Jungmark & Co AB

Den privata hyresvärden Jungmark & Co har egen bostadskö för sina hyreslägenheter på Hisingen i Göteborg. Dessa hyreslägenheter är 1:or och 2:or på Hisingen.

Om du är intresserad av Jungmark & Co lägenheter på Hisingen, och vill ställa dig i deras bostadskö, ska du ring dem eller skicka en intresseanmälan via post.

Intresseanmälan

 • Telefon
 • Skicka intresseanmälan

Områden

 • Hisingen

Adress

Jungmark & Co
Geteryggsgatan 42
416 78  Göteborg

Telefon

031-21 99 77

21 reaktioner på ”Jungmark & Co AB”

 1. Hej,
  Vi är en glad och väldigt skötsam familj som bor i Visby. Vi ska flytta till Göteborg i september på grund av arbete och därfrör söker vi ett permanent bostad. Jag arbetar inom Försäkringskassan och min man är rammakare och har fått en anställning i en ramindustri. Vi har två småbarn 2 och 5 år.Vi har en stabil ekonomi,är rökfria och har inga husdjur. Referenser kan ges av nuvarande hyresvärd. Kontakta oss gärna om ni vill veta lite mer om oss.

  Mvh
  Rose-marie Bournelli
  Tfn: 0725231291

 2. Hej Rose-marie,
  Tack för att du skrev här på hyresratt.nu .

  Eftersom du skrev specifikt på sidan för hyresvärden ”Jungmark & CO” så förmodar jag att du är intresserade av deras hyresrätter. Bäst är om du kontaktar Jungmark & CO via ovanstående kontaktuppgifter.

  Om det även är andra hyresvärdar här på hyresratt.nu som intresserar dig om din familj rekommenderar vi dig att du kontaktar var och en av de hyresvärdar som intresserar er.
  För på varje sida här på hyresratt.nu finns kontaktuppgifter till respektive fastighetsägare som har hyresrätter och som inte använder sig av Boplats.se .

  Med vänlig hälsning,
  Hyresratt.nu

 3. Hej,

  Det vore bra om ni kunde uppdatera kontaktinformationen till denna hyresvärd. E-mail finns inte med, och det ska enligt er vara ett av sätten att lämna intresseanmälan.

  Tack på förhand!

  Hälsningar,
  Jennifer

 4. Hej jag har en fråga. Jag och min pojkvän bor i Lindholmen som inneboende hos en kompis. Så vi undrar om vi kan få hyra lägenhet av er som socialen betalar hyran? Vi fick godkänt av dom att dom hjälper oss och betala hyra, men vi fick leta lägenhet själva. Hoppas på svar MVH Pernilla Lundberg

 5. Hej!
  Det är så att jag och min pojkvän söker ledig lägenhet Göteborg.
  Men jag bor i en referenslägenhet och har en referens som jag kan ge.
  Måste söka lägenhet själv men finner inget genom Boplats som jag varit medlem på i snart 4 år.
  Jag jobbar och har inkomst så kan betala, men allt handlar om mina skulder som ej är så mycket och som jag betalar av.
  Blir att vi har två inkomster.
  Och är i stor behov av en lägenhet snarast.
  Hur får man tag i er och hur kan man söka ledig lägenhet i Göteborg?

 6. Hejsan jag och min flickvän bor i Nässjö. Fast jag är skriven i Göteborg. Vi letar efter en liten större 1a eller 2a. Vi båda har hjälp av socialtjänsten och dom står gärna för hyran tills jag har börjat med mitt arbete till våren. Undrar om ni kan hjälpa med något hade vart jätte bra.
  Mvh

 7. Hej mitt namn är Saadi jag är en kvinna på 49 år. Jag söker en lägenhet för mig o min dotter som är 14 år just nu står vi bostadslösa. Vi har bort utomlands i flera år så nu är vi tillbaks. eftersom vi inte har någon bostad så går flickan inte i skolan än. Vi har referenser o borgenär. Skulle vara tacksam för eran hjälp.

 8. Jag och X fruan har skildsmassan sedan 2012, och fortfarande bot tillsammans i Hisings backa. det ar fruktansvärt situation, att vi kan inte hitta en annan lgh.

 9. hej jag söker akut lägenhet för mig o min dotter. just nu är vi bostadslösa o bor hos en vän.
  referenser även borgenär finns

 10. Hej,

  Vi heter Hicham och Ilham, 30 resp 20 år gamla och är gifta, letar vi en lägenhet i Göteborg då jag jobbar som kock på en mysig restaurang i centrum och har heltid med fast inkomst .

  Vi bor i kollektiv med en svensk familj nu i centrum det har fungerat jättebra men nu känner vi att vi vill ha något eget.

  Vi är lugna och trevliga, vi gillar att leva i en ren och städad miljö.
  Vi är kreditfria och vi har fast inkomst.
  Vi är rök- och husdjurfria.

  På fritiden tycker vi om att träna och vara ute i naturen.

  Vi söker en 2:a eller 3:a i hela Göteborg. Referens från jobb eller tidigare hyresvärd kan ges. Inflyttning kan ske snarast.

  Ring eller maila oss om ni har något som passar!

  Med vänliga hälsningar
  Hicham och Ilham
  rakibhicham@hotmail.it

 11. Hej!
  Vi heter Gabriella och Joel och söker en 1a. Jag studerar ekonomi på Handels och ska till hösten börja mitt tredje år. Joel börjar till hösten plugga på förskollärarprogrammet på Göteborgs Universitet.

  Vi är ett lugnt par vars största fokus är studierna och träning. Vi är lugna, ordningssamma och djur/rökfria. Båda har fast inkomst genom CSN, och ett stabilt sparkapital efter jobb på somrarna. Dessutom arbetar jag extrajobb vid sidan om studierna.

  Vi söker nu efter ett gemensamt boende!

  För mer information om oss så är det bara att maila eller ringa!

  Mvh, Gabriella och Joel
  Tel: 0706-222325

 12. Hej, jag vill härmed anmäla mitt intresse hos er.

  Jag som söker boende är en kille på 22 år, heltidsanställd på Teilas kontor i Gårda. Jag söker både långtids- och korttidsboende. Jag är skötsam, djur/rökfri och när jag inte arbetar sysslar mycket med musik. Har stor respekt för andras privatliv, så jag tänker på ljudnivåer etc.

  Om det finns en möjlighet, så skulle jag mer än gärna vilja presentera mig själv lite mer detaljerat.

  Mig når mi enklast via victor.fridefors@hotmail.com eller telefon 076-1928226

  Tack på förhand!
  Victor Fridefors

 13. Det går inte att ringa det nummer som står listat och det finns ingen mailadress att skicka till så hur anmäler jag mitt intresse?

  Jag är inneboende och i akut behov att flytta. Dels för att jag vantrivs något fruktansvärt och dels för att hon jag bor med kommer be mig flytta då hon vill bo tillsammans med sin kille.

 14. Hej!
  Jag heter Johannes Jovlunden, 24 år gammal. Arbetar som brandman samtidigt som jag studerar till sjuksköterka på Göteborgs Universitet. Lugn och sansad person. Rök, djur och festfri. Anledningen till att jag söker bostad är på grund av att mitt andrahands-kontrakt löper ut inom kort. Söker etta eller tvåa i Göteborg.

  Referenser från tidigare hyresvärdar lämnar jag gärna ut om ni så ökar.
  076-825 86 79

  Jag ser fram mot att höra av Er :-)

  Med Vänliga Hälsningar
  Johannes Jovlunden

 15. Greetings,
  Hope this message find you well.

  My name is Haitham, 32 years old IT Consultant working at SQS AB Gothenburg.
  I finished my Masters Degree in Information Systems at Lund University last December.
  Quite, clean, organized, and always busy. I have a stable monthly income, clean credit history and I never fail to pay my bills on time.

  Currently I am eagerly looking to rent a first-hand contract apartment in Gothenburg or vicinity.
  For peace of mind! Work and landlord Swedish References are always available upon request
  Trusting to hearing back from you on any available apartments, and wishing you a pleasant evening. I can be reached on the mobile below.

  Best,
  Hussein Haitham
  Mobile: 073-661 40 06
  Email: hussein.haitham@sqs.com

 16. Hej!

  Jag är en ensamstående 49-årig kvinna och jag arbetar som lärare på Hisingen. Jag pendlar just nu mellan mitt fritidshus i Varberg och Göteborg, och söker därför en 1:a -2:a på Hisingen för att slippa restiden. Jag har stabil inkomst, och mina chanser till arbete ökar med boende i Göteborg eftersom jag då kan arbeta extra inom vården.

  Ellinor Svensson
  junizmara@gmail.com

 17. Hej!
  Jag är en lugn och skötsam tjej som behöver en bostad i Göteborg ganska omgående då jag kommer att kombinera arbete (arbetsvetare med inriktning mot texteditering) hemifrån med deltidsstudier. Arbetet täcker gott och väl min försörjning, så jag ska bredda mina kunskapsområden inom yrket, med bl.a. juridiska studier vid Göteborgs Universitet till vilken jag nu blivit antagen vt-2018. Rök, djurfri och kommer att tillbringa större delen av tiden hemma framför skärmen. Har aldrig haft problem att samarbeta med andra och tror starkt på att kommunikation är lösningen på det mesta. Finner ni mig intressant som hyresgäst hör gärna av er på mobilnr: 0702-494887. Goda referenser finnes! Maxhyra 6200 kr.
  Möjlighet att komma och se på lägenheten finns närhelst det passar er.
  Med vänliga hälsningar Bettan

 18. Hej,
  Jag är en glad och väldigt skötsam person som bor nu inneboende efter familj separation. Jag måste flytta snart i arbete och därför söker jag en permanent bostad. Jag arbetar inom lastbilsindustri som hydraulik tekniker. Jag har en stabil ekonomi, är rökfria och har inga husdjur. Referenser kan ges av nuvarande hyresvärd. Kontakta mig gärna om ni vill veta lite mer om mig.

 19. Hej!

  Mitt namn är Christopher Fraser och jag är 33 år. Är ursprungligen ifrån Mellbourne, Australien men har but i Sverige sedan 7år tillbaka. För närvarande bor jag i en sommarstuga utanför Uddevalla men då jag både har arbete och vänner i Göteborg gör att jag söker boende i Göteborg. Har möjlighet att flytta in med kort varsel och är intresserad av både ettor, tvåor och treor.

  Jag och min bror startade tillsamans vårt egna byggnadsbolag Australianbygg AB år 2013. Vi har idag 26 anställda. Vi är ett nytänkande bolag som arbetar mot entreprenad , nybyggnation av hus och mot den privata sektorn. Vi gjorde även ett stort projekt tillsammans med produktionsbolaget Stockholm Köpenhamn under 2016-2017, där jag jobbade som ledande snickare i Tv programmet Arga Snickaren med Adam Alsing.

  Jag är en lugn person som älskar att resa och umgås med mina vänner och familj.
  Min bror Simon bor också i Göteborg med sin fästmö Ida och de väntar sitt första barn i Augusti.

  Detta var litegrann om mig. Har ni några frågor får ni jättegärna höra av er.

  Christopher Fraser
  Ha det gott

 20. Hej, jag heter Johanna Svensson och jobbar på Addici Security.
  Jag och min partner och vår lilla vovve söker AKUT boende! Vi bor just nu inneboende och vi har världens minsta rum där vi inte ens får plats med våra kläder. Vi mår inte så bra av detta och söker akut boende. Max hyra 3500kr. Snälla hör av er!

  /Johanna Svensson
  johannasvenssoon@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *