Kjell Andersson Byggnadsfirma (KAB Fastigheter AB)

De har inte längre egen bostadskö till sina hyreslägenheter och de tar därmed inte längre emot intresseanmälningar. Istället använder de sig av www.boplats.se.

Kjell Andersson Byggnadsfirma (KAB Fastigheter AB) är en privat hyresvärd i Göteborg som har hyreslägenheter vid Liseberg och i Lunden.

Kjell Andersson Byggnadsfirma tar emot din intresseanmälan efter att du har gjort ett personligt besök på deras kontor.

Intresseanmälan

 • Telefon
 • Personligt besök

Kjell Andersson Byggnadsfirma (KAB Fastigheter AB) har hyreslägenheter

 • Liseberg
 • Lunden

Adress

Kjell Andersson Byggnadsfirma
(KAB Fastigheter AB)
Mölndalsvägen 21
140 09  Göteborg

Telefon

031-40 03 40

E-post

info@kabfastigheter.se

Webb

www.kabfastigheter.se

4 reaktioner på ”Kjell Andersson Byggnadsfirma (KAB Fastigheter AB)”

 1. Hej Kjell Andersson Byggfirma!

  Jag och min sambo har sökt en ledig lägenhet hos er på Norra Krokslättsgatan 10 och för att visa vårt intresse skriver jag även till er här.
  Vi bor för tillfället i Helsingborg men är påväg tillbaka till Göteborg efter att ha avslutat våra studier. Vi har båda fått jobb i Mölndal, jag som socionom på Vård och omsorgsförvaltningen och min sambo David på Schenker som speditör, där han arbetat i Malmö sedan i höstas men som nu i och med vår flytt börjar arbeta i Göteborg.
  Nu längtar vi efter att flytta in i en fin lägenhet i stan. Er fastighet och beskrivningen av lägenheten tror jag passar oss jättebra. Vi hade tyckt att det vore väldigt roligt att få komma på visning.

  Med vänliga hälsningar,
  Malin Bergh

  1. [Meningen censurerad]
   Hyresvärden lider av hyresregleringen likväl som de bostadssökande.

 2. Hej,
  Jag heter Amanda Layton och är en 25-årig tjej från Karlstad som nyligen fått veta att jag fått jobb som civilingenjör hos Etteplan i Göteborg.

  Min pojkvän, Viktor, har fast jobb på SKF men har varit studieledig för ingenjörsstudier i Karlstad där vi träffades för tre år sedan.

  Nu söker vi lägenhet tillsammans i ett tryggt område i Göteborg där vi så småningom kan bilda familj. Vi önskar hyra en trea eller stor tvåa, viktigt är att lägenheten är fräsch. Vi kan tänka oss betala max 8000 kr/månad + el och ev. varmvatten.

  Vi är båda högavlönade och saknar betalningsanmärkningar. Vi är aktiva på fritiden och har aldrig haft några klagomål från grannar. Vi röker inte!

  Vi har tillfälligt boende under första tiden men då vi båda börjar jobba redan i maj önskar vi hyra lägenhet så snart som möjligt, gärna från 1:a juni!

  Om Ni tycker att vi låter som hyggliga hyresgäster och har ett kort i rockärmen åt oss får Ni gärna kontakta mig på denna mejladress eller på mobilnummer: 070-4678925

  Tusen tack på förhand!
  Vänliga hälsningar,
  Amanda Layton och Viktor Nässén

 3. Hej,
  Amanda heter jag, är 22 år gammal. Jag har inga betalningsanmärkningar, inga husdjur och jag röker inte. Jag är väldigt skötsam och lugn som person. Jag jobbar inom hemtjänsten sedan 3 år tillbaka. Sista mars revs min bostad i Mölndal och jag står nu utan ett hem sedan en månad tillbaka. Jag är akut behov av en lägenhet. Max hyra ca. 6000kr.
  Ser fram emot att höra ifrån er.

  Med vänlig hälsning,
  Amanda Hagström
  amandahagstrom@live.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *