Göteborgs Hyreshus AB

Göteborgs Hyreshus är en privat hyresvärd i Göteborg, som förvaltas av Svanström Fastigheter AB.

Göteborgs Hyreshus har hyreslägenheter i bland annat centrala Göteborg samt Bagaregården, Guldheden och Johanneberg. De flesta lägenheterna med hyresrätt finns i äldre stenhus som renoverats omsorgsfullt. Dessa hyresfastigheter är en del av kulturarvet.

Om du är intresserad av att bli hyresgäst hos Göteborgs Hyreshus kontaktar du Svanström Fastigheter per telefon.

Intresseanmälan

 • Telefon

Områden

 • Centrum
 • Bagaregården
 • Guldheden
 • Johanneberg

Adress

Göteborgs Hyreshus AB
Vasagatan 5C
411 24  Göteborg

Telefon

031-711 79 00

E-post

info@svanstrom.se

Webbplats

www.svanstrom.se

15 reaktioner på ”Göteborgs Hyreshus AB”

 1. Hejsan

  Jag är intresserad av att flytta till Göteborg :) undrar om ni har någon form av kö system eller att man bara söker när det finns lediga lägenheter.

  Ha det så bra mvh Ida

 2. Hej! Jag är sugen på att flytta till Göteborg och behöver hjälp med lägenhet, har ni något kö system eller hur funkar det hos er?
  Mvh Hanna Nielsen

  1. Hjälper min dotter o hennes sambo att leta lite.. hur ser det ut mef lediga lägenheter till sommaren/hösten hos er?

   Mvh diana wadström

 3. Hej! Enligt hemsidan (svanstrom.se) hänvisar de enbart till Boplats! De tar inte emot intresseanmälningar hos dem längre…

 4. Hej!
  Jag är en kvinna född -63 med fast jobb och inkomst som söker en bostad, gärna en tvåa. Inga barn hemma längre, inga husdjur, röker inte och är ordningsam och noggrann. Med hopp om en möjlighet.

  Bästa hälsningar
  Karin Karlsson
  0706849342

 5. Hejsan✨
  Söker lägenhet i Göteborg med omnejd.
  1 eller 2 med max hyra 7 000 kr, men allt av intresse. Jag kan flytta in omgående.
  Jag är en 41-årig singelkvinna som jobbar både som massageterapeut, säljare o konferensvärdinna.
  Har bott utomlands under längre perioder och bla drivit klinik, samt på västkusten (Smögen) har jag varje år under 4 månader drivit butik med ergonomiska skor.

 6. Hej,
  vi är en familj 2 bar och 2 vuxna vi bor nu i V.Frölunda vi har en liten lägenheter med 2 rum 50 kv som och andrahand, vi är interserad för en 3-an så kan du var snäll och visa oss hyr man kan ta en lägenheter eller hyr man ska göra att få en lägenheter från Göteborgs Hyreshus AB.Vi jobbar båda två.

  (Ursekta mig får språket jga kan inte så bra svenska för att vi bor här i Sverige om 3 år tack

 7. Hej är i ett behov av ett akut boende. Finns det någon möjlighet att hyra allt från rum till tillfälligt boende, gärna ett längre kontakt helst. Jag är en lugn tjej med inkomst. Hör av er till mig!

 8. Hej,

  Mitt namn är Kennedy Wandera, jag är 36 år och har fast arbete på Sahlgrenska. Jag bor just nu som inneboende i en lägenhet men önskar ett mera privat boende. Jag är en mycket skötsam person som varken dricker eller röker och min nuvarande hyresvärd har tyvärr inte samma uppfattning som jag gällande att visa hänsyn. Jag har bott i Sverige i ca 4 år och har precis skilt mig och söker därför efter ett eget boende. Referenser finns. Förutom mitt arbete tränar jag mycket och är personlig tränare och har tränat ungdomar i bl.a boxning. Jag hoppas jag får möjlighet att träffas och titta på lägenheten.

  Vänliga hälsningar

  Kennedy

 9. Hej
  Vi är familj på 7 personer. Tre vuxna och fyra barn. Vi blev bostadslösa och sedan tre månader bor nu på vandrarhem.

  Vi är djur- och rökfria, lugna samt har inte ofta gäster på besök. Mina syskon och jag studerar. Mina syskon går på Utmarksskolan i Bergsjön. Min mamma jobbar och pappa har ersättning från A-kassan. Vi söker en lägenhet akut men hittar ingen. Snälla hjälp oss!

  Wali
  walirana60@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *