Derome Förvaltning

Derome Förvaltning är en ny aktör på Göteborgs bostadsmarknad. Bortsett från närliggande orter som Mölnlycke har Derome Förvaltning ett område i Göteborg där de har lediga lägenheter – Kvillebäcken på Hisingen.

Hyreslägenheterna är nyproducerade och inflyttning sker under 2015. Ställ dig i bostadskö till nyproducerad hyreslägenhet genom att fylla i deras intresseanmälan på sin webbplats.

Intresseanmälan

 • Webbplats

Områden

 • Kvillebäcken

Adress

Derome Förvaltning
Kardanvägen 21
432 32  Varberg

Telefon

0340-66 64 30

Webbplats

www.deromeforvaltning.se

13 reaktioner på ”Derome Förvaltning”

 1. Hej! Vi är en liten familj med ett barn på 1 år. Vi bor just nu i Växjö men planerar flytt till Göteborg för att få närmare till släktingar. Vi önskar hyra en 3a eller 4a. Vi kan tänka oss att bo i Göteborgs innerstad, Mölndal, Västra. Max hyra 9000kr. Med vänlig hälsning, Johanna vester

 2. Hej!
  Jag heter Sahar Behnia
  Under alla år som jag har varit medlem i Boplats.se fick jag aldrig chansen att gå på en visning, trots att jag har varit fast anställd hela tiden och har bra inkomst.
  Min situation har blivit värre nu eftersom jag bor hos min vän och måste lämna ganska omgående.
  Jag är en singeltjej som gick isär mitt förhållande för mer än 2 år sen. Jag har nästan ingen släkt och familj i Sverige som jag kan luta mig mot vid akuta tillfällen. Nu är det verkligen min boendesituation akut.
  Jag ber er nu, att om det finns nån ledig lägenhet i Göteborg kontakta mig omgående.

  Mvh
  Sahar Behnia

 3. Hej!
  Jag är en ensamstående tjej på 24 år som säker nytt boende när jag ska flytta hem till Göteborg från Skåne. Jag ska då sälja min nuvarande bostadsrätt och letar efter en hyresrätt. Min maxhyra är ca 7000 kr.
  Jag har inga betalningsanmärkningar, klagomål eller dylikt och kan ordna så att jag har en borgenär om det skulle behövas!
  Hör gärna av er om det finns något som skulle passa.
  Tack på förhand

  Med vänlig hälsning,
  Ida

 4. Hej
  vi söker en 2a-3a i Göteborg, är en liten familj som vill flytta tillbaks till Göteborg från Örebro pga jobb. vi har bra ekonomi och goda referenser.
  Hyra :7500 kr

 5. Skötsam kille söker boende.

  Hejsan
  Mitt namn är Hossein och jag är en skötsam 21 årig kille som är arbetsledare på Max i Bäckebol. Jag har en ordnad ekonomi och bra lön efter alla hundåren på Max som medarbetare. Jag har fast inkomst och ingenting hotar mitt jobb då det går rätt bra för oss. Jag har inga betalningsanmärkningar och försöker spara lite pengar varje månad och har lyckats med det rätt bra hittills.
  Som person är jag alltid driven och ansvarsfull. Jag har en son som fyller 3 snart och det gör att jag måste kämpa extra mycket hela tiden. Jag röker inte och vi har inge husdjur. På fritiden brukar vi vara på Lek och buslandet på Backaplan.
  Just nu bor vi i en andrahandslägenhet i Länsmansgården. Tjejen som vi hyr lägenheten av har pluggat färdigt och vill flytta tillbaka till Göteborg.
  Jag letar efter en två med max hyra 6000 kr. Det spelar ingen roll var i Göteborg lägenheten befinner sig. Det är lätt att ta sig överallt i Göteborg. Dock hade jag uppskattat Hisingen. Det blir närmare till arbetet.
  Jag har många bra referenser. Mina tidigare hyresvärdar och mina arbetsgivare är så snälla allihopa. Alla sa ja när jag frågade dem om de kunde vara min referens. Alla referenser kan ges vid behov.

  Hör av er gärna om ni vill få mer information.
  Tack för att du tog dig tiden att läsa.

  Hossein Nazary
  0722054388
  hosseinnazary.hn@gmail.com

 6. Hej!
  Behöver du en pålitlig hyresgäst? Här har du mig!! LITE AKUT BARA!!

  Maxwell (22 år) och är nyinflyttad från Sundsvall. Arbetar med att vara delägaren till en butik på Hisingen och med vikariat på skolor. Jag röker inte och har inga husdjur. Jag bor nu i butiken tills jag hittar något ställe att bo på. Förutom arbete gillar jag att spela fotboll och se mig omkring här i Göteborg.

  Ni kan nå mig på 076-908 26 94 och jag svarar alltid.

  Med vänliga hälsningar
  Maxwell Osadolor
  Maaxwell94@gmail.com

 7. Hej!
  Jag heter Masoumeh. Vi har inga lägenheten och jag behöver mycket på det i Göteborg. Dessutom jag har intyg från Sahlgrenska sjukhuset till privat boendes företaget. Snälla om du har ledig lägenheten, svara mig snabbt.Tack så mycket.
  Mvh
  Masoumeh

 8. Hej!
  Mitt namn är Rebecca. Jag och min pojkvän är i akut behov av lägenhet!

  Vi är 20 år och har fast inkomst. Vi ska ha barn om 2 månader och vi behöver verkligen någonstans att bo. Idag bor vi hemma hos min pojkväns mamma i hans lila rum. Vi har ingen plats för spjälsäng mm.

  Vi är ute efter vad som helst, bara vi får någon stans att bo tillsammans med vårt barn.

  Ni kan nå mig på 0723078585 och hjertrebecca@gmail.com
  Mvh.Rebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *