Ivar Kjellberg Fastighets AB

Ivar Kjellberg Fastighets AB är ett familjeföretag i tredje generationen som äger och förvaltar hyresfastigheter i Göteborgsområdet sedan 1932. De har lägenheter som de hyr ut med hyresrätt i flertalet bostadsområden i Göteborg. Bland annat Björkekärr, Böstaden, Jakobsdal, Kvillebäcken, Kvillestaden, Linnéstaden, Lunden, Olskroken, Vasastaden och Vegastaden.

Ivar Kjellbergs sätt att arbeta vilar på värdegrunden kvalitet, långsiktighet och omtanke. Vi älskar hus och människor.  Vill du också bo i hyreslägenhet hos Ivar Kjellberg? Anmäl dig då i deras intressebank på deras webbplats.

De har nämligen infört en webbaserad intressebank där du har möjlighet att registrera dig och söka deras lediga lägenheter direkt via deras webbplats. Men om du vill stå kvar i deras bostadskö måste du själv komma ihåg att förnya din ansökan var sjätte månad via deras system.

Det positiva med Ivar Kjellbergs bostadskö är att du kan söka både befintlig och nyproducerad hyreslägenhet i Göteborg, samt garage och parkeringsplatser.

Intresseanmälan

 • Webbplats

Områden

 • Björkekärr
 • Böstaden
 • Jakobsdal
 • Kvillebäcken
 • Kvillestaden
 • Linnéstaden
 • Lunden
 • Olskroken
 • Vasastaden
 • Vegastaden

Adress

Ivar Kjellberg Fastighets AB
Jungmansgatan 15
413 15  Göteborg

Telefon

031-42 84 00

E-post

fastighet@kjellberg.se

Webbplats

www.kjellberg.se

24 reaktioner på ”Ivar Kjellberg Fastighets AB”

 1. Hej mitt namn är saadi jag är en kvinna på 49 år. Jag söker en lägenhet för mig o min dotter som är 14 år just nu står vi bostadslösa. Vi har bort utomlands i flera år så nu är vi tillbaks. eftersom vi inte har någon bostad så går flickan inte i skolan än. Vi har referenser o borgenär.  Skulle vara tacksam för eran hjälp.

 2. Hejsan

  Hejsan
  jag är så sjukt taggad på ett placering runt om/i kvilletorget eller närheten.

  Tack och hej!

 3. hej hej hoppas ni får en god fortsättning. jag söker akut lägenhet för mig o min dotter. just nu är vi bostadslösa o bor hos en vän.
  referenser även borgenär finns. tacksam för all hjälp

 4. Hej, vi är en familj pâ 3 personer som är intresserade av en ny bostad, gärna en trea alternativt en fyra.

 5. Hej!
  Vi är två skötsamma tjejer som söker en fin lägenhet att hyra. Helst en tvåa men trea går också bra bara det inte blir för högt i pris. Vi är 18 år gamla och bor i Nyköping. Vi går sista året på gymnasiet så vi behöver en lägenhet till hösten 2015. Vår förhoppning är att hitta jobb så vi kan börja vårt äventyr i en annan stad så fort sommaren är slut. Vi är båda rökfria.

  Tack på förhand.
  Med bästa hälsningar Jennifer Karlsson och Linnea Hurtig!

 6. Hej!
  Jag är en kvinna född -63 med fast jobb och inkomst som söker en bostad, gärna en tvåa. Inga barn hemma längre, inga husdjur, röker inte och är ordningsam och noggrann. Med hopp om en möjlighet.

  Bästa hälsningar
  Karin Karlsson
  0706849342

 7. Hej,
  Jag söker en fyra eller femma i Linné med omnejd.
  MVH, Jasmine
  076-003 00 30

  1. Söker 2 rums-lägenhet. Gärna Brämaregatan , Har en villa som ska säljas ! Och vill komma i närheten av min syster somm har bott hos ER nu i 20 År ! Har inga djur , är rökfri !
   Tar gärna vån 1upp till 4 . Är ej beroende av hiss, men visst är det en fördel . Kan lägga 3 månadshyror om det finns en lägenhet ledig ! Med Vänlig Hälsning Ulla Thörnqvist.

 8. God Morgon!
  Söker lägenhet. Gärna Brämaregatan 2-10. En tvåa skulle vara utmärkt. Jag har en villa nära havet som jag skall sälja, eftersom en stor tomt kräver väldigt mycket arbete. Själv är jag rask och pigg, men vill komma nära min syster som bor i Er fastighet.

  Med Vänlig Hälsning,
  Ulla Thörnqvist.

 9. God förmiddag !
  Ja nu är jag här igen och undrar om det finns en möjlighet att få en lägenhet, på Brämaregatan.

  Med Vänlig Hälsning,
  Ulla Thörnqvist.

  1. Hej Ulla,
   Hyresratt.nu varken är eller representerar den hyresvärd som du vill komma i kontakt med – i ditt fall Ivar Kjellberg Fastighets AB.
   Vänligen läs informationen överst på http://www.hyresratt.nu/ivar-kjellberg-fastighets . Där finner du information om hur du söker lägenhet i Göteborg hos just denna specifika fastighetsägare.

   Med vänlig hälsning,
   Hyresratt.nu

 10. Hej,
  Jag är en kvinna, 42 år. Jag bor med min sambo och söker akut lägenhet, gärna en trea. Vi har fast arbete och inkomst. Inga husdjur, röker inte. Vi söker en lägenhet att hyra i första hand.

  Med Vänlig Hälsning
  Dragana Ljubisavljevic
  draganaue73@gmail.com

 11. Hej!
  Vi är ett pensionärspar som bor i en bostadsrättslägenhet. Vi tänker sälja vår lägenhet och söker därför en hyresrätt om 3 rum och kök i Jakobsdal, Böstaden eller Lunden. Vi är djur-och rökfria.

  Hälsningar
  Roger Karlsson
  Påskbergsgatan 10
  412 68 Göteborg

  roger.karlsson364@gmail.com

 12. Hejsan!
  Vi är ett par som söker lägenhet i Göteborgsområdet. Helst i Lunden/olskroken eller kvillebäcken/kvillestaden. Vi söker i nuläget efter en 2a eller 3a runt ca 10´000 att hyra.

  Vi båda är 20 år gamla. Vi är väldigt ansvarsfulla och pålitliga, både djur och rökfria. Vi båda har stadiga inkomster och är båda anmärkningsfria.

  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning/
  Neneh Montán & Tobias Fridlund

 13. Hej jag heter Maria och jag har 3 barn och jag är gift jag är sjuksköterska och min man bilmekaniker vi intressant att hyra lgh eller hus 4a eller 5a .
  Tack.

 14. Skötsam kvinna på 34 år som söker en 1;a alternativ liten 2;a.
  Röker ej
  Har fast inkomst
  Inga djur
  Söker med omnejd ett förstahandskontrakt alternativ 2;a hands med överensstämmelse på minst 6månader.

  Nås via telefon eller meil.
  0708181783/ angiie_c83@hotmail.se
  Mvh Angelica caspersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *