Växa Förvaltning AB

Växa Förvaltning är ett företag i Göteborg som förvaltar andra bostadsbolags, hyresvärdar och fastighetsägarens lägenheter. Växa Förvaltning har således inga egna lägenheter.

Fördelen med att söka ledig lägenhet i Göteborg via Växa Förvaltning är att de representerar flertalet bostadsbolag i Göteborg. På så sätt får du tillgång till fler bostäder och du söker ledig lägenhet hos flera hyresvärdar, som har egen bostadskö, via en och samma intresseanmälan.

Gör din intresseanmälan till Växa Förvaltning, och sök ledig lägenhet i Göteborg, enligt nedan.

Intresseanmälan

 • Ansökan via deras webbplats

Områden

 • Centrum

Adress

Växa Förvaltning AB
Taljegårdsgatan3
431 53  Mölndal

Telefon

031 -773 83 90

E-post

info@vaxaforvaltning.nu

Webbplats

www.vaxaforvaltning.se

10 reaktioner på ”Växa Förvaltning AB”

 1. Skickar en intr anmälan här för er webbsida krånglar
  Hejsan✨
  Söker lya i centrala Göteborg med omnejd, 1el 2 rum Max hyra 7000kr, men allt av intr

 2. Hej
  Önskar sett upp mig i bostadskö hos er.
  Bor nu på Orust men har nu efter 18 år tröttnat på att pendla. Jag jobbar sedan 1988 på Sahlgrenska.
  Hör gärna av er!

  Mvh Anna-Karin Carlsson
  aakcarlsson@gmail.com

 3. Hej!
  Jag är en kille på 34år som jobbar som tandläkare i Oslo i dagsläget. Jag bor med min flickvän som är på sitt andra år på sin master-utbildning. Nu har jag fått ny jobb i Göteborg som jag ska starta med från och med 1 september 2017. Därför letar min flickvän och jag efter en 2a eller 3a, helst i centrala Göteborg men andra områden fungerar fint med. Vi har en stabil ekonomi, är skötsamma, rök och djurfria.

  Vänligen kontakta oss på miran.karim58@gmail.com

  Med vänliga hälsningar
  Miran K. & Amalie A.

 4. Hej!
  Jag (28) och min pojkvän (24) söker nu en större lägenhet då vi tänkt börja planera för barn och framtiden. Vi bor för närvarande i en 1:a i Lunden och känner att det inte passar då han jobbar natt. Min pojkvän har varit fastanställd på Volvo i snart 4 år och jag är långtidssjukskriven då jag är diagnoserad med fibromyalgi.
  Idag vill vi ha en 2:a, eller 3:a, och vi kan tänka oss betala 10,000 kr i månaden.
  Vi är ett lugnt och skötsamt par som älskar mysiga hemmakvällar, långa promenader och träning.
  Hör gärna av er genom min mail som ni har nedan för mer information. Hoppas vi hörs snart!

 5. Önskar sätta upp oss i bostadskö hos er!
  Vi är ett gift par en är pendinär en arbetar än så länge
  Vi önskar en stor 2a alternativt 3a med balkong o hiss. Helst centralt
  Vi är rökfria o har inga djur

 6. Hej!
  Mitt namn är Olivia Lindström och jag fyller 24 år i år. Jag har fått en fast tjänst på Närhälsan i Göteborg och börjar den 15/4. Önskar en 1a eller en 2a att flytta in i med maxhyra 7000. Våning/hiss/diskmaskin spelar ingen roll utan finns det är det stort plus. Bor just nu i Linköping i en hyresrätt i första hand. Skickar med referenser nedan.
  011-10 17 55, paulina@magnussonsfast.se

  Mvh
  Olivia Lindström
  olivialindstrom1@hotmail.com
  072-3370211

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *