Stig Hedlund Fastigheter

Observera – Stig Hedlund Fastigheter tar INTE längre emot ansökningar om ledig lägenhet i Göteborg. De har tagit bort sin egen bostadskö, för att istället använda sig av Boplats. Vårt tips är att du vänder dig till www.boplats.se för att söka ledig lägenhet i Göteborg hos Stig Hedlund Fastigheter.

Stig Hedlund Fastigheter har hyreslägenheter i Lunden, Olskroken, Johanneberg, Krokslätt, Stampen och Kålltorp. Stig Hedlund äger och förvaltar 330 lägenheter.

Från små 1:or till stora familjelägenheter

Hos Stig Hedlund kan du hyra allt från små 1:or  till familjelägenheter uppemot 100 kvadratmeter. De arbetar aktivt för trygghet och trivsel, samt vill ha ett nära samarbete med sina hyresgäster.

Lägenheter i många stadsdelar av Göteborg

Stig Hedlund har sina hyreslägenheter på till exempel Räntmästaregatan och Persgatan i Lunden, Norra Gubberogatan i Olskroken, Viktor Rydbergsgatan och Rosensköldsgatan och Stuartsgatan i Johanneberg, Thorburnsgatan och Ormgatan i Krokslätt, Baldersgatan 7 och Stampgatan på Stampen samt Wingårdsgatan i Kålltorp.

Lägenhet med parkering eller garage

I anslutning till fastigheterna på Räntmästaregatan, Persgatan, Rosensköldsgatan och Ormgatan har du även möjlighet att hyra garage och parkeringsplatser.

Intresseanmälan

 • De tar INTE emot intresseanmälan. De använder sig av Boplats. Vänligen använd www.boplats.se för att söka ledig lägenhet i Göteborg hos Stig Hedlund Fastigheter.

Områden

 • Lunden
 • Olskroken
 • Johanneberg
 • Krokslätt
 • Stampen
 • Kålltorp

Adress

Stig Hedlund Fastigheter
Mölndalsvägen 95
412 21  Göteborg

Telefon

031-720 09 95

E-post

info@shfab.com

Webbplats

www.shfab.com

3 reaktioner på ”Stig Hedlund Fastigheter”

 1. Är djurfri och rökfri. Fem vuxna utflyttade barn. Har försäkringskassa och pensionsinkomst. Har personlig sparande konto. Behöver ett boende närmare till Gbg då jag bor i ett hus i Jonsered, nästan i skogen och kan inte köra bil. Tack för visat intresse. /Kristina Hedström

 2. Hej! Vi är en liten familj på 3st. Bor just nu i Växjö men vill flytta till Göteborg för att få närmare till familj och släkt. Vi önskar hyra en 3a eller en 4a. Max hyra 9000kr. Med vänlig hälsning Johanna vester

 3. Hej,
  Medelålders man och kvinna söker boende i Göteborg med omnejd tack vare arbete. Bor idag i Växjö, men behöver snarast hitta nytt boende. Är rök och djurfri. Väldigt skötsamma med god ekonomi.
  Mvh Lars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *