Kvarnhällen Fastigheter AB

Kvarnhällen Fastigheter har inte längre egen bostadskö till sina hyreslägenheter och därmed kan du INTE söka lägenhet i Göteborg hos dem längre. Kvarnhällen Fastigheter hänvisar dig till Boplats (www.boplats.se), där du kan söka lägenhet.

Kvarnhällen Fastigheter är en privat hyresvärd i Göteborg som har funnits  i drygt 20 år. De har för närvarande 4 stycken fastigheter, med tototal 120 hyreslägenheter, i Göteborg.

Kvarnhällen Fastigheter har lägenheter till uthyrning på Gamla Varvsgatan, Karl Johansgatan, Götabergsgatan och Svangatan i Göteborg, samt Örngatan i Mölndal.

Söka lägenhet

 • Boplats.se

Områden

 • Centrum
 • Majorna
 • Bagaregården

Adress

Kvarnhällan Fastigheter AB
Industrivägen 2
433 61  Sävedalen

Telefon

031-21 02 45
0705-13 54 17

E-post

info@kvarnhallenfastigheter.se

Webbplats

www.kvarnhallenfastigheter.se

7 reaktioner på ”Kvarnhällen Fastigheter AB”

 1. Hej! Jag och min flickvän söker en hyresrätt. Vi bor förtillfället på Kommendörsgatan i majorna, tyvärr i en andrahand som vi nu måste lämna. Hade uppskattat om ni kunde höra av er till mig och berätta om det finns något ledigt eller inte. Mvh Benjamin

 2. Hej Benjamin,
  Tack för att du skrev här på vår webbplats hyresratt.nu och på sidan för hyresvärden Kvarnhällen Fastigheter.

  Men om du vill komma i kontakt med Kvarnhällen Fastigheter här i Göteborg behöver du kontakta dem direkt. Det räcker inte med att skriva här hos oss.

  Samtliga kontaktuppgifter till Kvarnhällen Fastigheter finns här ovanför – i början av sidan.

  Kontakta dem gärna & så önskar vi dig lycka till!

  Med vänlig hälsning,
  Hyresratt.nu

 3. Hej, Jag söker bostad… Jag har bra jobb och bra inkomst men kunde inte hitta nåt till nu. Jag hyra ett rum hos nån familj men det är inte liv..
  Tach
  MVH
  Hossam

 4. Hej jag är en 19 årig tjej. Som är hemlös, står förtillfället ute på gatan. Jag som person är väldigt skötsam när det gäller att ta hand om en lägenhet. (Haft träningslägenhet förut) Dock fick jag inte vara kvar eftersom ett träningsboende tar mer betalt än vad den kommunen på soc jag bodde i först ville betala. Har dock bytt soc nu. Jag studerar på gymnasiet. Nu kommer väl det som e lite struligt. Min mamma gick bort omgående och jag har ingen familjemedlem förtillfället inblandad i mitt liv då min pappa skiter blanka i mig. Jag är helt djurfri. Men röker, (inte inomhus) !! Jag står helt enkelt hemlös för att jag e 19 år och en stödlägenhet ifrån soc kan ta upp till ett halvår om inte mer. Dock kan jag få hyra betald om jag hittar någon. Jag skulle vara så tacksam över att bara få ett tak överhuvudet. Pengar e alltså inget problem. För mer info hör av dig på 0735422750.

 5. Hej! Mitt namn är Katja jag är ensammstående med 2 barn och ska snart få en ny bebis. Jag är i akut BEHOV av lägenhet. Jag har hjälp av socialtjänsten och dom står hjärna för hyran och jag kan även betala 2 månaders hyra i förskott för som sagt är jag i akut BEHOV. Undrar om ni kan hjälpa oss med något?

 6. Vi tar inte längre emot intresseanmälningar av lägenheter.
  Då vi har lämnat bort förvaltningen av våra fastigheter tar vi inte längre emot intresseanmälningar och Boplats (www.boplats.se) kommer att användas framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *