Lewerth Fastigheter

Lewerth Fastigheter är en mindre privat fastighetsägare i Göteborg, med egen kö till sina hyresrätter.

För att söka deras lediga hyreslägenheter skickar du en ansökan till deras adress eller ringer dem för att personligen presentera dig.

Intresseanmälan

 • Skicka intresseanmälan
 • Telefon

Områden

 • Diverse områden i Göteborg

Adress

Lewerth Fastigheter
Sten Sturegatan 8
411 39  Göteborg

Telefon

031-60 40 88

55 reaktioner på ”Lewerth Fastigheter”

 1. Hej!

  Jag är väldigt intresserad av att hyra en lägenhet i/nära centrala Göteborg. Bor idag tillsammans med en kompis i en trång etta, och är i behov av en egen lägenhet. Etta eller mindre tvåa skulle passa mig! Jag är en trevlig tjej som jobbar heltid på If som försäkringsrådgivare och är skötsam, djur- och rökfri. Utöver jobbet har jag stort intresse för vänner och familj, läsa och skriva.

  Referenser kan självklart ordnas.

  Tack på förhand!

  Bästa hälsningar,

  Anna Andrésen

  Anna.andresen33@gmail.com
  0704-863262

  1. Hej!
   Jag är intereserad av att hyra en lägenhet. Just nu jag bor med
   mina två döttrar. Jag behöver en liten tvåa som är nära Mölndal
   Jag jobbar heltid på SU Mölndal sjukhuset . Har fast jobb.
   Jag är en kvinna i 58-ålder som är lugn . Har ingen husdjur och räkfri. Jag tycker om mycket gå med långa promenad och umgås med mina döttrar.
   Tack på förhand.

 2. Hej! Vi är två skötsamma tjejer som söker en fin lägenhet att hyra. Helst en tvåa men trea går också bra bara det inte blir för högt i pris. Vi är 18 år gamla och bor i Nyköping. Vi går sista året på gymnasiet så vi behöver en lägenhet till hösten 2015. Vår förhoppning är att hitta jobb så vi kan börja vårt äventyr i en annan stad så fort sommaren är slut. Vi är båda rökfria.

 3. Hej mitt namn är julia, jag är 21 år och söker en lägenhet i centrala göteborg. Jag är fastanställd på Hello Monkey Restaurang och jag jobbar cirka 250 timmar i månaden så jag spenderar väldigt mycket tid på jobbet. Jag söker en etta, tvåa eller en inte så dyr trea. Jag är rökfri och djurfri. Jag har en mycket bra och stadig inkomst.

  Tack på förhand

  Mitt tel; 0707432994

 4. Hej.
  Jag söker minst en trea, centralt i äldre fastighet. Maxhyra 9500/m. Har god ekonomi och är ordningssam. Jag har just flyttat från en villa i Mölndal, bor tillfälligt i andra hand i Vasastan och behöver nu en förstahandslägenhet.

  Hälsn
  Sofie

 5. Hejsan,

  Mitt namn är Patricia Elaine Jansson, jag har lite frågor angående hur man får hyra era lägenheter.

  – Jag studerar Arbetsvetarprogrammet på GU.
  – Inga betalningsanmärkningar.
  – Inga husdjur, singel och inga barn
  – Borgesmen är mina föräldrar
  – Fast inkomst via CSN

  Vad söker jag?
  Allt mellan 1:or till 3:or, i centaral Göteborg, med en maxhyra på 8000.

  Med vänliga hälsningar
  Patricia Jansson

 6. Hej
  Mitt namn är Viktoria, jag är 24år och söker en lägenhet i centrala göteborg.
  Bor för tillfället hos min mor i Majorna men vill flytta ut nu till en egen lägenhet.
  Jag är fastanställd på Hemköp.

  Jag söker en etta eller tvåa /max hyra 6000kr Jag är rökfri och djurfri.
  Tack på förhand

 7. Jag heter Atay Rahimov och är 27 år gammal. Jag och min fru, Aghgun Rahimova 25 år, gifte oss i höstas, i september 2014 och vi bor för närvarande som inneboende hos en bekant. Anledning till varför jag och min fru behöver en lägenhet är att vi väntar på vårt första barn. Hon kommer födas under sommaren och vi försöker hitta en lite större lägenhet till dess.

  Just nu bor vi som sagt inneboende hos en bekant vilket är väldigt svårt när man är nygift. Att vi bor så långt ifrån mina föräldrar gör situationen ännu svårare. Därför vill vi hitta boende i centrum men helst i västra delen av Göteborg då min familj bor i Västra Frölunda.

  Jag har arbetat som kock i 7 år och sedan maj 2012 arbetar jag på Clarion Post Hotell där jag har fast anställning. Borgesmän är mina föräldrar och två äldre syskon, vardera med stabil inkomst.

  Jag och min fru vet att det är svårt att flytta när man har ett litet barn och därför vill vi undvika detta ytterst mycket. Vi söker ett långsiktigt boende nära vår familj och önskar att slå oss ner. Både jag och min fru är rökfria (har aldrig rökt), har inga husdjur och inga betalningsanmärkningar. Vi är ett ungt par som lever ett lugnt liv och väntar på vår första prinsessa. 

  Referenser lämnas på begäran.

  Vi hoppas på ett personligt möte där vi kan berätta mer om oss själva och att ni ser hur vi är som person. 

  Med vänliga hälsningar
  Atay Rahimov & Aghgun Rahimova

  Mitt telefon : 0733447716

 8. Hejsan!
  Jag är en 37-årig filosofie doktor i biokemi som tröttnat på forskningen och läser till läkare, ca 2 år kvar. Sålt min bostadsrätt för att kunna finansiera medicinstudierna så det ekonomiska är ordnat.

  Söker: Lägenhet minst 2 RoK i centrala Göteborg i minst 6 månader.
  Budget: max 11500kr/mån.
  Sökanden: Mikael Ekvall

  Är väldigt ordningsam, spelar ej musik högt, gillar när det är ordning och reda, lugnt och tyst mest eftersom jag vill plugga men ha nära till medicinareberget. Har inga betalningsanmärkningar. Röker ej, inga husdjur.
  Hälsningar Mikael Ekvall. Kan hyra omgående.

 9. Hallå!
  Daniel Sunesson 24år söker lägenhet i Göteborg.
  Jag har fått jobb som automations elektriker och behöver en bostad när jag börjar jobba den 13/4.
  Jag är med största sannolikhet den perfekta hyresgästen då jag tidigare varit vice värd här i Kopparberg.
  Idealet är en 3a på ca 70m2, men jag är inte kräsen i dags läget.
  Max hyra skulle väl vara kring 10 000kr

 10. Hej,
  Jag heter Amanda Layton och är en 25-årig tjej från Karlstad som nyligen fått veta att jag fått jobb som civilingenjör hos Etteplan i Göteborg.

  Min pojkvän, Viktor, har fast jobb på SKF men har varit studieledig för ingenjörsstudier i Karlstad där vi träffades för tre år sedan.

  Nu söker vi lägenhet tillsammans i ett tryggt område i Göteborg där vi så småningom kan bilda familj. Vi önskar hyra en trea eller stor tvåa, viktigt är att lägenheten är fräsch. Vi kan tänka oss betala max 8000 kr/månad + el och ev. varmvatten.

  Vi är båda högavlönade och saknar betalningsanmärkningar. Vi är aktiva på fritiden och har aldrig haft några klagomål från grannar. Vi röker inte!

  Vi har tillfälligt boende under första tiden men då vi båda börjar jobba redan i maj önskar vi hyra lägenhet så snart som möjligt, gärna från 1:a juni!

  Om Ni tycker att vi låter som hyggliga hyresgäster och har ett kort i rockärmen åt oss får Ni gärna kontakta mig på denna mejladress eller på mobilnummer: 070-4678925

  Tusen tack på förhand!
  Vänliga hälsningar,
  Amanda Layton och Viktor Nässén

 11. Hej!
  Mitt namn är Sara Janselius. Jag och min pojkvänn (Jonathan Danielsson) letar lägenhet inne i Göteborg.

  Jag är 21 år och jobbar i Delikatessen på Ica kvantum, hulan.
  Mail: Janselius@hotmail.com Tel: 0721917222

  Jonathan är 18 år och går forfarande på gymnasiet men på helgen står han i baren på en nattklubb i Göteborg.
  Mail: Balla_Jah@hotmail.com Tel: 0723144341

  Vi är båda rökfria och djurfria och vi är ordningsamma. Vi söker en 2:a och med en maxhyra på 5000kr.

  Alla områden är intressanta och vi kan flytta in så fort som möjligt.

  Med vänliga hälsningar
  Sara & Jonathan

 12. Hej!
  Mitt namn är Amanda Rosvall och är 21 år gammal. Jag är inne på mitt tredje år på förskollärarprogrammet på Göteborgs Universitet. För tillfället bor jag och min pojkvän som är 25 år gammal i en liten 1:a med förstahandskontrakt och söker nu större boende.
  Vi söker en 2:a med maxhyra på 6000 kr. Område spelar ingen roll. Vi båda är rökfria och har inga husdjur. Vi har även fast inkomst. Maila: amandaroswall93@gmail.com

  MVH
  Amanda Rosvall

 13. Hej!
  Jag heter Viktoria Axelsson och bor just nu i Kalmar men ska till hösten börja plugga till lärare i Göteborg. Jag har mina två äldre systrar i Göteborg och det ska bli roligt att göra de sällskap .Jag är då därför ute efter en bostad och undrar då om ni har någon etta ledig eller vet någon som kommer bli ledig under hösten?

  Jag är även rökfri och har inga djur!

  Med hopp om att få höra från er!
  Mvh Viktoria

 14. Jag är en skötsam kvinna som har bott i Pilegården, Askim under många år. Jag bor i en 2:a på tredje våning utan hiss och har precis blivit sambo och söker nu en 3:a på bottenvåning eller 1:a våning. Jag har fast anställning som verksamhetsassistent på Sahlgrenska Universitetssjukhuset med en månadslön på 30 300 kr och inga betalningsanmärkningar. Är intresserad av lägenhet/radhus i västra Göteborg eller Mölndal och kan nås på heidi.panduro63@gmail.com.

  Vänliga hälsningar
  Heidi P

 15. Hej!
  Kvinna med tillsvidareanställning söker 2:a då jag måste lämna min 2a-handslägenhet i september.
  Hyra ca 6000:-, kvm ca 55-70.
  Gärna Majorna men annat kan också vara aktuellt. Partille är också av intresse.
  Rök och djurfri.
  Dock inte Hisingen.

  Tack på förhand

  Med vänliga hälsningar
  Lena Wennström

 16. Hej!

  Vi är ett gift par med bra inkomst som driver en framgångsrik rörelse i Haga sen snart 6 år tillbaks. Vi har 2 gemensamma barn som är 6 och 9 år gamla och har inga husdjur.

  Vi är dessutom icke-rökare och tycker mycket om natur och friluftsliv så vi går ofta ut på vandringsturer på helger och semestrar. Annars lever vi ganska stillsamt och tycker om att laga mat, läsa böcker och träffar gärna vänner ute på nån trevlig restaurang.

  Vi bor för närvarande i en andrahandslägenhet vid Mariaplan och trivs mycket bra i området. Därför söker vi nu 3-5 r.o.k i samma område (Kungsladugård/Sandarna) med omnejd.

  Vi skulle gärna vilja veta vilka steg vi behöver göra för att få stå i kö och förhoppningsvis gå på en visning.

 17. God dag.

  Simon heter jag och är 22 år gammal.
  Jobbar som fastanställd inom Kriminalvården I Göteborg.
  Är en lugn och skötsam kille. Röker inte och har heller inga djur.
  Jag är ensam och tenderar att flytta ensam. Bor just nu i föräldrahem efter att hyresvärden i mitt förra boende fifflade med kontraktet och jag blev mer eller mindre utkörd på väldigt kort varsel. Skulle väldigt gärna vilja ha mitt egna boende igen.
  Söker inom hela Göteborg, dock inte Hisingen.
  Att föredra är Lunden, Redbergsplatsen, Olskroken, Partille, Centrala Göteborg. Men allt är givetvis av intresse.

  Svarar gärna på frågor och funderingar :)

  Mvh Simon Ekdahl

 18. Hej,

  Söker nu större lägenhet tillsammans med min sambo Andrea. Vi bor för tillfället i ett liten etta på 25 kvm och behöver verkligen byta några mer kvm. Vi är ett glatt par som trivs med folk omkring oss. Andrea jobbar som heltid stödassistent och håller på att vidareutbildat sig samtidigt. Själv studerar jag Textilekonom, samt arbetar extra på restaurang Hummer & Korv. Vi söker minst 35 kvm gärna större med en maxhyra på cirka 7500-8000kr. Vi har god inkomst tillsammans och ser fram emot att kunna bo tillsammans i en större lägenhet.

  Hoppas vi kan vara av intresse.

  Mvh, Samuel Luft
  samueluft92@gmail.com

 19. Hej!
  Jag heter Rebekka, är en trevlig och skötsam tysk tjej. Jag är 29 år och fastanställd hos en leverantör till Volvo och söker en lägenhet i centrala Göteborg t.o.m. årsskiftet 2016/17. Jag röker inte och har inga husdjur. Jag söker minst 30 kvm med en max hyra på ca. 7500-8000kr.

  Hör gärna av dig om jag verkar intressant för dig som har lägenhet, jag svarar gärna på fler frågor.

  Med vänliga hälsningar,
  Rebekka Klein
  barbeth@web.de

 20. Hej,
  Jag, 26 år, och min flickvän, 21 år, söker en 2a eller 3a någonstans i Göteborg.
  Min flickvän har heltidsjobb med en stadig inkomst. Själv studerar jag och tar examen nu till sommaren. Vi är båda skötsamma personer som varken har husdjur eller röker. Vi tänker oss en maxhyra på ca 8000 kr.

  Med vänliga hälsningar
  Johan
  johan.persson.90@hotmail.com

 21. Hej!
  Kazandra heter jag, fyller strax 20 år och behöver en bostad. Som person tillhör jag den lugna kategorin. Jag är inte den personen som för väsen av mig eller stör grannar.

  Jag är en sprallig och glad tjej, men mycket humor. Om jag får säga det själv har jag lätt att komma överens med nya människor och att vara ovänn är det sista jag vill.

  På fritiden om jag inte jobbar så befinner jag mig antingen på gymmet eller i köket, så mycket längre kommer jag inte. Vad jag jobbar med? Jo, jag jobbar som truckförare på Volvo i Torslanda. Därifrån har jag en fast lön, alltså en stadig ekonomi.

  Jag söker en lägenhet nånstans mellan 40 km2 eller 6000 kr ish i månadshyra.

  Jag är rök och djurfri och tar hellre en kopp te i mitt kök än en drink på krogen!

  Ser fram emot att höra från er!
  Tack på förhand!

  Kazandra Angrell
  0735542934
  Kazandra@Angrell.se

 22. Jag heter Jimmy och jag letar lägenhet i Göteborg. Mina önskemål är att bo i utkanten av stan, i Majorna – Frölunda -Högsbo osv. Just nu så bor jag med mina föräldrar och syster så det blir trångt emellanåt.
  Jag har inga speciella önskemål om storlek på lägenheten och såna praktiska saker, eventuellt p-plats isåfall.

  Mvh Jimmy Raussi
  jimmy.raussi93@hotmail.com
  0700360345

 23. Hej!
  Jag heter Viktor och är 25 år gammal. Jag och min flickvän Linn söker nu lägenhet med anslutning till Göteborgs centrum. Vi båda är studenter vid Göteborgs universitet. Jag läser till fysioterapeut och Linn till sjuksköterska. Båda är mycket träningsintresserade och jobbar vid sidan om inom vården. Vi är båda rökfria och äger inga husdjur.
  Jag har hyrt lägenheter sen jag var 16 år utan anmärkningar och har goda referenser från tidigare hyresvärdar som gärna lämnas på förfrågan.
  Är det någonting annat du undrar över så får du gärna höra av dig till mig via mejl viktor.lennmalm@hotmail.com eller på telefon: 0739799419.

  MVH
  Viktor Lennmalm

 24. My name is Kevin Harris,
  I’m a recently divorced middle-aged gentleman looking for somewhere to live in Göteborg. I’m fully employed as an English teacher at Katolska Skolan, and have a good economy. I just sold my villa in Kungälv, and I know how to take care of someone else’s property.

  I don’t have a landlord, but I’m sure my boss will give me a good reference if you ask her. It would be great if you have something for me.

  Kind regards
  Kevin Harris
  0708 255432 / kevin.harris@acornenglish.se

 25. Hej!
  Jag är en stadig 26:årig tjej som jobbar inom säkerhet på heltid – och lite mer.
  Jag bor just nu i en andrahandslägenhet och söker ett förstahandskontrakt givetvis!
  Vill gärna komma i kontakt med er!

  Med vänliga hälsningar
  Emma Andersson
  emma.e.andersson@live.se

 26. Hej!
  Jag heter Thanos är 37år och kommer från Grekland. Jag bor i Göteborg sedan 2011. Jag har nyligen separerat och är i stort behov av en lägenhet. Jag är en väldigt skötsam och lugn person med stabil ekonomi. Jag har en 3 årig som som kommer att bo hos mig varannan vecka. Jag är egen företagare (städfirma). Jag arbetar även som vikarie (barnskötare) på förskolor inom Göteborgs stad. På fritiden tränar jag själv, men jag är också baskettränare på VHB. Jag uppskattar allt jag kan få.

  MVH
  Athanasios Kostikos
  kostikos.thanos@gmail.com

 27. Hej!
  Jag är en kille på 23 år. Härmed söker jag alla typer av boende i Göteborg snarast, då jag och mitt ex har separerat. Just nu arbetar jag på ett lager. Men om bara ett par veckor börjar jag studera ekonomprogrammet på Handelshögskolan här i Göteborg. För tillfället bor jag hemma hos mina föräldrar i Stenungsund.

  Jag är en lugn rökfri person som gillar att träna och socialisera med vänner. Jag är väldigt skötsam, inga betalningsanmärkningar eller klagomål från föregående hyresvärdar.

  Hör gärna av dig om du vet något eller har något!

  Tack på förhand
  Mvh, Alexander Berntsson
  alexander.berntsson@live.se

 28. Hej!
  Jag och min flickvän sitter på ett utgående andrahandskontrakt och söker därför nytt boende.

  Helst 2:a eller större, med en maxhyra på omkring 10 000 kr. Gärna så centralt så möjligt, då vi båda jobbar inne i stan. Men så länge vi får bo kvar i Göteborg är vi glada!

  Alla förslag är uppskattade.

  Mvh Andreas Persson
  andreas.persson.1992@gmail.com

 29. Hej!
  Elvira heter jag och söker en förstahandslägenhet då jag hyr i andra hand just nu, men mitt kontrakt går snart ut. Studerar till webbutvecklare på heltid och söker därför en ny lägenhet i Göteborg där jag pluggar.

  Annars får jag flytta hem till mamma igen och det kan bli lite väl trångt. Kan även fixa referens från tidigare hyresvärd.

  Hade vart toppen att komma i kontakt med er! Hör gärna av er till elviramaria1993@outlook.com
  Mvh, Elvira Claesson

 30. Hej,
  Jag och min sambo är två härliga och lugna personer i åldrarna 25 och 30 år. Vi är nu på jakt efter en lägenhet i Göteborg, centralt läge eller läge med god kommunikation. Jag jobbar heltid och min sambo har precis påbörjat en YH-utbildning i Borås, därav främsta anledningen till flytt. Vi bor idag i en 2:a på 60 kvadratmeter i Lilla Edets Kommun och söker något i liknande storlek runt Göteborg. Vi har inga tidigare betalningsanmärkningar eller klagomål från tidigare hyresvärdar. Referens lämnas givetvis på begäran och ni får gärna maila mig om ni undrar över något.

  Mvh, Alexandra Alfredsson
  alexandra.alfredsson@hotmail.com

 31. Hej!
  Mitt namn är Nicola och jag flyttar till Göteborg första veckan i januari för att börja jobba som byggnadsingenjör i centrala Göteborg. Söker därför ett boende. Både temporära och permanenta lösningar är av intresse. Kontakta mig om du har plats eller tips!

  Nicola
  nicola.moggio@gmail.com

 32. Hej!
  Vi är ett gift par som just nu bor i en 4:a tillsammans med vår son som är 20 år gammal. Alla har stabil inkomst och vi är väldigt lugna utav oss, inga rökare. Vi har heller inga tidigare klagomål från våra nuvarande eller förgående hyresvärdar.

  Vi söker efter en mindre lägenhet än den vi bor i just nu eftersom utrymmet är för stort för oss tre. Det vi söker är en 3:a med maxhyra på mellan 8000-9000 kr. Gärna så centralt som möjligt då alla jobbar i närheten av centrala Göteborg.

  Jag blev rekomenderad att söka här utav en kollega till mig Qlaz Eliasson som gett goda ord.
  Mvh Drita Zenulla
  dritazenulla@hotmail.com

 33. Hej! Vi är ett par som söker ett tryggt boende. Jag (Jonny) är fastanställd på Volvo Personvagnar. Min sambo (Caroline) studerar till förskollärare på Göteborgs Universitet.
  Vi har inga betalningsanmärkningar eller klagomål. Kan ge referens och deposition.
  Vi söker en tvåa eller trea med maxhyra på 8500 kr.

  Väl mött!
  Jonny & Caroline
  jonny_gunnarsson94@hotmail.com

 34. Hej,
  Mitt namn är Emelie, 25 år och studerar till E-handelsutvecklare. Jag jobbar även extra på förskola. Jag är i stort behov av en lägenhet och jag är väldigt intresserad av att hyra lägenhet nära centrala Göteborg. Jag bor nu tillsamman med en kompis i en etta och söker därför nu en egen 1:a eller 2:a. Jag är en glad och skötsam tjej som har stort intresse för träning, vänner och familj.
  Inga betalningsanmärkningar, djur- och rökfri.

  Referenser skickar jag gärna!

  Tack på förhand!

  Mvh
  Emelie Fridén
  emeliefriden@hotmail.com

 35. Namn: Robert Edin
  Födelsedatum: 19940722
  Mobil nummer: 0734239242
  Email: edin.robert@hotmail.com
  Tele arbete: 0313601470
  Nuvarande bostad: föräldrarnas boende
  Marks kommun
  Rådmansgatan 22 51162 Skene
  Kontaktperson: Göran Edin på telefonnummer 0703687206

  Hej!
  Mitt namn är Robert och är 22 år och söker mig en lägenhet i Göteborg. Min situation är att jag bor hos mina föräldrar för tillfället efter att jag har flyttat tillbaka från utlandet. Jag jobbar från Göteborg som fartygselektriker på Stena Line Scandinavia och är ute på båten 2 veckor och 2 veckor ledig. Jag har en lugn och stillsam hobby då jag löder samtidigt som jag studerar fysik och matte. Jag söker en lägenhet från och med idag för att komma ut ur föräldrarnas boende.

  Vad jag söker för lägenhet är:
  Göteborg
  Storlek: ca 30-70 kvm
  Hyra: 6 500 kr/mån
  Rum: 1-3
  Inflyttningsdatum: Från och med nu den 170306

  Med vänliga hälsningar Robert Edin

 36. Hej!
  Mitt namn är Calle Dahlander, är 30år gammal och är för närvarande bosatt på Prästgårdsängen i Örgryte.
  Jag och min sambo Cecilia sitter för närvarade på ett rivningskontrakt som strax löper ut.
  Vi är intresserade av att få hyra en 4a, alternativt en 3a av er.
  Vi som vill flytta in är jag, Calle. Som sagt ovan är jag 30 år, jobbar som tillvalsansvarig på ett byggföretag, och har dessförinnan jobbat som snickare.
  Cecilia, 28år jobbar som 5s coach på Volvo personvagnar
  Thea strax 4år och Alve strax 3år.
  Vi är ett skötsamt par med god ekonomi. Självklart finns inga betalningsanmärkningar.

  Med min långa bakgrund som snickare har jag gjort en herrans massa renoveringar och ser därför inget hinder att renovera upp en ev. lägenhet åt er/oss utan tanke på ersättning.
  På så vis skulle ni äga en lägenhet som kanske i nuläget är sliten och nött men som jag som skrivet ovan, utan ersättning skulle rusta upp till toppskick.
  Självklart är vi intresserade av en i nuläget fin lägenhet med.

  Vore jättetacksam för svar

 37. Hej,

  Cassandra heter jag och är 23år och kommer från Kungsbacka, bor nu över sommaren i Stockholm där jag arbetar som servitris och kommer att arbeta där fram tills September/Oktober. Jag bor just nu i en villa i Sundbyberg där jag är inneboende med två andra tjejer vilket funkar super bra, men jag vill nu ha något eget och tanken är att flytta till Göteborg. Där har jag tänkt att arbeta och plugga en kurs i illustration, vilket är det jag vill jobba med i framtiden. Jag vill flytta till Göteborg då jag vill bo nära mig familj vilket är mycket viktigt för mig.
  Jag önskar en lägenhet med ett långsiktigt kontrakt minst 1-2år, gärna förstahandskontrakt men andrahandskontrakt går också bra.
  En maxhyra på 5500kr och jag skulle vilja hyra från och med September/Oktober.

  Cassandra Caroline Lisa Christina Höglind
  940429

  0763111244

  Referenser skickar jag gärna om det är intressant!
  Mvh
  Cassandra Höglind

 38. Hej,
  Jag heter Josefin Wieslander och skulle vilja skriva upp mig i er bostadskö tillsammans med min sambo, Marcus Magnusson. Vi siktar på att flytta hem till Göteborg i höst och hoppas ni har något! Jag har fått jobb på Volvo Cars. Marcus pluggar Maskinteknik och har 1 år kvar.

  Vi är mest ute efter en trea eller en tvåa, gärna på första plan om det finns möjlighet.

  MVH

  Josefin & Marcus
  josefin.wieslander@gmail.com

 39. Hej!

  Mitt namn är Linn, jag är 21 år och jag söker likt många andra lägenhet. Jag jobbar natt på Volvo Torslanda i Göteborg och har en årsinkomst på ca 450.000 kr. Just nu är jag anställd heltid av bemanningsföretaget Randstad, men är planerad att bli konverterad och heltidsanställd på Volvo till hösten 2017.

  Jag bor på Prinsgatan i Linné i en 1a med min farmor, då det är trångt söker jag nu egen lägenhet. Jag undrar om ni har någon bostadskö man kan ställa sig i?

  Jag söker främst en 2rok på minst 55 kvadratmeter, men en större 1rok eller 3rok är också utan intresse. Maxhyran jag satt är 9000 kr/månad.

  Mina fullständiga kontaktuppgifter och referenser från chef samt tidigare hyresvärdar lämnas självklart vid kontakt från er.

  Tack på förhand, ser fram emot att höra från er.

  Allt gott, Linn Vaghfeldt

 40. Hej!

  Jag heter Jessica Werder och bor på Svängrumsgatan i Västra Frölunda.

  Jag och min man ska gå isär och behöver därför leta minst en ny lägenhet. Vi har barn som går på Flatåsskolan och vill därför bo kvar i samma område. Ni har lägenheter i samma område som vi bor i nu och därför undrar jag nu om ni möjligtvis har någon ledig lägenhet.

  Önskar minst 3 rum

  Vi har båda fast jobb inom Västra Götalands Regionen sedan 25-30 år tillbaka.

  Finns det möjlighet att få ”komma in” hos er?

  Med vänlig hälsning
  Jessica Werder

  Tele; 0705690206
  Mail; werderjessica@gmail.com

 41. Hej! Jag heter Madeleine och är 24 år. Jag har precis sålt min bostadsrätt pågrund av separation och önskar nu omgående att få hyra en 1:a eller 2:a i första hand alternativt andra hand i Göteborg. Jag är en ordningsam djurfri/ rökfri tjej med fast tjänst , stabil betalningsförmåga och inga betalningsanmärkningar. Ser fram emot svar per mail tack ! Med vänliga hälsningar Madeleine.

 42. Hej!
  Vi är en familj på 2 vuxna och 2 barn (3,5år och 3v)
  Jag, Frida är 30 år och är just nu arbetslös och mammaledig.
  Sambon, Tom är 30 år och jobbar just nu som personlig assistent.
  Vi önskar flytt upp till Göteborg då Frida är där ifrån och vill hem till sina rötter igen.

  Tom har några jobb intresseanmälingar inne och något som har eventuellt jobb till honom
  när vi flyttat upp.

  Vi önskar hyra minst en 3a – 4a på 70+ kvm.
  Gärna med diskmaskin, tvättmaskin i lägenheten.

  Hoppas ni har något som kan passa oss.

  Tack på förhand!

  Frida och Tom

 43. Hej!
  Jag heter Scott Powell, 22 år gammal och lever idag tillsammans med min sambo Emilia Schubert.
  I dagsläget studerar jag ämneslärarprogrammet med inriktning mot Gymnasiet på Göteborgs Universitet.
  Då våran hyresvärde oväntat behövde flytta tillbaka till lägenhet är vi i akutbehov av en ny bostad.
  Både jag och Emilia har stora besparingar och har aldrig missköt en hyra.
  Vi har inga specifika krav på hyresrätten och kan tänka oss en max hyra på 8000kr.

  Mvh Scott Powell
  Email: scott.powell@hotmail.se
  Telefon: +46793408600

 44. Hej LEWERTH FASTIGHETER!

  Nu är det dags att byta kust från öst till väst. Mitt namn är Josipa Pilipovic och jag är 28 år. Jag är bosatt i Kalmar för tillfälligt och söker mig till Göteborg då jag ska påbörja Master utbildning i Design vid HDK till höst.

  Jag är djur- och rökfri utan betalningsanmärkningar. Jag har under mina fyra års studier arbetat vid sidan av och alltid haft god ekonomi.

  Nuvarande hyresvärd- Kalmarhem
  Söker: 1-2 rums lägenhet
  Kan flytta mellan Augusti och November.

  Ni kan kontakta mig på:
  Mobil: 070 465 0005
  E-mail: josipapilipovic89@gmail.com

  Om ni söker referenser kan jag hänvisa till min arbetsgivare.

  Vore tacksam för alla förslag.

  Allt gott,
  Josipa Pilipovic

 45. Hej!
  Jag har en fråga angående era privata hyresrätter. Hur ansöker jag till att ställa mig i er bostadskö? Hur ser ansökningsprocessen ut och hur lång är väntetiden?

  Lite kort om mig och varför jag söker mig till era fastigheter:
  Jag heter Petra Pagil och har under hela min uppväxt bott i Göteborg (Örgryte) och Näset, (Frölunda). Jag arbetar för närvarande på SJ AB som personalledare och extra, lite då och då på Stena Line som butiks ansvarig.

  Jag tillsammans med min pojkvän Danny Hylander vill nu ta nästa kliv i vårt förhållande och söker därför bostad i Göteborg. Danny kommer ursprungligen från Skåne, Helsingborg Och är fullutbildad VVS montör.

  Vi båda har välbetalda heltidsjobb, är rök och djurfria och elitsatsar på våra idrotter (fotboll och crossfit). Utöver det älskar vi att umgås med vänner och familj, samt att träna utomhus.
  Vi båda är sociala, utåtriktade och framförallt målmedvetna människor.

  Vad söker vi:
  Vi söker en hyresrätt, mellan 1,5-3 rum och kök.

  Jag blev rekommenderad att höra av mig till er via en bekant som tidigare hyrt bostad av er. Hon var inte bara nöjd utan pratade endast fina ord kring hela ert privatägda fastighetsbolag och dess uppbyggnad.

  Att få chansen att hyra en bostad av er hade inte bara hjälpt oss uppfylla vår dröm om att flytta ihop, utan även hjälpt oss starta ett nytt kapitel i våra liv. Jag kommer gärna förbi och presenterar mig närmre, samt kompletterar med mer uppgifter om så önskas.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning, Petra

 46. Hej!
  Jag är jätteintresserad av att hyra lägenhet hos er. Bor för tillfället i ett hus i Askim som jag hyr men vill gärna bo i en etta eller tvåa då jag inte vill lägga så mycket pengar på hyran som nu. Har fast jobb på Willys i Sisjön och när jag inte jobbar tränar jag eller håller på med musik, ni behöver inte vara orolig för ljud då jag alltid har hörlurar när jag sysslar med musik. I övrigt är jag lugn och kan flytta in när som.

  Tel: 0763097323

  Jesper Skager
  skagern@hotmail.com

 47. Hejsan
  jag söker en lägenhet i Flatås. Har en god vän som bor i er fastighet på Armlängdsgatan.

  Har tidigare hyrt av er på Tuppfjätsgatan. Familjen blev större och vi fick chansen på ett radhus på Antenngatan där vi har bott i 20 år. Har blivit ensamstående pensionär. Har god ekonomi utan betalningsanmärkningar. Har arbetat som snickare utomlands och i Sverige.

  Söker en 2a alternativ en 1a i området. Bor tillfället i ett rum i radhus.

  Hoppas på svar

  Mvh Roger Magnusson
  magnusson_031@hotmail.com

 48. Hej!
  Adam Carlsson heter jag och är intresserad av att hitta en lägenhet närmare Göteborg, förhoppningsvis en längre period. 

  Jag är 22 år gammal och bor nu med min mor i villa i Åsa. Jag har inga barn, är djur- och rökfri och är väldigt simpel och lugn som person rent generellt. Jag för inte mycket väsen av mig och spenderar långt ifrån all min tid hemma då jag med jämna mellanrum jobbar på resande fot. 

  Jag är nyss hemkommen från en turné med Joe Labero som kallades ”Labero In Flame” i samarbete med rackartygarna. Den typen av showjobb är något jag hållit på med länge via min idrott som parkouratlet/akrobat och troligtvis något som kommer fortgå. 

  Utöver detta jobbar jag även på gokartcentralen i centrala Göteborg där jag gör allt från att laga gokarts till laga mat. Detta ger mig även en stabil inkomst och ett aktivt liv i samband med min idrott.

  För att gå vidare till vad jag söker i lägenhetsväg.

  Område är inte speciellt viktigt men jag försöker att hålla min maxhyra under 6500kr/månad. Storlek är inte speciellt noga heller då det kommer vara jag som bor i lägenheten ensam, men en större lägenhet med chans för att ha inneboende kan också vara relevant. 

  Jag har goda referenser från tidigare och nuvarande arbetsplatser och chefer, dessa lämnar jag med glädje vid behov.

  Kontakt:
  Adam Carlsson
  adamcarlson365051625@outlook.com
  073-979 19 63

  Hoppas vi hörs av snart!

  Mvh, Adam.

 49. Hej,
  Jag säker bostad då jag flyttar till Göteborg för att påbörja studier på master-nivå. Finns det några kontaktuppgifter dit jag kan skicka min ansökan som inte publiceras i en öppen tråd?

  Mvh,
  Helena
  helena.gedda@gmail.com

 50. Hej
  Jag heter Thomas Patriksson. Jag undrar om ni har någon lägenhet i Mölndal. En 2a eller en 1a. Jag har fast arbete på Mölndals kommun som vaktmästare. Jag har arbetet där sedan 2002. Jag är inneboende hos min för detta fru och jag behöver en lägenhet så fort som mögligt.

  Tack i för hand!
  Thomas Patriksson
  thomas.p65@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *