Aranea Förvaltnings AB

Den privata hyresvärden Aranea Förvaltning i Göteborg har en egen bostadskö för sina hyreslägenheter i Munkebäck, Lunden, Olskroken, Hisingen och centrala Mölndal.

För att göra en intresseanmälan till Aranea Förvaltnings lägenheter beställer du deras ansökningsblankett genom att kontakta dem.

Intresseanmälan

 • Ansökningsblankett, som du beställer genom att kontakta dem.

Områden

 • Munkebäck
 • Lunden
 • Olskroken
 • Hisingen
 • Centrala Mölndal

Adress

Aranea Förvaltnings AB
Kungstorget 14
411 10  Göteborg

Telefon

031-81 01 40

E-post

aranea@aranea.se

Webbplats

www.aranea.se

5 reaktion på “Aranea Förvaltnings AB”

 1. På deras hemsida står det dels att förvaltningen övergått till Opalen Fastighetsförvaltning, dels att lediga lägenheter läggs ut på Boplats.

 2. Hej,
  vänligen skicka till mig Ansökningsblankett. Jag vill fylla i och skicka till er. Söker hyreslägenhet .

  Tack på förhand!
  Mvh Hedija

 3. Hej!
  Vi är två skötsamma tjejer som söker en fin lägenhet att hyra. Helst en tvåa men trea går också bra bara det inte blir för högt i pris. Vi är 18 år gamla och bor i Nyköping. Vi går sista året på gymnasiet så vi behöver en lägenhet till hösten 2015. Vår förhoppning är att hitta jobb så vi kan börja vårt äventyr i en annan stad så fort sommaren är slut. Vi är båda rökfria.

  Tack på förhand!
  Med vänliga hälsningar Jennifer Karlsson & Linnea Hurtig

 4. Hej!
  Mitt namn är Nathalie Kamtale och är 21 år gammal. Jag söker en lägenhet (är ej kräsen). Jag söker dock inget inneboende eftersom jag tyvärr har haft en dålig erfarenhet av detta tidigare i mitt liv som jag inte vill vara med om igen!

  Just nu bor jag i en andrahandsbostad som min mamma gett mig tillsvidare men nu tyvärr ska hon komma tillbaka och jag måste då tyvärr gå vidare till nästa. Jag är aktiv sökande i boplats (ja det tar sin tid men ger inte upp) och hoppas på att jag snart får något då jag söker överallt och nästan vilket som helst.

  Jag har inga krav på storlek osv förutom att jag önskar att vara själv och max hyra 5500 eller gärna mindre.

  Jag är för tillfället sjukskriven men har en inkomst med försörjningstöd då det inte är några problem med ekonomin. Som det ser ut nu så betalar jag en hyra som är på 5485 kronor samt el, bredband med andra utgifter. Har inga anmärkningar och är en lugn tjej, inget husdjur, men är dock rökare, röker ej inne hos mig eller någon annan som inte vill det, detta respekteras fullt ut. Jag sköter alla räkningar och är väldigt pedant med att hålla rent jag vet att det oftast skrämmer människor med en annan sorts ersättning än lön men det har aldrig någonsin vart några problem när jag har bott här med det. Jag ska efter nyår börja studera igen på folkhögskola och då ta CSN bidrag + lån som innan nu när jag fått lite mer kött på benen. Men skulle vara så evigt tacksam. Om det är något intressant hör av er gärna.

  Mvh natta :)
  nelina.kamtale@gmail.com

 5. Hello!
  My name is Madalina Codrescu (42 yo) and my husband Vasile Codrescu (48 yo). We have 3 kids (2, 9 and 17 yo) and we need a house. Now we are living in Sävedalen and my kids are going to school/kindergarten in this area. We are living in this house for about 1 year and we have to move fast from here. We all we have personnummer. I am working with contract for a company and my husband the same.
  A good recommendation about us you can find from Positivum AB (Guy-0739812640).

  I looking forward to your answer!
  Madalina Codrescu
  ellala13b@yahoo.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *