Kållereds Fastighets AB

Kållereds Fastighets äger hyresfastigheter runt om i Göteborg. De riktar i första hand in sig på uthyrning av lägenheter till privatpersoner.

Kållereds Fastighets har en egen bostadskö som du kostnadsfritt kan anmäla ditt intresse till. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret på deras webbplats (se adress nedan).

Intresseanmälan

 • Webbplats

Områden

 • Kallebäck
 • Kålltorp
 • Munkebäck

Adress

Kållereds Fastighets AB
Gamla Riksvägen 4
428 32  Kållered

Telefon

031-795 40 50

E-post

info@kalleredsbygg.se

Webbplats

www.kalleredsbygg.se

14 reaktioner på ”Kållereds Fastighets AB”

 1. Mitt namn är Nathalie och jag är 21 år.
  Jag är en självständig och skötsam tjej som bott ensam sen jag var 17 år, och har aldrig fått några anmärkningar eller klagomål.

  Jag har två jobb. Jag jobbar på stora teatern i Göteborg och som värdinna/rådgivare.

  Jag bor just nu i en lägenhet i Alingsås. Men då jag jobbar väldigt mycket i Göteborg och har min familj där, så har jag nu sökt lägenhet i 2 år. Mest för att jag trivs bäst i min hemstad och för att det är tröttsamt att pendla.

  Bästa hälsningar,

  Nathalie Strand

 2. Hejsan!
  Jag och min flickvän söker lägenhet och undrar hur man ska gå till vägar?
  Är med i boplats men där händer ju inget.
  Vi söker överallt. Om ni kanske har tips om något hade vart jätte bra.
  Mvh christoffer

 3. Hejsan jag och min flickvän bor i Nässjö. Fast jag är skriven i Göteborg. Vi letar efter en liten större 1a eller 2a. Vi båda har hjälp av socialtjänsten och dom står gärna för hyran tills jag har börjat med mitt arbete till våren. Undrar om ni kan hjälpa med något hade vart jätte bra.
  Mvh

 4. Hallå!
  Jag heter Magnus och är 22 år och söker bostad i Göteborg tillsammans med min tjej. Vi båda har fast arbete, bor och är skrivna i göteborg men vi har tröttnat på att stå i boplats bostadskö. Vi söker allt från en 1a och uppåt som tillåter att man har husdjur. Vi är skötsamma och pålitliga hyresgäster, hör gärna av er om ni har något ledigt någonstans!

 5. Hej!
  Jag heter Sharmin Fatemi och min make heter Sina Mohammadi. Vi kommer från Kurdistan.Vi söker efter en lägenhet som ska skrivas andeahandskontrakt eller förstahandskontrakt i Göteborg. Lägenheten ska vara 2 till 3 rum och kök. Hyran som vi kan betalla är fram till 6500 kr. Vi är ett par med stabil ekonomi och är icke rökare och har inga husdjur.
  MVH
  Tack!

 6. Hej mitt namn är Saadi jag är en kvinna på 49 år. Jag söker en lägenhet för mig o min dotter som är 14 år just nu står vi bostadslösa. Vi har bort utomlands i flera år så nu är vi tillbaks. eftersom vi inte har någon bostad så går flickan inte i skolan än. Vi har referenser o borgenär. Skulle vara tacksam för eran hjälp.

 7. Hejsan ! Mitt namn är Oscar Elias och jag är 21 år gammal. Jag har bott i Göteborg lika länge som jag har jobbat här dvs. 1 år. Jag bor i nuvarande som inneboende hos en familj som jag kommer väldigt bra överens med. Men nu är det så här att dem ska sälja sitt hus så jag har då endast möjligheten att bo här i 5-6 veckor till innan jag blir bostadslös..
  Jag har fast jobb och jobbar heltid med en bra ekonomi och inga betalningsanmärkningar.
  Jag är en lugn o sansad kille.

 8. Hej! Mitt namn är Katja jag är ensammstående med 2 barn och ska snart få en ny bebis. Jag är i akut BEHOV av lägenhet. Jag har hjälp av socialtjänsten och dom står hjärna för hyran och jag kan även betala 2 månaders hyra i förskott för som sagt är jag i akut BEHOV. Undrar om ni kan hjälpa oss med något?

 9. Hej.
  Mitt namn är Henrik Olsson. Jag och min flickvän Mickaela söker gemensamt efter en lägenhet. Vi har båda varsitt barn och vi vill få tag på en lägenhet som passar oss så vi kan flytta ihop.
  Båda har trygga anställningar och stabil ekonomi, samt är rök- och djurfria.
  Vi är i stort behov av förstahandskontrakt då boendet i nuläget är i andra hand och ger inte tillräcklig trygghet för barnen.
  Alla fyra vore tacksamma om det skulle finnas något för oss.
  MVH Henrik
  henrik-olsson@hotmail.com

 10. Hej. Mitt namn är Caroline. Jag och min kille söker lägenhet ihop. Tillfället så bor vi nu inneboende hos hans mamma. Vi har båda fast inkomst. Undrar lite hur man kan gå tillväga om det finns tips på ”enklare” sätt att hitta bostad?

  Mvh
  Caroline
  form_91@hotmail.com

 11. Hej,
  Mitt namn är Umii. Jag söker lägenhet till mig och min son som är 7 år gammal. Jag är akut behov av lägenhet. Just nu har vi inte någon bostad och därför kan min son inte gå i skolan. Jag har bra inkomst och kan betala hyran utan problem.

  Med vänlig hälsning,
  Umii
  umii1993@hotmail.com

 12. Hej.
  Mitt namn är ABE. Jag och min kille söker tillsammans en lägenhet. För tillfället bor vi nu inneboende hos en familj. Vi har båda fast inkomst.

  Abe Malaku
  abesweden@yahoo.fr

 13. Hej! Min syster dotter söker lägenhet, har fast jobb och stabil ekonomi. Rök och djurfri. Just nu bor vi trångt. Hon bor hemma hos oss och delar rum med våra soner. Undrar om ninjan hjälpa oss???

  Med vänlig hälsning, Aleksandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *