Gunnar Zetterberg Byggnads AB

Gunnar Zetterberg Byggnads AB är en privat hyresvärd, där du kan söka lediga lägenheter i Göteborg.

Hyresvärdens mål med sin verksamhet är att förvärva, förvalta och förädla fastigheter, med syftet att erbjuda dig ett så föredömligt boende som möjligt.

Sök ledig hyreslägenhet i Göteborg hos Gunnar Zetterberg Byggnads enligt instruktioner på deras webbplats.

Intresseanmälan

 • Webbplats

Områden

 • Centrum

Adress

Gunnar Zetterberg Byggnads AB
Linnégatan 34
413 04  Göteborg

Telefon

031-81 82 40

Webbplats

www.gzetterberg.se

10 reaktioner på ”Gunnar Zetterberg Byggnads AB”

 1. Hei!
  Mitt navn er Thomas Ulriksen. Jeg har presis fått jobb på Brightvision som ligger i victoria gatan i Gøteborg og bor fortiden i en liten legenhet i et hus som skal renoveres og søker nu når jeg har fått arbete et mer permanent boende.
  Jeg er en Norsk mann på 35 år ingen husdyr eller barn er skjøtsam og lugn.
  Jeg er på utsikt etter en 2:a eller 3:a med maxhyra på 8000 kr.
  Har ni noget at erbjuda?

  Med vennlig hilsen

  Thomas Ulriksen
  Prospect hillgatan 12
  41266 Gøteborg
  tlf: 0730 770641
  Mail: THomasul1979@gmail.com

 2. Hej
  Jag vill starta ett nytt liv i Göteborg, vid 55 års ålder, efter att min man avled i dec 14. Jag har tidigare bott i villa på Tjörn som jag nu har sålt. Har fast anställning i Göteborg med god ekonomi, men jag vill inte pendla längre. Skötsam, röker inte och inga husdjur. Söker 2 rum och kök, gärna centralt, med max hyra på ca 7000 kr.

  Med vänlig hälsning
  Anette Henriksson
  0730 375220

 3. Hej,
  Malak heter jag. Jag är en trevlig och lugn tjej på 25 år som ska studera till barnskötare. Jag kommer få studiebidrag och har bra ordnad ekonomi. Jag är den typiska hemmafrun kan man säga.

  Jag har två söner. Adam som är 5 år gammal, väldig blyg av sig men glad pojke. Ayman som är 2 år är väldigt social och helt enkelt älskar att umgås med folk. Båda mina söner går i förskola i Gårdsten, så de skulle vara hur bra som helst att bo nära deras förskola. Men annars går de helt utmärkt att bo runt Göteborg centrum eller Kortedala för att min man som heter Wissam som har Mastersexamen ska studera doktorand/PHD i Göteborg. En lägenhet i stan skulle också passa perfekt. Vi får socialbidrag och bostadsbidrag och vi har hyresintyg.

  Vår nuvarande andrahandshyreskontrakt går ut 31 dec 2015 så vi behöver verkligen en lägenhet akut innan dess. Vi har inga husdjur, är rökfria och har inga anmärkningar eller lån. Vi söker helst en stor 2:a eller 3:a som är minst 60 kvm från 5000-9000kr i hyra i minst 6 mån upp till 1-2år. Jag hoppas verkligen någon av er hör av sig till oss med goda nyheter. Mitt telefon nummer är 072-028 61 98 och min e-post malakaoudi@hotmail.com .
  Med vänlig hälsningar,
  Malak Hammoud

 4. Hejsan!

  Jag fick rekommendationer av min vän som bor i en av era fastigheter att mejla er!

  Jag och min sambo Alexander söker en lägenhet i centrala Göteborg. Jag jobbar som lic. personlig tränare & kostrådgivare och Alexander jobbar som lastbilschaufför.

  Vi är ett skötsamt par med hälsosam livsstil som gillar god mat och mysiga hemmakvällar. Vi gillar att ta promenader, träna, spela golf och som sagt äta god mat! :)
  Vi röker inte, vi har inga djur och vi förtär inte alkohol.

  Vi söker en fräsch lägenhet på ca 65 kvadrat och uppåt. Minst en 2a. Maxhyra på 8000 kr. Gärna stort och fint kök, med tanke på att vi hänger mest i köket i våran familj! :)

  Låter detta intressant, återkom till mig så svarar jag gärna på fler frågor!! :)

  Tusen tack på förhand!
  Mvh Lotta
  blick.lotta@gmail.com

 5. Hej!
  Jag heter Stina Torpman och är en skötsam tjej från Tranås i Småland som söker lägenhet i Göteborg. Jag är 21 år och går Svenska Frisörskolan. Jag undrar om det finns möjlighet att ställa sig i bostadskö hos er? Just nu bor jag i andrahand, men mitt kontrakt går ut den 1 februari så jag letar med ljust och lykta efter nytt boende.

  Vid sidan av skolan arbetar jag på Lisebergs Wärdshus som servitris och jag utbildar mig även till instruktör på Nordic Wellness (där jag dagligen tränar). Jag är röker inte och har en pojkvän (som pluggar på annan ort). Mina föräldrar (Christina och Lars Torpman som bor i Tranås, Kanotvägen 7) är villiga att gå i borgen för mig om det behövs.

  Jag förstår att ni troligen har överfullt i era köer, men jag ställer mig väldigt gärna i kö om ni skulle få någon liten lägenhet (1-2:a) ledig för uthyrning till en ordentlig tjej. Har aldrig missat att betala en räkning i tid och jag har inga ”vilda partyn”.

  Vill ni träffa mig så kommer jag väldigt gärna förbi och presenterar mig.

  Tack på förhand!

  Hälsningar
  Stina Torpman (född 940429)
  070-34 29 777
  stina.torpman@gmail.com

 6. Hej bostadsbolaget!
  Mitt namn är Linnea Olofsson, 23 år gammal från norra Göteborg.
  Jag jobbar heltid som butikschef i en liten butik i Mölnlycke centrum.
  Jag är mycket intresserad av att hyra lägenhet i någon av era fastigheter. Jag undrar om det då finns en kö att ställa upp sig i? Söker boende omgående då jag och min sambo separerat.

  Väldigt ordningsam,skötsam, rökfri och inte ställer till med några fester eller dylikt med respekt mot grannar.
  Tidigare referenser om så önskas och även arbetsgivare.
  Hoppas jag hör något från er!

  Med vänliga hälsningar,
  Linnea Olofsson
  nea.olofsson@live.se

 7. Hej hej

  Louise heter jag.

  Jag söker lägenhet i Göteborg  (centrum) gärna 3.a men 2.a funkar. 

  Jag vill flytta tillbaka till stan med min son Triton på 8 år.

   

  Jag har god ekonomi och referenser från tidigare bostadsbolag. Har idag förstahandskontrakt genom familjebostäder.

  Just nu bor vi i en 3.a på donsö  (Göteborgs skärgård) jätte fint, men tröttnat på att passa färjor. 

  Jag driver skönhetssalong i Mölndal, salong fröken Buddha.

  Hoppas på positivt svar 

  Mvh Louise och Triton 

 8. Hej!

  Jag heter Melker Hemgren och är 26 år, singel. Jag har heltidsanställd som resande arbetsledare på Wästbygg Gruppen.

  Jag bor i Borås just nu och vill flytta tillbaka till min hemstad p.g.a att komma närmare mina nära och kära som befinner sig i Göteborgsregionen. Är mest ute i tjänst någonstans i Sverige/Norge/Danmark, 5 dar i veckan. Och att pendla mellan Borås och Göteborg hela tiden fungerar inte längre.

  Jag söker nu en 2:a, 2,5:a i Göteborgsregionen. Har inga betalningsanmärkningar. Rök/djur fri. Välvårdad och föredrar lugn kvällar.

  Hälsningar Melker
  melker.hemgren@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *