några anmärkningar.

  Telefonnummer att nå på mig: 0046-700-092-979

  Tack på förhand!

  Med vänliga hälsningar
  Abbe Al-Delemi

 10. Hejsan!
  Söker en 3:a runt om i Kålltorp området då jag och min sambo väntar vårat första barn! Har fasta inkomst och jobb båda två.Inga anmärkningar! Jag som barnskötare och min sambo som budbilsförare. Jobbar nu vid munkebäckstorget på en förskola och är fast anställt sen 1/1 2015!
  Nås på telefon 0737775918.
  Mvh Josefine Olofsson

 11. Är en tjej på 19 år som ska börja plugga till djurskötare till hösten och söker en etta eller tvåa runt Majorna/Linne/Masthugget.
  Jag berättar gärna mer om mig själv via mail elsa.wadell@hotmail.com

 12. Hej!
  Mitt namn är Signe Forsell Gustafsson, jag är 22 år och arbetar åt klädföretaget Monki. Jag söker bostad tillsammans med min sambo Rasmus Winblad som är 24 år och arbetar för Telia.
  Vi är ett lugnt och skötsamt par som kommer från Västerbotten respektive Norrbotten, vi har bott i Göteborg i snart två år och trivs väldigt bra i staden.
  På fritiden tycker vi båda om att spela musik, att laga mat och att umgås med vänner.

  Vi söker en 2:a, eventuellt en 3:a med kök och badrum. Vi är inte kinkiga med var lägenheten är belägen så länge den ligger inom Göteborg.

  Maxhyra: 7000 kr
  Hoppas att det finns något som kan passa oss och att vi hörs!

  Tack på förhand.

  Varma hälsningar,
  Signe och Rasmus
  signe.gustafsson@gmail.com

 13. Hej.
  Mitt namn är Rebecka och jag är heltidsanställd inom barnomsorgen och arbetar på Guldheden. Har tidigare bott inneboende vilket fungerat bra, men längtar nu efter något eget att ro om ett tag. Tidigare hyresvärd kan intyga om att jag är lugn och förstår att ta ansvar för någon annans hem.
  Jag spenderar ofta min fritid med att läsa en bok eller dricka en kopp te framför tv:n.

  Röker inte, har inga husdjur med mig och har heller inga betalningsanmärkningar. Har även borgenär om det skulle vara aktuellt.

  Hoppas vi hörs!
  Med vänliga hälsningar
  Rebecka Lindow
  070-985 42 89

 14. Efter att precis ha pratat med GLG-fastigheter kan jag informera att de inte längre har någon ”telefondag” då man ska ringa och höra om de har något ledigt, så den informationen är lite missvisande.

 15. Hej!
  Jag är mamma till två barn, som ena är 2 år och andra är 6 månader. Jag är behov av lägenhet eftersom jag måste flytta ut från min andrahandskontrakt den sista november. Jag är en skötsam person och jag har inga betalningsanmärkningar. Jag kan betala en hyra på max 8000 per månad. Jag tänka mig en etta, tvåa eller trea. Huvudsaken jag får tak över huvudet.

  Ni kan nå mig på telefonnummer 070-893 12 89 och ikdj2011@hotmail.com .
  Snälla kontakta mig om ni har tips på om att någon annan vill kanske hyra ut sin lägenhet.

 16. Jag söker en lägenhet hos GLG fastigheter. Gärna i Kålltorp, Munkebäck eller Mölndal. Jag är en skötsam pensionär med god ekonomi och utan betalningsanmärkningar. Inga husdjur.
  Bor nu i radhus i Tuve som skall säljas.

  Med vänliga hälsningar
  Carin Bjarnesund
  Tel 0760 985699

 17. Hej!
  Snart färdigutbildad polis söker förstahandskontrakt (hyresrätt) i Göteborg med omnejd för mig och min 5-åriga son som bor hos mig växelvis.

  Skötsam, rök- och djurfri med ordnad ekonomi. Mest intressant är 3:or först och främst, men en större 2:a går minst lika bra.

  Referenser kan absolut lämnas på begäran.

  Kontraktskrivning kan ske omgående då jag för närvarande bor i en studentlägenhet.

  Mob: 0735-038962
  Tacksam för svar

  Mvh
  Pejman Rahimi

 18. Hej.
  Är en kille på 23 år som just nu hyr en lägenhet i andrahand tillsammans med min flickvän.
  Är väldigt intresserad av en tvåa, alternativt en trea runt områdena Munkebäck, Kålltorp.
  Söker i stort sett varenda lägenhet i de områdena på Boplats, men verkar inte få erbjudanden efter 3 års väntan.

  Har fast jobb med god inkomst + att tjejen just nu har jobb på ingående.

  Tacksam för svar!

  Mvh
  Daniel Andersson
  yooy80@hotmail.com

 19. Hej!
  Alexandra heter jag och är 25 år, har fast inkomst och inga betalningsanmärkningar, rökfri, djurfri och drar inte gärna ihop bullersamma festupptåg. Söker mig en 1:a eller 2:a i vårat underbara Göteborg. Är just nu inneboende i en andrahandslägenhet.

  Hör gärna av er på 0735213110.
  Mvh, Alexandra Hansson

  1. Hej Veronica,
   Tack för att du berättade den uppdaterade information om GLC och att du på så sätt bidrar till att informationen här på Hyresratt.nu är uppdaterad, aktuell och pålitlig för alla oss som söker bostad i Göteborg.

   Det uppskattar vi alla som använder oss av informationen!
   Än en gång tack för din hjälp

 20. Hej!
  Ensamstående mamma med 9-årig son. Sedan 3,5 år är vi inneboende hos en vän. Jag jobbar heltid som undersköterska och är tillsvidareanställd. Jag önskar en 2-3:a men annars tar jag vad som finns ledigt. Tack på förhand!

  Med vänlig hälsning från skötsam mamma,
  Juvylyn Mellbin
  juvylynmellbin@hotmail.com

 21. Hej
  Jag är i akut behov av boende och jag har blivit ombedd av min handläggare på socialkontoret att också själv söka aktivt.

  Jag bor just nu i en tillfällig lägenhet som socialen har hjälpt mig med. Men kontraktet gäller bara en månad. Det ger mig tillräcklig tid att försöka hitta en lägenhet på egen hand. Jag söker främst bostad i Göteborg, en hyreslägenhet. Ett eller två rum och kök.

  Tacksam för svar om ni har möjlighet att hjälpa mig?

  Vänliga hälsningar
  Jaleh khalilian
  zhaleh80@gmail.com

 22. Hej,
  Mitt namn är Kurt Olsson och är 54 år. Jag bor idag i en bostadsrätt med adressen Gryningsvägen 35A, 43348 Partille. Denna ämnar jag sälja för att kunna tillbringa lite mer tid i min lägenhet i Alicante/Spanien. Därför söker jag lägenhet hos Er.

  Jag har fast jobb i Kungälvs Kommun sedan 930104 som ungdomsarbetare inom Trygga ungdomsmiljöer. Jag innehar halvtids pension. Jag har en mycket bra ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Jag har ingenting i belastningsregistret, och är en mycket stabil och skötsam man.

  Genom min yrkeskompetens som ungdomsarbetare i socialt arbete kan jag också till er erbjuda mina tjänster i ert boende utefter min tid och era behov.

  Med förhoppning om ett positivt svar och ett framtida samarbete.

  Med vänliga hälsningar
  Kurt Olsson
  Gryningsvägen 35A
  433 48 Partille
  070-675 34 35
  kurtolsson45@live.se

 23. Hej!
  Jag söker en lägenhet i Mölndal då jag fått jobb på Mölndals sjukhus.
  Jag är en man på 47 år och har två barn på delad vårdnad. Då barnen bor till större delen hos sin mamma på Gotland så behöver jag ingen stor lägenhet! En 2:a eller en större 1:a på minst 45kvm och en hyra på max 5200:- behöver också parkering då jag har bil.

  Tack på förhand!

  Jani Jauhia
  demoneum@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *