Holger Blomstrand Byggnads AB

Holger Blomstrand Byggnads är en privat hyresvärd i Göteborg som har lägenheter med hyresrätt i Bagaregården, Lunden, Johanneberg, Majorna, Landala, Gårda, Flatås och Linné.

Sedan en tid tillbaka kan du inte ställa dig i bostadskö hos Holger Blomstrand Byggnads genom att sända dem ett e-post. Gå istället in på deras webbplats. Där finns ett formulär. Följ instruktionerna.

Intresseanmälan

 • Webbplats.

Områden

 • Bagaregården
 • Flatås
 • Gårda
 • Johanneberg
 • Landala
 • Linné
 • Lunden
 • Majorna

Adress

Holger Blomstrand Byggnads AB
Prinsgatan 12
413 05  Göteborg

Telefon

031-704 41 30

E-post

info@holgerblomstrand.se

Webbplats

www.holgerblomstrand.se

10 reaktioner på ”Holger Blomstrand Byggnads AB”

 1. Är i stort behov av en trerumslägenhet en hyresrätt. Bor idag i en bostadsrätt i Kaverös. Vill ner till Majorna eller Karl Johansgatan.

 2. Hej!
  Jag heter Madeleine och är 25 år. Jag Kommer ursprungligen från Värmland men bor just nu inneboende hos mina föräldrar här i Göteborg. Jag är en lugn och ansvarsfull tjej som spenderar mycket av min fritid på gymmet eller tillsammans med mina vänner och familjen.

  Jag har ordnad ekonomi med fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Jag har även goda referenser från tidigare hyresvärd.

  Söker en 1-2:a (helst omöblerad) förstahands eller andrahandskontrakt (långtidskontrakt). En Max hyra 5000kr – 6000kr. Ej intresserad av rum eller dela lägenhet.

  Maddo777@hotmail.com
  073-842 41 87

  Mvh Madeleine

  1. Hej,
   Trevlig kille på 46 söker lägenhet. Har förtidspension, så en hyra på max 6500 kr i månaden. Ett rum eller två rum. Röker inte. Inga husdjur. Kortidskontrakt kan även det vara intressant.

   Mail jtony5908@gmail.com
   Mobil. 0737243229

   Tony Jonsson

 3. Hej!
  Jag heter Caroline är 23 år och söker en lägenhet på 1-2 rum i Göteborg (ommöblerad), maxhyra 6000 kr.
  Jag har fast jobb och fast inkomst, inga husdjur och är mycket skötsam.
  Arbetar som sjuksköterska här i Göteborg. På fritiden spenderar jag mycket tid med att träna och umgås med vänner.

 4. Hej!
  Jag heter Ayob, är 31 år och söker en lägenhet på 2 rum i Göteborg, max hyra 6000 kr. Jag har heltidsjobb, inga husdjur och är mycket skötsam. Jag arbetar som personligt assistent här i Göteborg. På fritiden spenderar mycket tid med att träna och umgås med vänner.

  Ayob
  ayob.84@hotmail.com

 5. Hej
  Jag är en singelkvinna, numera pensionär, som bott i Göteborg i drygt 40 år (södra Guldheden och Vasaplatsen). För tre år sedan flyttade jag till en annan kommun. Nu längtar jag hem till Göteborg, goda vänner och kända kvarter.
  Jag önskar förstahandskontrakt om 3 rum och kök med balkong och gärna hiss i centrala Göteborg med en maxhyra runt 8000 kr.
  Jag har en god ekonomi, inga betalningsanmärkningar och är rök-och djurfri.
  Med en förhoppning om ett positivt svar!
  Vänligen
  Gun-Lis Olofsson
  Tel. 0708-765953

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *